Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letsel verkeersongeluk Amstelveen

Heeft u letsel overgehouden aan een verkeersongeluk in Amstelveen? In Nederland heeft u als slachtoffer van een verkeersongeluk recht op een vergoeding van de aansprakelijke partij. Brugman Letselschade Advocaten is gespecialiseerd in het verhalen van uw letselschade. In de meeste gevallen is dit kosteloos voor u. Indien u schade heeft opgelopen als gevolg van een verkeersongeluk, kunt u contact opnemen met één van onze gespecialiseerde letselschade advocaten.

Letselschade verkeersongeluk Amstelveen

In de regio Amstelveen gebeuren helaas ontzettend veel ongelukken. Een verkeersongeluk heeft in sommige gevallen verstrekkende gevolgen. In de eerste plaats kunt u letsel hebben overgehouden aan een verkeersongeluk. Dit letsel veroorzaakt vaak ontzettend veel pijnklachten. Dit valt onder immateriële schade, ook wel smartengeld genoemd. Dit letsel kan ook materiële schade tot gevolg hebben. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de medische kosten, de reiskosten naar het ziekenhuis en de schade met betrekking tot uw inkomen.

Gespecialiseerde letselschade advocaat

Om uw schade zo volledig mogelijk te verhalen, adviseren wij u een gespecialiseerde letselschade advocaat in de arm te nemen. Een letselschade advocaat heeft vele voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld een letselschadekantoor. Vaak werken bij dit soort kantoren geen juristen, laat staan advocaten! Een advocaat heeft veel meer kennis in huis over uw rechten. Een ander pluspunt is dat alleen een advocaat bij een rechter mag procederen in Nederland bij letselschadezaken. Brugman Letselschade Advocaten gaat een nodige discussie dan ook niet uit de weg. Een gespecialiseerde letselschade advocaat is daarbij vaak kosteloos!

Contact

Bij Brugman Letselschade Advocaten werken ervaren letselschade advocaten. Deze advocaten zijn veelal werkzaam in de regio Amstelveen. Persoonlijk contact staat erg hoog in ons vaandel. Wij komen dan ook graag bij u thuis om kennis te maken en de schade in kaart te brengen. Wilt u een vrijblijvend intakegesprek met één van onze letselschade advocaten? Of wilt u meer informatie over onze kosteloze dienstverlening? Neem dan contact op met Brugman Letselschade Advocaten.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar