Lijdt u in Winschoten letsel na een verkeersongeval of bedrijfsongeval?
Onze letselschade advocaten helpen u 100% kosteloos!

Letselschade advocaat Winschoten

Woont u in de regio Winschoten en bent u op zoek naar een ervaren en deskundige Letselschade advocaat? Neemt u dan contact op met Brugman Letselschade Advocaten. Wij helpen u bij een aanrijding of een ongeval op het werk. Maar ook bij een hondenbeet of een val van de trap kun u bij ons terecht.

Een letselschade advocaat helpt u als u door toedoen van een ander een ongeval is overkomen en u hierdoor financieel geraakt wordt. Denk aan inkomensschade door een bedrijfsongeval of nadat u van uw fiets gereden bent. Maar ook zonder een aansprakelijke partij is er vaak recht op een letselschade vergoeding. Uw letselschade advocaat in Winschoten adviseert u graag!

NOVA

Kosteloze rechtsbijstand bij letselschade in Winschoten

Kosteloze rechtsbijstand bij letselschade? Deze vraag krijgen wij vaak. Toch werken onze letselschade advocaten kosteloos in Winschoten. Bij aansprakelijkheid verhalen wij onze kosten namelijk gewoon op de aansprakelijke partij. Bij een eenzijdig verkeersongeval worden de rechtsbijstandskosten in rekening gebracht bij de svi-verzekering.

U maakt dus nooit kosten voor onze rechtsbijstand!

Er zijn ook letselschade juristen die op basis van no cure no pay werken. Dit is niet gratis! U staat dan immer een deel van uw schadevergoeding af. Dit meestal ten onrechte! Laat u dus goed informeren bij no cure no pay. Onze letselschade advocaten adviseren u graag.

Letselschade claimen in Winschoten

Als u betrokken was bij een ongeluk tussen een auto en een fiets of een kettingbotsing en u lijdt hierdoor schade, dan wilt u natuurlijk een schadevergoeding. Letselschade berekenen is alleen niet eenvoudig. Uw letselschade advocaat in Winschoten zorgt er echter voor dat u een maximale schadevergoeding ontvangt.

Letselschade bestaat uit alle kosten die u maakt, geleden schade en smartengeld. Bij kosten gaat het om uw eigen risico, reiskosten en kosten voor een hulp in het huishouden. Met name bij zwaar letsel kan er ook arbeidsongeschiktheid ontstaan. Hierdoor lijdt u inkomensschade. Dit wordt veel gezien bij een aanhoudende whiplash of bij zwaar lichamelijk letsel. Deze schade wordt ook op de verzekeraar verhaalt.

Icon

Wat is smartengeld

Smartengeld is een vergoeding voor pijnklachten na een ongeval. Het is verder een vergoeding voor verkeersangst na een aanrijding, psychische klachten en littekens.

Smartengeld berekenen gebeurt met de smartengeld gids. Hierin staan honderden oude letselschade zaken waarin smartengeld is uitgekeerd. Op basis daarvan wordt in een concreet geval de hoogte van het smartengeld bepaald.

Letselschade door aanrijding in Winschoten

Een aanrijding auto fiets, een kop-staartbotsing of een scooterongeval. Wat er ook is gebeurd, er is eigenlijk altijd recht op een letselschade vergoeding. Uiteraard als er aansprakelijkheid is. Bij een eenzijdig verkeersongeval kunt u aanspraak maken op een vergoeding van de schade inzittendenverzekering.

Passagiers hebben een bijzondere positie bij verkeersongevallen. Als passagier heeft u immers geen invloed op het verkeer. Daarom kunt u als passagier bij een aanrijding gebruik maken van een bijzondere regeling. Op basis hiervan is er altijd recht op een schadevergoeding bij een auto- ongeluk tussen meerdere motorvoertuigen.

Of u nu aangereden bent of het slachtoffer bent van een eenzijdig ongeval, onze letselschade advocaten in Winschoten staan u graag bij bij het verhalen van uw letselschade. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht voor een kosteloos letselschade advies of het claimen van uw letselschade!

Icon

Aangereden op de fiets

Bent u aangereden op de fiets? Fietsers en voetgangers nemen een bijzondere positie in het verkeer in. U bent op de fiets immers kwetsbaarder dan een automobilist. De wetgever zegt daarom dat als u op de fiets aangereden door een auto bent, u altijd recht heeft op een schadevergoeding bij letsel. Dit is opgenomen in artikel 185 van de Wegenverkeerswet!

Als u als fietser aangereden bent en de auto of scooter maakt een verkeersfout, dan is het logisch dat een volledige letselschadevergoeding ontvangt. Maar stel dat u zelf een verkeersfout maakt op de fiets. Ook dan betaalt de letselschade verzekering u een schadevergoeding van ten minste 50%! Is uw kind tot 14 jaar op de fiets aangereden, dan is dit 100%.

Een bedrijfsongeval in Winschoten

Crush letsel, beenletsel of hersenletsel, een bedrijfsongeval heeft vaak ernstig letsel tot gevolg. Dan is het goed om te weten dat in de wet strenge eisen aan werkgevers worden gesteld. Op basis hiervan is er in bijna alle gevallen sprake van werkgeversaansprakelijkheid.

Bent u gewond geraakt bij een arbeidsongeval? Neem dan contact met onze letselschade advocaten op. Wij helpen u graag en kosteloos bij een ongeval op het werk. Omdat bijna alle werkgevers verzekerd zijn voor bedrijfsongevallen, dienen wij de letselschade claim in bij de letselschade verzekering. Zo blijft de relatie met uw werkgever intact.

Icon

Contact met uw letselschade advocaat in de omgeving Winschoten

Lijdt u schade door een ongeval of hondenbeet? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos! En wij komen gewoon bij u thuis in Winschoten om met u over de gevolgen van het ongeval te praten.

Onze letselschade specialisten regelen alles voor u. Van de aansprakelijkstelling tot de eindregeling! Zo kunt u zich bezighouden met het belangrijkste, uw revalidatie!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar