Brugman Letselschade Advocaten helpt!
Letselschade door een aanrijding in Amstelveen

Letsel verkeersongeluk Amstelveen

Heeft u letsel overgehouden aan een verkeersongeluk in Amstelveen? In Nederland heeft u als slachtoffer van een verkeersongeluk recht op een schadevergoeding van de aansprakelijke partij. Brugman Letselschade Advocaten is gespecialiseerd in het verhalen van uw letselschade na een aanrijding Onze rechtsbijstand is voor u altijd volledig kosteloos. hoe dit kan? Volg voorgaande link en wij leggen het u graag uit.

Indien u schade heeft opgelopen als gevolg van een verkeersongeluk, neem dan contact op met een van onze letselschade advocaten. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag.

Letselschade claimen na verkeersongeluk Amstelveen

In de regio Amstelveen gebeuren helaas veel ongelukken. Een auto botsing heeft in sommige gevallen verstrekkende gevolgen. In de eerste plaats kunt u letsel overgehouden aan een verkeersongeluk. Dit letsel veroorzaakt vaak veel pijnklachten. Dit valt onder immateriële schade, ook wel smartengeld genoemd. Letsel kan ook materiële schade tot gevolg hebben. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de medische kosten, de reiskosten naar het ziekenhuis en de schade met betrekking tot uw inkomen. Want ook arbeidsongeschiktheid na een fietsongeluk of auto ongeluk komt veelvuldig voor.

Wat doet een letselschade advocaat?

Om uw schade zo volledig mogelijk te verhalen, adviseren wij u een gespecialiseerde letselschade advocaat in de arm te nemen. Een letselschade advocaat heeft vele voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld een letselschade bureau. Vaak werken bij dit soort kantoren geen letselschade juristen, laat staan advocaten! Een advocaat heeft veel meer kennis in huis over uw rechten. Een ander pluspunt is dat alleen een advocaat bij een rechter mag procederen in Nederland bij letselschadezaken.

Bij Brugman Letselschade Advocaten werken ervaren letselschade advocaten. Zij zijn ook werkzaam in de regio Amstelveen, maar ook voor een letselschade advocaat in Amsterdam kunt u bij ons terecht. Persoonlijk contact staat erg hoog in ons vaandel. Wij komen dan ook graag bij u thuis om kennis te maken, een letselschade advies te geven en de schade in kaart te brengen.

Wilt u een vrijblijvend intakegesprek met één van onze letselschade advocaten? Of wilt u meer informatie over onze kosteloze dienstverlening? Neem dan contact op met Brugman Letselschade Advocaten.

Contact met uw letselschade advocaat in Amstelveen

Heeft u letsel aan een verkeersongeluk in Amstelveen overgehouden en wilt u een schadevergoeding? Neem dan contact met ons op. Bel voor een letselschade advocaat in Amsterdam en Amstelveen 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar