Lijdt u letselschade door een bedrijfsongeval in Groningen?
Onze letselschade advocaten helpen u kosteloos!

Bedrijfsongeval Groningen

Er is u een ongeval op het werk overkomen en hierbij bent u gewond geraakt. Uw schade kunt u dan verhalen. Onze letselschade advocaten helpen u om deze schade snel en volledig vergoed te krijgen.

Over kosten voor rechtsbijstand hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij verhalen uw letselschade en de kosten van rechtsbijstand op de aansprakelijke partij.

Werkgever aansprakelijk voor letselschade

In de wet is geregeld dat uw werkgever er alles aan moet doen om ongevallen te voorkomen. Zo dient uw werkgever te zorgen voor een veilige werkomgeving, moeten machines en gereedschappen veilig zijn en moeten er voldoende instructies worden gegeven. Ook is de werkgever verplicht toezicht op uw werkzaamheden te houden.

Voldoet de werkgever niet aan bovenstaande eisen? Dan is de werkgever aansprakelijk. Er is dan sprake van werkgeversaansprakelijkheid. Uw schade moet dan vergoed worden.

Bijna alle werkgevers zijn verzekerd tegen aansprakelijkheid. U kunt uw letselschade claimen bij deze letselschade verzekeraar. Onze letselschade advocaten helpen u hier graag bij. Wij zorgen voor de aansprakelijkstelling, regelen een voorschot op de schade voor u en onderhandelen met de letselschade verzekeraar over uw schade.

Bedrijfsongeval in Groningen? Deze schade wordt vergoed!

Is u een bedrijfsongeval in Groningen overkomen en staat de aansprakelijkheid vast? Dan wordt al uw schade vergoed. Uw letselschade vergoeding bestaat uit materiële schade en immateriële schade.

Bij materiële schade gaat het met name om inkomensschade en de kosten die u door het bedrijfsongeval maakt, bijvoorbeeld medische kosten.

Immateriële schade (smartengeld) is een vergoeding voor de pijnklachten door het arbeidsongeval en angstklachten als een PTSS.

Wilt u weten op welke schadevergoeding u recht heeft? Neemt u dan contact op met uw letselschade advocaat in Groningen. Wij adviseren u graag en verhalen uw letselschadevergoeding op de letselschade verzekering van uw werkgever, 100% kosteloos!

Friso Brugman is een van de letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten

Friso W. Brugman is al meer dan 13 jaar letselschade advocaat en houdt zich bezig met het verhalen van letselschade na een verkeersongeluk, hondenbeet of bedrijfsongeval.

 

Naast een letselschade advocaat in Groningen vindt u bij ons een letselschade advocaat in Hoogezand en een letselschade advocaat in Assen.

Icon

Een gesprek met uw letselschade advocaat in Groningen

Wij geloven in een persoonlijk aanpak. Daarom maken wij graag een afspraak met u. Dit wanneer het u uitkomt. En het gesprek met uw letselschade advocaat kan gewoon bij u thuis. Samen met uw letselschade advocaat bespreekt u de gevolgen die het bedrijfsongeval voor u heeft.

Direct na het gesprek gaan wij indien gewenst voor u aan het werk en gaan wij over tot een aansprakelijkstelling. Ook bellen wij met de verzekeraar en regelen wij een voorschot op de schade voor u. Zo hoeft u geen kosten voor te schieten en komt u niet in de financiële problemen door het bedrijfsongeval in Groningen.

Bedrijfsongeval melden bij de Inspectie SZW

In sommige gevallen moet de werkgever een bedrijfsongeval melden bij de arbeidsinspecteur van de Inspectie SZW. Dit is het geval bij:

 1. Blijvend letsel
 2. Een ziekenhuisopname (ook een dagopname)
 3. Bij overlijden van de medewerker

Indien noodzakelijk schakelen wij zelf de arbeidsinspecteur voor u in. Deze onderzoekt het bedrijfsongeval namelijk en dit kan helpen om de aansprakelijkheid alsnog erkend te krijgen. Want soms is er helaas discussie met de letselschade verzekeraar van de werkgever. Met een rapport van de arbeidsinspecteur wordt de aansprakelijkheid vaak alsnog erkend!

Contact met uw letselschade advocaat in Groningen

Wilt u kosteloos hulp bij het verhalen van uw schade door het bedrijfsongeval in Groningen? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos. Druk op de button voor telefonisch overleg of vul het contactformulier in!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar