Onze letselschade advocaten verhalen uw schade!
Bent u op de fiets aangereden in Amsterdam?

Bent u als fietser aangereden in Amsterdam? Wij helpen u!

Amsterdam is druk en de fietsstad bij uitstek. Dit leidt helaas ook tot de nodige ongevallen. Wij adviseren u graag als u betrokken bent geraakt bij een fietsongeluk in Amsterdam. Want wist u dat u altijd recht heeft op een letselschadevergoeding als u anders dan door een fietser bent aangereden! En ons team van letselschade advocaten helpt u ook nog eens 100% kosteloos bij het verhalen van uw letselschade!

Bent u als fietser aangereden in Amsterdam? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze letselschade specialisten helpen u graag en verhalen kosteloos uw letselschade op de letselschade verzekering van de aansprakelijke partij. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht.

Lees meer over letselschadevergoeding bij een ongeluk:

Als fietser aangereden in Amsterdam, waar heb ik recht op?

Bent u door een auto of scooter aangereden? Dan heeft u altijd recht op een letselschadevergoeding. Ook als u zelf een fout gemaakt heeft! Dus gaf u geen voorrang of reed u door rood licht? Ook dan ontvangt u een schadevergoeding!

U ontvangt de volgende letselschade vergoeding als u als fietser aangereden bent in Amsterdam:

 • Het motorrijtuig is aansprakelijk, 100% van uw letselschade.
 • U maakt een verkeersfout, ten minste 50% van de schade.
 • Letselschade bij een kind tot 14 jaar, 100% van de letselschade.

Lijdt u letselschade in Amsterdam en heeft u zelf schuld aan het ongeval? Dan ontvangt u toch meer dan 50% van de schade als u voldoet aan de eisen voor de billijkheidscorrectie. Uw letselschade advocaat in Amsterdam adviseert u hier graag over! Bel voor een gratis letselschade advies of het verhalen van uw letselschade in Amsterdam: 0800 248 4626 (gratis) of neem contact op via onze contactpagina.

Wij helpen u altijd 100% kosteloos bij letselschade!

Wellicht denkt u dat een letselschade advocaat duur is. Wij helpen u echter altijd 100% kosteloos! De kosten voor het verhalen van de schadevergoeding na het fietsongeluk verhalen wij op de aansprakelijke partij. Dus u maakt nooit kosten voor onze hulp.

Een letselschadebureau of letselschade jurist werkt soms op basis van no cure no pay. Er zijn zelfs no cure no pay advocaten. Wij adviseren u hier nooit op in te gaan! Bij no cure no pay betaalt u altijd een deel van uw schade aan uw belangenbehartiger. Dit terwijl bij aansprakelijkheid de letselschade verzekeraar de kosten moet voldoen. Gaat u dus nooit in op een voorstel tot no cure no pay!

Neem voor het verhalen van letselschade in Amsterdam contact op met Brugman Letselschade Advocaten. U bent altijd welkom op onze afspraak locatie in Amsterdam Amstel aan de Joop Geesinkweg 901-999 ! Maar het intakegesprek vindt gewoon plaats bij u thuis!

Welke schade wordt vergoed na een fietsongeval?

In de wet is opgenomen dat u na een ongeluk zoveel als mogelijk moet worden teruggebracht in de situatie zoals deze voor het ongeval was. Dit betekent feitelijk dat alle kosten die u maakt en alle schade die u lijdt door het ongeval, vergoed moeten worden. Dit betreft zowel de materiële schadeposten als het smartengeld.

Dit zijn de 5 belangrijkste schadeposten:

 1. Schade door arbeidsongeschiktheid
 2. Medische kosten
 3. Onderhoudskosten huis en tuin
 4. Kosten voor hulp in het huishouden en mantelzorg
 5. Smartengeld.

Wat is smartengeld?

Een vraag die wij vaak krijgen is “Wat is smartengeld?”. Smartengeld is een vergoeding voor de pijn en het verdriet dat u lijdt door het fietsongeluk. Daarnaast is het een schadevergoeding voor psychische schade, zoals angstklachten of zelfs een posttraumatische stressstoornis (PTSS). U heeft altijd recht op smartengeld na een aanrijding op de fiets. Smartengeld berekenen is echter niet eenvoudig. Want pijn en verdriet is niet in geld uit te drukken.

Om uw smartengeld na een ongeval vast te stellen wordt in de praktijk gebruikgemaakt van de smartengeldgids. Hierin staan honderden uitspraken van de rechters in Nederland. Deze rechters hebben in de uitspraken ook een bedrag aan smartengeld berekend. Op basis van deze uitspraken wordt uw smartengeld vastgesteld.

Een smartengeld voorbeeld: U bent op de fiets aangereden door een auto-ongeluk. U bent 25 jaar, studeert en bent sportief. Als gevolg van het ongeval heeft u een tibia plateau fractuur opgelopen en kunt u niet meer sporten. In de smartengeldgids zoekt uw letselschade advocaat in Amsterdam nu een vergelijkbare zaak. Het bedrag dat in deze zaak aan smartengeld is vastgesteld wordt in uw dossier als uitgangspunt genomen.

Brugman Letselschade Advocaten in Amsterdam

Brugman Letselschade Advocaten betreft een advocatenkantoor dat zich volledig toespitst op het behartigen van de belangen van slachtoffers die te maken hebben met letselschade. Bij ons vind je gespecialiseerde advocaten die klaarstaan om slachtoffers van verkeersongevallen, bedrijfsongevallen, gebrekkige wegen en stoepen, en hondenbeten te ondersteunen bij het verkrijgen van een maximale schadevergoeding. 

Het is belangrijk om te vermelden dat wij exclusief werken ten behoeve van de slachtoffers en geen zaken aannemen van verzekeraars. Ons kantoor geniet volledige onafhankelijkheid en wij handelen strikt in het voordeel van onze cliënten. Onze inzet is maximaal om de aansprakelijke partij te dwingen tot vergoeding van de opgelopen letselschade. Als letselschade advocaat in Amsterdam staan wij altijd paraat voor onze cliënten, om hen te ondersteunen en te begeleiden bij het verkrijgen van de rechtvaardige schadevergoeding waar zij recht op hebben.

Wilt u smartengeld na aanrijding claimen? Bel dan met onze letselschade advocaten in Amsterdam (0800 278 4626) of stuur ons een bericht. Wij helpen u graag!

Wat vinden anderen van onze letselschade advocaten?

Uiteraard gaat u niet zomaar met een letselschade advocaat in zee maar wilt u weten wat anderen over uw letselschade advocaat zeggen. Hieronder vindt u een aantal recente reviews over ons kantoor.

T.H.OT.H.O
08:36 24 May 23
In één woord ''GEWELDIG''!!!Ik word sinds kort bijgestaan door W.Blanken (Willem Blanken Law) en wat een verademing!Letterlijk mijn redder in Nood!Na 3 jaar lang getouwtrek en niet begrepen, niet gehoord, niet gesteund en niet (echt) geholpen te worden door diverse ''lestelschadespecialisten'' de overstap gemaakt naar ''Brugman Letselschade Advocaten''.Tot de dag van vandaag ben ik hen (als zelfstandig ondernemer) eeuwig dankbaar dat ze mij hebben gekoppeld aan Dhr. W.Blanken en zijn zeer bekwame team van ( o.a. medisch en financieel) experts!!!Niet alleen heb ik nu rust, duidelijkheid, steun, (echte) hulp en perspectief in de gehele situatie, maar het aller belangrijkste is dat ik nu exact krijg waar ik recht op heb en Dhr. Blanken (in tegenstelling van de div. letselschadespecialisten) puur en alleen voor mijn belangen vecht en strijdt!Ik kan het iedereen aanraden die op zoek is naar (echte) hulp, duidelijkheid, rust en perspectief omtrent het (juridische en financiële) gedeelte van zijn of haar letselschadezaak!Je word (echt) gehoord, (echt) geholpen en (echt) begrepen!!
silvana ijsendijksilvana ijsendijk
17:27 18 Apr 23
Zeer positieve ervaring met dit advocatenkantoor. Heel fijn contact over en weer. Medewerkers heel kundig en professioneel.
elly uitslagerelly uitslager
09:58 22 Oct 22
Top advocaten,hele goede contacten over en weer, Charlotte dankjewel voor alles je bent een topper en Friso dankjewel dat je mij attent maakte op de mogelijkheden.
Goede ervaring, professioneel en duidelijk.De medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt! Kortom, positieve ervaring. Voornamelijk mevrouw El Haddad heeft mijn dossier behandeld! Ze geven jou zaak de aandacht die het verdiend. Mvg V
C ÖC Ö
21:29 28 Apr 22
Ik heb een positieve ervaring met dit advocaten kantoor.Mevrouw El Haddad heeft mij geholpen bij mijn letselschadezaak na een auto ongeluk. Ze is erg deskundig, vriendelijk, betrokken en behulpzaam. Altijd goed bereikbaar zowel per e-mail als telefonisch en heeft mij altijd goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Ik raad Mevrouw El Haddad dan ook zeer zeker aan.Heel erg bedankt voor alles!!
Tobias MoonTobias Moon
17:34 28 Jan 22
Absoluut ongelofelijk! Ik ben overgestapt naar Brugman Letselschade na een zeer teleurstellende ervaring bij een ander advocatenkantoor. Het verschil in service, bekwaamheid en professionaliteit was ongelooflijk. Ik zou niet aarzelen om dit bedrijf aan te bevelen. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn zaak, werd goed geadviseerd en had altijd het gevoel dat ik een sterke en ervaren bondgenoot aan mijn zijde had.Ik kan Mvr El Haddad en haar collega's niet genoeg aanbevelen of bedanken! Heel veel, heel veel dank 🙂
Roos van WinkelRoos van Winkel
10:19 09 Aug 17
Goede ervaring, professioneel en duidelijk. Gewoon normaal en niet met veel gedoe, de medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt, ook mijn werkgever hebben ze geholpen hun loonschade te verhalen. Kortom, positieve ervaring.
js_loader

Lees hier meer reviews over onze letselschade advocaten!

Iris Kamphuijs
Letselschade jurist

Iris is gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een verkeersongeval, bedrijfsongeval of hondenbeet. Met haar ervaring en kennis is zij uitstekend in staat u te helpen bij het verhalen van uw letselschade.

Contact

mr. Hajar El Haddad, letselschade advocaat
Hajar El Haddad
Senior letselschade advocaat

Hajar is een ervaren letselschade advocaat. Zij heeft meer dan 10 jaar ervaring in het verhalen van letselschade voor cliënten die slachtoffer zijn geworden van (onder meer) een verkeers- of bedrijfsongeval.

Contact

Gertjan Pranger
Letselschade advocaat

Gertjan is aan de Vrije Universiteit Amsterdam afgestudeerd en door zijn vergaarde ervaring is hij de gedreven advocaat die u zoekt bij het verhalen van letselschade.

Contact

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar