Onze specialisten verhalen kosteloos uw letselschade

Hebt u na een ongeval in Groningen een letselschade advocaat nodig?

Letselschade advocaat Groningen

Als u in Groningen betrokken bent bij een ongeval en u lijdt hierdoor schade, dan wilt u de hoogst mogelijke rechtsbijstand krijgen. U bent dan op zoek naar een LSA advocaat. De afkorting LSA staat voor letselschade advocaat. Maar advocaten zijn duur, zo is vaak de gedachte. Bij Brugman Letselschade Advocaten is dit anders. Want onze letselschade specialisten verhalen uw letselschade in Groningen en de kosten van rechtsbijstand op de aansprakelijke partij. U maakt voor uw letselschade advocaat dus geen kosten!

Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten is werkzaam in de hele provincie Groningen. Dus naast de stad Groningen ook in Westerkwartier, Veendam, Westerwolde, Appingedam, het Hogeland en Delfzijl! En onze specialisten komen gewoon bij u thuis!

Wilt u de bijstand van een ervaren en deskundige letselschade advocaat? Bel ons op het gratis telefoonnummer 0800 278 4626 of stuur ons een mailbericht! Wij helpen u graag!

Waar vind ik een letselschade advocaat in Groningen?

Aan de Paterswoldseweg 806 vindt u onze afspraak locatie in Groningen. Het ligt naast het Martini ziekenhuis en is zowel per auto als het openbaar uitstekend te bereiken. Hier helpt uw letselschade advocaat in Groningen u bij het verhalen van uw letselschade. Na een ongeval is het echter vaak fijner als wij op bezoek komen bij u. Dit praat voor u fijner en wij kunnen dan in alle rust samen met u gespreken welke invloed het ongeluk op uw leven heeft. Want een ongeval gaat je niet in de koude kleren zitten.

Ons team van letselschade advocaten en letselschade juristen gaat na het intakegesprek direct voor u aan de slag. Er wordt een voorschot geregeld, wij gaan uw letselschade berekenen en onderhandelen met de letselschade verzekeraar over uw schade. Wilt u weten uit wie uw team bestaan bij het verhalen van uw letselschade? Hier vindt u ons volledige team van letselschade specialisten in Groningen!

Wat te doen bij letselschade na een ongeval in Groningen

Nog steeds gebeuren de meeste ongevallen in het verkeer. De provincie Groningen is zich dat terdege bewust en kwam al in 2011 met een maatregelenpakket om het aantal zware verkeersongevallen en verkeersdoden te verminderen. Het rijk stelde al in 2009 een doelstelling: maximaal 20.600 zware verkeersongevallen en 500 verkeersdoden. Voor Groningen betekent dit maximaal 300 zwaar gewonden in het verkeer.Maar niet alleen in het verkeer gebeuren ongevallen met letselschade tot gevolg. Zo kan het zijn dat u tijdens het werk een ongeval overkomt. Of dat u wordt aangevallen door een hond of over een losliggende stoeptegel valt. In al deze gevallen is het mogelijk dat u recht heeft op een schadevergoeding.Bent u in Groningen betrokken bij een verkeersongeval of een bedrijfsongeval? Bent u gebeten door een hond of over een omhoog staande stoeptegel ontvangen? Laat u dan kosteloos bijstaan door onze letselschade advocaat werkzaam in Groningen. Wij verhalen al uw letselschade als gevolg van een ongeval. Zowel de materiële schade als het smartengeld wordt op de aansprakelijke partij verhaald.

Welke schade komt voor vergoeding in aanmerking?

Dit is een veel gehoorde vraag die eigenlijk heel eenvoudig beantwoord kan worden. Alle kosten die u maakt en alle schade die u lijdt als gevolg van het verkeersongeval of bedrijfsongeval wordt vergoed door de aansprakelijke partij. Denkt u hierbij aan:

 • verlies aan verdienvermogen omdat u niet meer kunt werken;
 • medische kosten zoals uw eigen risico en eigen bijdragen;
 • reiskosten;
 • kosten voor vervangende hulp in het huishouden;
 • kosten voor hulp bij het onderhoud van uw woning of tuin;
 • schade door een studievertraging of economische kwetsbaarheid;
 • de kosten die u in het ziekenhuis of revalidatiecentrum heeft gemaakt;
 • smartengeld.

Smartengeld is een vergoeding voor de pijn en het verdriet welke u door het ongeval met letselschade in Groningen lijdt. U leest hier meer over smartengeld en alle andere schadeposten. Heeft u vragen over letselschade of wilt u weten wat onze letselschade advocaten voor u kunnen betekenen? Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een mailbericht. Chatten kan ook met de button rechts onderdaan deze pagina.

Uw letselschade kosteloos verhaalt door een letselschade advocaat!

Indien u voor het verhalen van uw letselschade in Groningen kiest voor een letselschadespecialist van ons kantoor, dan weet u zeker dat u de hoogst mogelijke kwaliteit van rechtsbijstand ontvangt. Bij ons wordt u namelijk altijd bijgestaan door een ervaren en deskundige letselschade advocaat. Voor u de garantie dat u te maken heeft met een echte specialist. En voor de kosten hoeft u niet met minder genoegen te nemen. Wij verhalen immers de kosten van rechtsbijstand meestal volledig op de aansprakelijke partij.

Naast letselschade advocaten zijn er in Groningen ook letselschadebureaus actief. Neem hier geen genoegen mee! Deze letselschadebureaus bezitten vaak niet de vereiste deskundigheid en maken soms zelfs prijsafspraken waarbij u een percentage van uw letselschadevergoeding moet afstaan. Doe dit niet! Uw schadevergoeding komt u toe en niet uw belangenbehartiger. Neem daarom altijd een letselschade advocaat in de arm die aangesloten is bij de LSA en de Orde van Advocaten. Dan weet u zeker dat u in Groningen goed en eerlijk geholpen wordt.

Lijdt u letselschade na een ongeval en wilt u uw letselschade verhalen? Bel gratis 0800 278 4626 of stuur ons een e-mailbericht; wij helpen u graag!

Brugman Letselschade Advocaten

Wat doet een letselschade advocaat voor mij?

Na een ongeval krijgt u vaak te maken met een letselschade jurist van de verzekeraar. Deze hebben geruime kennis van het recht. Het is daarom altijd verstandig om een letselschade advocaat in te schakelen om uw belangen te behartigen. Zo voorkomt u dat u een te lage letselschade vergoeding ontvangt!

Uw letselschade advocaat in Groningen doet het volgende voor u:

 1. Aansprakelijk stellen van de aansprakelijke partij
 2. Direct een voorschot op de totale schade vorderen
 3. Een medisch adviseur inschakelen
 4. Uw letselschade berekenen
 5. Onderhandelen met de letselschade verzekeraar
 6. Een maximale letselschade vergoeding vorderen.

Wie is Brugman Letselschade Advocaten in Groningen?

Brugman Letselschade Advocaten is een van de grootste advocatenkantoren in Nederland dat zich enkel bezighoudt met het verhalen van letselschade. Bij ons werken ervaren en deskundige letselschade advocaten die lid van zijn de LSA, de beroepsvereniging van letselschade advocaten. Zelf voor de meest complexe letselschadezaken kunt u bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat u volledig schadeloos wordt gesteld door de aansprakelijke partij!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar