Uw letselschade advocaat in Harderwijk helpt u 100% kosteloos!
Is u een ongeval in Harderwijk overkomen en zoekt u een letselschade advocaat?

Letselschade advocaat Harderwijk

Als letselschade slachtoffer kunt u vervelend letsel oplopen als gevolg van bijvoorbeeld een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet. Is het ongeluk veroorzaakt door een ander, dan ontvangt deze persoon via een aansprakelijkstelling een letselschadeclaim. Een letselschade advocaat in Harderwijk van Brugman Letselschade Advocaten ondersteund het letselschadeslachtoffer hierbij.

Onze letselschade advocaat in Harderwijk adviseert u, stelt de aansprakelijkstelling op en zorgt dat u na erkenning van de aansprakelijkstelling direct een voorschot ontvangt.

Lijdt u letselschade door een verkeersongeval, bedrijfsongeval of hondenbeet? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag en volledig kosteloos!

Icon

Kosteloze rechtsbijstand letselschade advocaat Harderwijk

Kosteloze rechtsbijstand bij letselschade, hoe kan dat? Dit een veel gestelde vraag. In de wet is geregeld dat een letselschadeslachtoffer recht heeft op gratis rechtsbijstand. Deze ziet op het vaststellen van aansprakelijk en het begroten van de letselschade. Dit zijn ruime begrippen. In de praktijk betekent het dat alle rechtsbijstandskosten door de aansprakelijke partij betaald moeten worden. Dit uiteraard naast uw letselschade!

Er zijn ook no cure no pay advocaten en ook een letselschade bureau werk soms op basis van no cure no pay. Wij adviseren u hier niet mee in zee te gaan als er niet geprocedeerd hoeft te worden. U staat bij no cure no pay een deel van uw letselschade vergoeding af! Bij Brugman Letselschade Advocaten werken wij nooit op basis van no cure no pay, maar altijd volledig kosteloos! U hoeft zich bij ons dus geen zorgen te maken om kosten van uw letselschade advocaat in Harderwijk.

Letselschade vergoeding claimen

Letselschade claimen gebeurt door middel van een aansprakelijkstelling. Hierin staat onder andere welke letselschade posten er door het verkeersongeval, bedrijfsongeval of hondenbeet geleden worden. Het gaat dan om materiële schadeposten als medische kosten en reiskosten. Maar ook kan er sprake zijn van arbeidsongeschiktheid door een ongeluk. Er ontstaat dan inkomensschade.

Niet alleen kosten en inkomensschade moet vergoed worden. U heeft ook recht op smartengeld. Dit is een vergoeding voor de pijn dit na een ongeval geleden wordt, angstklachten in het verkeer of psychische klachten. Maar ook een ontsierend litteken door een ongeval met hete thee of letsel door een dier maakt deel uit van het smartengeld of immateriële schade.

Icon

Letselschade door verkeersongeval

Een auto ongeluk of en fietsongeluk zijn aan de orde van de dag. Uit deze verkeersongevallen vloeit vaak letselschade voort. Zo is schade door een whiplash na een auto-ongeluk een veel voorkomende letselschade. Maar ook hersenletsel, en ander ernstig letsel komt niet zelden voort uit een ongeval.

De aansprakelijke partij dient uw letselschade te vergoeden. Soms is er echter sprake van een eenzijdig verkeersongeval of bent u als passagier betrokken bij auto ongeluk. Er kan dan een beroep worden gedaan op een schade inzittendenverzekering bij een eenzijdig verkeersongeval. Passagiers krijgen altijd 100^% van de letselschade vergoed. Dit op basis van de regeling schuldloze derde. Vraag naar de mogelijkheden bij uw letselschade advocaat Harderwijk: 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in.

Letselschade na een bedrijfsongeval

Op uw werkgever rust een zorgplicht. Dit houdt in dat u veilig uw werk kunt doen. Overkomt u een bedrijfsongeval, dan kunt u de werkgever een aansprakelijkstelling sturen. Hierin geeft u aan dat u een ongeval op het werk is overkomen en dat u een letselschadevergoeding wilt ontvangen. Want een arbeidsongeval kan tot grote schade leiden, er ontstaan medische kosten en wellicht bent u zelfs arbeidsongeschikt.

Om voor een letselschade vergoeding bij werkgeversaansprakelijkheid in aanmerking te komen dient er voldaan te worden aan een aantal voorwaarden. Wilt u weten of u recht heeft op een letselschade vergoeding na een bedrijfsongeval? Neemt u dan contact met uw letselschade advocaat in Harderwijk op. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul het contactformulier in. Wij nemen nog dezelfde dag contact met u op.

Icon

Gebeten door een hond, wat nu?

Bent u door een hond gebeten? Dan kunt u de bezitter van de hond aansprakelijk stellen. De aansprakelijkheid voor dieren is geregeld in de wet. Al uw letselschade door de hondenbeet moet op grond van de wet vergoed worden. Het gaat dan niet alleen om de materiële schadeposten als inkomensschade en reiskosten, maar ook om het smartengeld, een vergoeding voor pijn, verdriet en angstklachten zoals verkeersangst of een PTSS.

Er is in Nederland geen verplichte verzekering voor bezitters van dieren tegen aansprakelijkheid. Vraagt u daarom altijd of de bezitter van het dier dat de schade heeft veroorzaakt een letselschade verzekering (WA- verzekering) heeft. Dan weet u zeker dat uw letselschade ook daadwerkelijk vergoed wordt.

Contact met uw letselschade advocaat in Harderwijk

Lijdt u schade door een auto-ongeluk? Bent u als fietser aangereden of is u een bedrijfsongeval overkomen? Uw letselschade advocaat in Harderwijk van Brugman Letselschade Advocaten helpt u graag en altijd 100% kosteloos.

Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht; wij nemen nog dezelfde dag contact met u op.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar