Zoekt u in Emmen een ervaren deskundige letselschade advocaat?
Neem contact op met letselschade advocaat in Emmen!

Letselschade advocaat Emmen

Wat te doen na een ongeval met letsel. Dat is een vraag die onze letselschade advocaat Emmen veelvuldig hoort. Het is ook niet niks en je maakt het zelden of nooit mee, een verkeersongeval of ongeval op het werk. Maar ook kan het zijn dat u letsel lijdt door een dier of dat u valt over een omhoog staande stoeptegel. Dan is het fijn als u hulp kunt krijgen bij het verhalen van uw letselschade. In Emmen en omstreken kunt u voor hulp bij letselschade terecht bij Brugman Letselschade Advocaten.

Een ongeval met letselschade is ingrijpend, het komt immers altijd onverwachts. Er dient snel geschakeld te worden. Misschien bent u wel arbeidsongeschikt of moet u allerlei kosten maken voor hulp in het huishouden of voor medische behandelingen. Als u een letselschade advocaat Emmen van ons kantoor inschakelt, hoeft u zich geen zorgen te maken over kosten. Want deze verhalen wij direct na aanmelding voor u.

Uw letselschade advocaat Emmen kent de wegen en zorgt ervoor dat u financieel gezien volledig wordt gecompenseerd. Dan kunt u zich bezighouden met het herstel na het u overkomen ongeval. Neem contact met ons op voor al uw vragen en het verhalen van letselschade in Emmen.

Wat vinden anderen van onze letselschade advocaten?

Uiteraard gaat u niet zomaar met een letselschade advocaat in zee maar wilt u weten wat anderen over uw letselschade advocaat zeggen. Hieronder vindt u een aantal recente reviews over ons kantoor.

Jacob 075Jacob 075
16:05 15 Jan 24
Echt een top bureau! Ik ben Zeer tevreden met mevrouw Hajar el Haddad. Ze is altijd erg betrokken geweest en gaat door tot de beste resultaat wordt behaald! Ook op momenten dat ik niet wist welke kant ik op moest, is mevrouw El Haddad er altijd voor mij geweest. 1 ding is zeker. Met mevrouw Haddad als advocaat sta je er nooit alleen voor en hoef je niet om te kijken. In letsel zaken is het naar mijn mening vooral belangrijk dat er iemand aan je zij staat die vecht tot het einde. Iemand die zich niet klein laat maken, en dapper strijd net of het haar/zijn eigen zaak is. Dit is bij mevrouw El Haddad zeker het geval. Ik wens niemand een ongeluk toe, maar als het je overkomt is mevrouw el Haddad de advocaat die je nodig hebt. Dat garandeer ik je!
Willem NourisWillem Nouris
09:03 11 Dec 23
Mijn vakantie naar Spanje nam een plotse wending toen ik een auto-ongeval meemaakte. Ik heb mijn vakantie moeten staken en ben helaas terug naar huis moeten gaan.Jurist MooyMan&Partners in arm genomen maar naar enige tijd kwamen ze er achter dat de zaak te groot voor hun was. Toen zoeken naar letselschade juristen en bij de heer Blanken terecht gekomen.Ik ben erg blij en opgelucht dat de heer Blanken mijn zaak wilde aannemen.De communicatie verliep vlot en hij hield mij goed op de hoogte van het verloop van de zaak. Met een mooi resultaat aan het einde.
T.H.OT.H.O
08:36 24 May 23
In één woord ''GEWELDIG''!!!Ik word sinds kort bijgestaan door W.Blanken (Willem Blanken Law) en wat een verademing!Letterlijk mijn redder in Nood!Na 3 jaar lang getouwtrek en niet begrepen, niet gehoord, niet gesteund en niet (echt) geholpen te worden door diverse ''lestelschadespecialisten'' de overstap gemaakt naar ''Brugman Letselschade Advocaten''.Tot de dag van vandaag ben ik hen (als zelfstandig ondernemer) eeuwig dankbaar dat ze mij hebben gekoppeld aan Dhr. W.Blanken en zijn zeer bekwame team van ( o.a. medisch en financieel) experts!!!Niet alleen heb ik nu rust, duidelijkheid, steun, (echte) hulp en perspectief in de gehele situatie, maar het aller belangrijkste is dat ik nu exact krijg waar ik recht op heb en Dhr. Blanken (in tegenstelling van de div. letselschadespecialisten) puur en alleen voor mijn belangen vecht en strijdt!Ik kan het iedereen aanraden die op zoek is naar (echte) hulp, duidelijkheid, rust en perspectief omtrent het (juridische en financiële) gedeelte van zijn of haar letselschadezaak!Je word (echt) gehoord, (echt) geholpen en (echt) begrepen!!
silvana ijsendijksilvana ijsendijk
17:27 18 Apr 23
Zeer positieve ervaring met dit advocatenkantoor. Heel fijn contact over en weer. Medewerkers heel kundig en professioneel.
Björn LanserBjörn Lanser
19:10 23 Feb 23
Gewoon top!
jakub jaszczukjakub jaszczuk
17:49 04 Jan 23
Zeer betrouwbaar, professioneel en nauwkeurig. Veel dank aan het hele team.
elly uitslagerelly uitslager
09:58 22 Oct 22
Top advocaten,hele goede contacten over en weer, Charlotte dankjewel voor alles je bent een topper en Friso dankjewel dat je mij attent maakte op de mogelijkheden.
Goede ervaring, professioneel en duidelijk.De medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt! Kortom, positieve ervaring. Voornamelijk mevrouw El Haddad heeft mijn dossier behandeld! Ze geven jou zaak de aandacht die het verdiend. Mvg V
C ÖC Ö
21:29 28 Apr 22
Ik heb een positieve ervaring met dit advocaten kantoor.Mevrouw El Haddad heeft mij geholpen bij mijn letselschadezaak na een auto ongeluk. Ze is erg deskundig, vriendelijk, betrokken en behulpzaam. Altijd goed bereikbaar zowel per e-mail als telefonisch en heeft mij altijd goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Ik raad Mevrouw El Haddad dan ook zeer zeker aan.Heel erg bedankt voor alles!!
Tobias MoonTobias Moon
17:34 28 Jan 22
Absoluut ongelofelijk! Ik ben overgestapt naar Brugman Letselschade na een zeer teleurstellende ervaring bij een ander advocatenkantoor. Het verschil in service, bekwaamheid en professionaliteit was ongelooflijk. Ik zou niet aarzelen om dit bedrijf aan te bevelen. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn zaak, werd goed geadviseerd en had altijd het gevoel dat ik een sterke en ervaren bondgenoot aan mijn zijde had.Ik kan Mvr El Haddad en haar collega's niet genoeg aanbevelen of bedanken! Heel veel, heel veel dank 🙂
Roos van WinkelRoos van Winkel
10:19 09 Aug 17
Goede ervaring, professioneel en duidelijk. Gewoon normaal en niet met veel gedoe, de medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt, ook mijn werkgever hebben ze geholpen hun loonschade te verhalen. Kortom, positieve ervaring.
js_loader

Lees hier meer reviews van onze letselschade advocaten!

Kosteloze hulp letselschade advocaat Emmen

Veel mensen denken dat een letselschade advocaat duur is. Er wordt dan gekozen voor een letselschadebureau. Dit is echter niet nodig, want uw letselschade advocaat Emmen werkt volledig kosteloos voor u. De enige voorwaarde is dat een ander gehouden is om uw letselschade te betalen. Bijvoorbeeld omdat iemand aansprakelijk is na een verkeersfout. Maar soms zijn personen ook op grond van de wet aansprakelijk. Zo is de werkgever bijna altijd aansprakelijk als u een ongeval op het werk overkomt.

De voordelen van een letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten op een rij:

 • Wij leveren de hoogst mogelijke kwaliteit rechtsbijstand
 • U betaalt ons niets, onze kosten worden door de aansprakelijke partij betaald
 • Onafhankelijkheid. Wij hebben geen prijsafspraken met verzekeraars, letselschadebureaus vaak wel!
 • Betrouwbaar. Een advocaat staat onder controle van de Orde van Advocaten.
 • Specialisten. Onze letselschade advocaten zijn lid van de LSA, de specialistenvereniging van letselschade advocaten
 • Voortvarende rechtsbijstand. Wij gaan direct voor u aan het werk

Zoekt u een ervaren, betrouwbare en gespecialiseerde partij in Emmen voor het verhalen van uw letselschade? Stuur ons een bericht of bel ons: 0800 278 4626.

Wie is uw letselschade advocaat in Emmen?

Bij ons advocatenkantoor werken momenteel 8 letselschade advocaten en 8 letselschadejuristen, ondersteund door juridisch medewerkers. Er zijn ook 2 LSA advocaten aan ons kantoor verbonden. LSA advocaat in een titel voor letselschade advocaten met meer dan 5 ervaring in het verhalen van letselschade na een auto ongeluk, fietsongeluk of bedrijfsongeval.

De heer mr. Friso W. Brugman, letselschade advocaat
mr. Friso Brugman
Senior letselschade advocaat en kantooreigenaar

Oprichter van het kantoor en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade voor ondernemers en zwaar letsel.

Contact

Chiraaze Moustaïne
Letselschade advocaat

Chiraaze is als letselschade advocaat werkzaam. Chiraaze staat voor rechtvaardigheid. Zij zet zich in om de scheve verhouding tussen het slachtoffer en de verzekeraar in balans te brengen

Contact

Wilt u ons team ontmoeten? Neem dan eens een kijkje op onze website. Klik hier voor het gehele team van ons in letselschade gespecialiseerde advocatenkantoor!

Schadevergoeding bij letselschade

Na een ongeval maakt u uiteraard kosten, zoals medische kosten en reiskosten. Maar het kan ook zijn dat u arbeidsongeschikt raakt door het ongeval. Iedere letselschade is echter persoonlijk. Daarom inventariseert uw letselschade advocaat Emmen samen welke schadeposten er op uw situatie van toepassing zijn.

Dit zijn de meest voorkomende schadeposten:

 • Verlies aan verdienvermogen en pensioenschade bij arbeidsongeschiktheid
 • Hulp in het huishouden en bij klussen in het huis of de tuin
 • Medische kosten zoals het eigen risico
 • Reiskosten
 • Eigen bijdragen bij medische behandelingen
 • Reparatie- en vervangingskosten
 • Een studievertraging
 • Economische kwetsbaarheid
 • Een uitlaatservice voor uw hond
 • Smartengeld.

Wilt u meer informatie over bovenstaande en andere schadeposten bij letselschade? Klik hier of neem contact met uw letselschade Emmen op!

Contact met uw letselschade advocaat

Wilt uw meer informatie over letselschade of een advies van uw letselschade advocaat Emmen? Stuur ons dan een bericht of neem telefonisch contact met ons op: 0800 278 4626 (gratis) Brugman Letselschade Advocaten werkt in heel Emmen en omgeving. Indien gewenst komen wij gewoon bij u thuis!

Onze letselschade advocaten in Emmen werken in de hele regio. Dus ook voor een letselschade advocaat in Coevorden, een letselschade advocaat in Assen of een letselschade advocaat in Hoogeveen kunt u kosteloos bij ons terecht.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Advocatenkantoor Brugman

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Bezoekadres

Brugman Letselschade Advocaten
Dick Ketlaan 2
1687 CD Wognum (Noord-Holland)

Spreeklocatie Hoorn

Gebouw Startwijzer
Nieuwe Steen 44
1625 HV Hoorn

Spreeklocatie Alkmaar

Smart Business Center
Comeniusstraat 2a
1817 MS Alkmaar

Postadres

Brugman Letselschade Advocaten
Postbus 10
1687 ZG Wognum

Spreeklocatie Almere

WTC Almere TMOO
P.J. Oudweg 4
1314 CH Almere

Spreeklocatie Eindhoven

Flight Forum 40
5657 DB Eindhoven

Spreeklocatie Enschede

Capitool 10
7521 PL Enschede

Spreeklocatie Arnhem

Mr. B.M. Telderstraat 7
6842 CT  Arnhem

Spreeklocatie Groningen

Martini
Paterswoldseweg 806
9728 BM Groningen

Spreeklocatie Den Haag

Centraal Station
Koningin Julianaplein 10
2595 AA Den Haag

Spreeklocatie Utrecht

Business Park
Newtonlaan 115
3584 BH Utrecht

Spreeklocatie Rotterdam

Willemswerk
Boompjes 40
3011 XB Rotterdam

Spreeklocatie Amsterdam

Amstel
Joop Geesinkweg 901-999
1114 AB Amsterdam – Duivendrecht

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar