Wij verhalen uw letselschade kosteloos!
Bent u als fietser aangereden in Groningen en lijdt u schade?

Als fietser aangereden in Groningen? U heeft recht op een schadevergoeding!

U bent op de fiets aangereden in Groningen. Mogelijk bent u hierbij ook gewond geraakt. In dat geval heeft u recht op een schadevergoeding. Het maakt daarbij niet uit of er sprake is van licht op zwaar letsel. Want bij een fietsongeval is er altijd recht op een letselschade vergoeding! En wist u dat u zich bij het verhalen van letselschade kosteloos kunt laten bijstaan door een letselschade advocaat?

Fietsers en voetgangers zijn extra kwetsbaar in het verkeer. Zeker als u op de fiets aangereden wordt door een auto of scooter. Bij een fietsongeluk is er dan al snel sprake van letsel. Daarom staat in de Wegenverkeerswet dat schade van fietsers en voetgangers altijd (deels) vergoed moet worden, ook als de fietser zelf een verkeersfout maakt!

Wilt u uw letselschade kosteloos laten verhalen? Bel 0800 278 46 26 (gratis) of stuur ons een bericht. U maakt bij ons nooit kosten voor het verhalen van uw letselschade na een fietsongeval.

Icon

Als fietser aangereden in Groningen, en nu?

U bent als fietser aangereden in Groningen. Dit heeft u vast en zeker nog nooit eerder meegemaakt. Het is dan niet zo gek dat u geen idee heeft wat te doen. Bij Brugman Letselschade Advocaten helpen wij u dan ook graag. Wij gaan de verzekeraar van het motorrijtuig voor u aansprakelijk stellen. Samen met u gaan wij de schade inventariseren. Zo kan er sprake zijn van schade door arbeidsongeschiktheid, maakt u (medische) kosten en heeft u wellicht hulp in het huishouden nodig.

Naast een vergoeding van kosten en schade door arbeidsongeschiktheid heeft u ook nog recht op smartengeld.
Wat is smartengeld is een vraag die wij veel krijgen. Het is een vergoeding voor het leed dat u door het fietsongeval ervaart. Smartengeld is een vergoeding voor:

 1. Pijnklachten
 2. Verdriet
 3. Ontsierende littekens
 4. Angstklachten
 5. Post traumatische stress stoornis
 6. Andere psychische klachten

Icon

Smartengeld

Er is altijd recht op smartengeld bij een aanrijding. Smartengeld berekenen is echter niet eenvoudig. Want hoe moet je pijn en verdriet nu op geld waarderen? Bij het berekenen van smartengeld maken wij daarom gebruik van de Smartengeld gids. Hierin staat allerlei voorbeelden uit de rechtspraak waarin smartengeld is toegekend. Op basis van deze voorbeelden wordt uw smartengeld berekend.

Uw letselschade advocaat in Groningen verhaalt uw smartengeld na een aanrijding op de fiets graag voor u, net als alle overige schadeposten. Bent u dus als fietser aangereden in Groningen? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Kosteloze hulp van een letselschade advocaat in Groningen

Lijdt u schade door een fietsongeluk in Groningen en zoekt u een letselschade advocaat? Bij Brugman Letselschade Advocaten helpen wij u 100% kosteloos als u als fietser bent aangereden in Groningen. Wij regelen dat uw letselschade maximaal vergoed zodat u zich op uw herstel kunt richten.

Neem contact met ons op voor een kosteloos letsel advies of het verhalen van uw letselschade vergoeding. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij helpen u graag!

Brugman Letselschade Advocaten help u in de hele provincie Groningen. Dus naast een letselschade advocaat in Groningen kunt u bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor een letselschade advocaat in Winschoten of een letselschade advocaat in Emmen.

Lisa van Diepen, Brugman Letselschade Advocaten

Lisa Van Diepen helpt u als u betrokken bent bij een auto ongeluk of fietsongeluk.

 

Mensen lezen ook:

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar