zoekt u een ervaren letselschade advocaat in Amsterdam?
Wij verhalen kosteloos uw letselschade!

Letselschade advocaat Amsterdam

U bent betrokken geweest bij een aanrijding, een bedrijfsongeval of bent gebeten door een hond. Hieraan heeft u verwondingen of klachten overgehouden. U heeft dan waarschijnlijk recht op een schadevergoeding. Dan is het fijn als een letselschade advocaat in Amsterdam uw letselschade claim uit handen neemt en kosteloos uw letselschade verhaalt. Bij Brugman Letselschade Advocaten Amsterdam helpen wij u graag.

Uw letselschade advocaat in Amsterdam van Brugman Letselschade Advocaten weet precies waar u recht op heeft na een ongeluk en verhaalt uw letselschade kosteloos op de aansprakelijke partij. Neem direct contact met ons op voor hulp bij letselschade, wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos!

Wat vinden anderen van onze letselschade advocaten?

Uiteraard gaat u niet zomaar met een letselschade advocaat in zee maar wilt u weten wat anderen over uw letselschade advocaat zeggen. Hieronder vindt u een aantal recente reviews over ons kantoor.

Jacob 075Jacob 075
16:05 15 Jan 24
Echt een top bureau! Ik ben Zeer tevreden met mevrouw Hajar el Haddad. Ze is altijd erg betrokken geweest en gaat door tot de beste resultaat wordt behaald! Ook op momenten dat ik niet wist welke kant ik op moest, is mevrouw El Haddad er altijd voor mij geweest. 1 ding is zeker. Met mevrouw Haddad als advocaat sta je er nooit alleen voor en hoef je niet om te kijken. In letsel zaken is het naar mijn mening vooral belangrijk dat er iemand aan je zij staat die vecht tot het einde. Iemand die zich niet klein laat maken, en dapper strijd net of het haar/zijn eigen zaak is. Dit is bij mevrouw El Haddad zeker het geval. Ik wens niemand een ongeluk toe, maar als het je overkomt is mevrouw el Haddad de advocaat die je nodig hebt. Dat garandeer ik je!
Willem NourisWillem Nouris
09:03 11 Dec 23
Mijn vakantie naar Spanje nam een plotse wending toen ik een auto-ongeval meemaakte. Ik heb mijn vakantie moeten staken en ben helaas terug naar huis moeten gaan.Jurist MooyMan&Partners in arm genomen maar naar enige tijd kwamen ze er achter dat de zaak te groot voor hun was. Toen zoeken naar letselschade juristen en bij de heer Blanken terecht gekomen.Ik ben erg blij en opgelucht dat de heer Blanken mijn zaak wilde aannemen.De communicatie verliep vlot en hij hield mij goed op de hoogte van het verloop van de zaak. Met een mooi resultaat aan het einde.
T.H.OT.H.O
08:36 24 May 23
In één woord ''GEWELDIG''!!!Ik word sinds kort bijgestaan door W.Blanken (Willem Blanken Law) en wat een verademing!Letterlijk mijn redder in Nood!Na 3 jaar lang getouwtrek en niet begrepen, niet gehoord, niet gesteund en niet (echt) geholpen te worden door diverse ''lestelschadespecialisten'' de overstap gemaakt naar ''Brugman Letselschade Advocaten''.Tot de dag van vandaag ben ik hen (als zelfstandig ondernemer) eeuwig dankbaar dat ze mij hebben gekoppeld aan Dhr. W.Blanken en zijn zeer bekwame team van ( o.a. medisch en financieel) experts!!!Niet alleen heb ik nu rust, duidelijkheid, steun, (echte) hulp en perspectief in de gehele situatie, maar het aller belangrijkste is dat ik nu exact krijg waar ik recht op heb en Dhr. Blanken (in tegenstelling van de div. letselschadespecialisten) puur en alleen voor mijn belangen vecht en strijdt!Ik kan het iedereen aanraden die op zoek is naar (echte) hulp, duidelijkheid, rust en perspectief omtrent het (juridische en financiële) gedeelte van zijn of haar letselschadezaak!Je word (echt) gehoord, (echt) geholpen en (echt) begrepen!!
silvana ijsendijksilvana ijsendijk
17:27 18 Apr 23
Zeer positieve ervaring met dit advocatenkantoor. Heel fijn contact over en weer. Medewerkers heel kundig en professioneel.
Björn LanserBjörn Lanser
19:10 23 Feb 23
Gewoon top!
jakub jaszczukjakub jaszczuk
17:49 04 Jan 23
Zeer betrouwbaar, professioneel en nauwkeurig. Veel dank aan het hele team.
elly uitslagerelly uitslager
09:58 22 Oct 22
Top advocaten,hele goede contacten over en weer, Charlotte dankjewel voor alles je bent een topper en Friso dankjewel dat je mij attent maakte op de mogelijkheden.
Goede ervaring, professioneel en duidelijk.De medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt! Kortom, positieve ervaring. Voornamelijk mevrouw El Haddad heeft mijn dossier behandeld! Ze geven jou zaak de aandacht die het verdiend. Mvg V
C ÖC Ö
21:29 28 Apr 22
Ik heb een positieve ervaring met dit advocaten kantoor.Mevrouw El Haddad heeft mij geholpen bij mijn letselschadezaak na een auto ongeluk. Ze is erg deskundig, vriendelijk, betrokken en behulpzaam. Altijd goed bereikbaar zowel per e-mail als telefonisch en heeft mij altijd goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Ik raad Mevrouw El Haddad dan ook zeer zeker aan.Heel erg bedankt voor alles!!
Tobias MoonTobias Moon
17:34 28 Jan 22
Absoluut ongelofelijk! Ik ben overgestapt naar Brugman Letselschade na een zeer teleurstellende ervaring bij een ander advocatenkantoor. Het verschil in service, bekwaamheid en professionaliteit was ongelooflijk. Ik zou niet aarzelen om dit bedrijf aan te bevelen. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn zaak, werd goed geadviseerd en had altijd het gevoel dat ik een sterke en ervaren bondgenoot aan mijn zijde had.Ik kan Mvr El Haddad en haar collega's niet genoeg aanbevelen of bedanken! Heel veel, heel veel dank 🙂
Roos van WinkelRoos van Winkel
10:19 09 Aug 17
Goede ervaring, professioneel en duidelijk. Gewoon normaal en niet met veel gedoe, de medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt, ook mijn werkgever hebben ze geholpen hun loonschade te verhalen. Kortom, positieve ervaring.
js_loader

Lees hier meer reviews van onze letselschade advocaten!

Gratis rechtsbijstand van een letselschade advocaat in Amsterdam!

Op grond van de wet is de aansprakelijke partij verplicht de kosten van rechtsbijstand te voldoen. Na een verkeersongeval, hondenbeet of bedrijfsongeval komen de advocaatkosten dus niet voor uw rekening. U kunt dus kosteloos een beroep doen op een letselschade advocaat in Amsterdam. Dit geldt ook als u een beroep doet op een schade-inzittendenverzekering. Behoefte aan juridische hulp? Vraag snel gratis een letselschade advies aan. 

Wat doet een letselschade advocaat in Amsterdam voor mij?

Als u bent aangereden of gewond bent geraakt op het werk, dan is er recht op een letselschade vergoeding. Een letselschade advocaat kan u hierbij helpen. Door zijn of haar kennis en ervaring zorgt een letselschade advocaat in Amsterdam dat alles goed verloopt en u de schadevergoeding ontvangt waar u recht op heeft. Zo weet u zeker dat u zichzelf niet tekort doet en ook toekomstige schade gedekt is.

Bij een ongeluk heeft u vaak te maken met een verzekeraar. Deze zal er alles aan doen om zo weinig mogelijk schade te betalen. Daarom is het goed om een letselschade specialist in te schakelen die u helpt bij uw letselschade claim. Een letselschade advocaat weet immers precies waar u recht op heeft bij letselschade en zorgt ervoor dat uw belangen goed worden behartigd zodat u zo veel mogelijk schadevergoeding en smartengeld bij letselschade ontvangt. Zoekt u juridische bijstand door een letselschade advocaat in Amsterdam? Brugman Letselschade Advocaten helpt u graag bij uw claim. Wij hebben ervaring met allerlei soorten letselschade!

Waar is mijn letselschade advocaat in Amsterdam gevestigd?

Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten vindt u aan de Joop Geesinkweg 901-909, 1114 AB in Amsterdam (Amstel). Ons kantoor is eenvoudig te bereiken per auto en openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid.

Voor het intakegesprek kunt u gewoon thuis blijven, onze letselschade advocaten bezoeken u thuis om met u de letselschade door het ongeval in kaart te brengen. Wel zo fijn bij klachten en beperkingen door het ongeval!

Wilt u weten wie wij zijn en wie uw letselschade advocaat in Amsterdam is? Hier vindt u ons volledige team van letselschade specialisten! U kunt makkelijk en gratis contact opnemen met ons team en dan zetten we snel het proces in werking.

Wie is mijn letselschade advocaat in Amsterdam?

Bij ons advocatenkantoor werken momenteel 8 letselschade advocaten en 8 letselschadejuristen, ondersteund door juridisch medewerkers. Er zijn ook 2 LSA advocaten aan ons kantoor verbonden. LSA advocaat in een titel voor letselschade advocaten met meer dan 5 ervaring in het verhalen van letselschade na een auto ongeluk, fietsongeluk of bedrijfsongeval.

mr. Hajar El Haddad, letselschade advocaat
Hajar El Haddad
Senior letselschade advocaat

Hajar is een ervaren letselschade advocaat. Zij heeft meer dan 10 jaar ervaring in het verhalen van letselschade voor cliënten die slachtoffer zijn geworden van (onder meer) een verkeers- of bedrijfsongeval.

Contact

Gertjan Pranger
Letselschade advocaat

Gertjan is aan de Vrije Universiteit Amsterdam afgestudeerd en door zijn vergaarde ervaring is hij de gedreven advocaat die u zoekt bij het verhalen van letselschade.

Contact

mr. Kamphuijs is 1 van de 10 letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten. Zij is advocaat van ons kantoor te Amsterdam
Iris Kamphuijs
Letselschade jurist

Iris is gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een verkeersongeval, bedrijfsongeval of hondenbeet. Met haar ervaring en kennis is zij uitstekend in staat u te helpen bij het verhalen van uw letselschade.

Contact

Wilt u ons team ontmoeten? Neem dan eens een kijkje op onze website. Klik hier voor het gehele team van ons in letselschade gespecialiseerde advocatenkantoor!

Wat is letselschade precies?

Letselschade is de schade die u oploopt als u bij een ongeval gewond raakt, bijvoorbeeld bij een verkeersongeval, bedrijfsongeval of een val over een losliggende stoeptegel. En helaas zijn er elke dag drie gewonden in het Amsterdams stadsverkeer te betreuren. Amsterdam heeft zelfs een meerjarenplan om het aantal verkeersongevallen terug te dringen. Zo gebeurt er steeds vaker een fietsongeluk of scooterongeluk in Amsterdam. Werd je door een automobilist aangereden? Of door een bromfietser aangereden? Of was je het slachtoffer van een ander ongeval? Dan wil je uiteraard iemand aansprakelijk stellen. Wij helpen je graag je schadeposten bij letselschade terug te eisen.

En ook het openbaar vervoer zoals de tram in Amsterdam zorgt voor veel verkeersslachtoffers. Dan is het fijn als je weet dat je kosteloos een beroep kunt doen op een letselschade advocaat in Amsterdam.

Materiële letselschade en smartengeld

Wij kunnen letselschade onderverdelen in 2 categorieën, materiële schade en smartengeld. Onder materiële schade vallen medische kosten, reiskosten naar het ziekenhuis of de huisarts in Amsterdam en de reparatiekosten van uw auto of fiets. Bent u als gevolg van het letsel tijdelijk of blijvend arbeidsongeschikt, dan kan er ook sprake zijn van schade in uw inkomen.

Hieronder vindt u meer informatie over materiële schadeposten. Smartengeld is en vergoeding voor alle schadeposten die niet op geld te waarderen zijn. Voorbeelden van letselschade bedragen die onder een smartengeldvergoeding vallen zijn pijnklachten, angstklachten zoals rijangst en psychische klachten waaronder een PTSS.

Welke schade wordt vergoed?

Van veel mensen krijgen wij de vraag welke letselschade in Amsterdam voor vergoeding in aanmerking komt en hoe de hoogte van de letselschadevergoeding wordt berekend. Een algemeen antwoord op deze vragen is niet te geven. De hoogte van uw letselschade en de toepasselijke schadeposten hangt af van uw persoonlijke situatie. Heel algemeen kunnen de volgende schadeposten op uw situatie van toepassing zijn:

Verlies aan verdienvermogen
komsten uit ‘zwart’ werk

 • Medische kosten
 • Reiskosten
 • Huishoudelijke hulp
 • Verzorging en verpleging
 • Arbeidsongeschiktheid bij zelfstandig ondernemers
 • Studievertraging bij studenten en scholieren
 • Economische kwetsbaarheid als u door het letsel minder gemakkelijk aan het werk komt
 • Medische hulpmiddelen
 • Reparatiekosten
 • Ziekenhuisdaggeldvergoeding omdat u in een ziekenhuis of revalidatiecentrum verblijft
 • Verhuiskosten.

Behoefte aan hulp bij het verhalen van uw letselschade? Dan kunt u direct contact opnemen met een van onze advocaten. Binnen 1 werkdag nemen we contact met u op.

Onze letselschade advocaten in Amsterdam

Bij Brugman Letselschade Advocaten wordt u altijd bijgestaan door een van onze ervaren letselschade advocaten. Zij hebben alle een universitaire opleiding gevolgd en zijn door de rechtbank beëdigd als advocaat. Daarnaast is uw letselschade advocaat in Amsterdam lid van de specialistenvereniging van letselschade advocaten, de LSA. Zo weet u zeker dat u bij uw letselschadeclaim kwalitatief hoogwaardige rechtsbijstand ontvangt.

Het team van Brugman Letselschade Advocaten in Amsterdam bestaat uit 10 letselschade advocaten die bijgestaan worden door 10 letselschade juristen en 6 juridisch medewerkers. Daarnaast hebben wij een eigen medische adviseur die wij in ieder dossier inschakelen en hebben wij een uitgebreid netwerk aan medische en ander specialisten. Dit om u zo goed mogelijk bij te kunnen staan.

Hier vindt u het gehele team van Brugman Letselschade Advocaten!

Belt u met ons advocatenkantoor? Dan is de kans groot dat u 1 van onze juridisch medewerkers aan de telefoon krijgt. Wij stellen er 2 aan u voor!

Ons advocaten kantoor in Amsterdam

Het kantoor van Brugman Letselschade Advocaten in Amsterdam vindt u in Amsterdam aan de Donauweg 10. U herkent het pand aan het Gebouw-West logo. In dit moderne pand nodigen wij u graag uit om uw verhaal aan te horen en een plan van aanpak te maken. Zo zorgen wij er samen voor dat uw letselschade maximaal verhaald wordt. Er is genoeg parkeerruimte en wij nodigen u graag uit in ons mooie pand.

Brugman Letselschade Advocaten Amsterdam is zowel per auto en openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Liever een afspraak bij u thuis? Dat is geen enkel probleem voor ons. Uw letselschade advocaat in Amsterdam komt ook graag bij u thuis voor een intakegesprek of vrijblijvend adviesgesprek. Samen met u bespreken wij wat u is overkomen en maken wij een plan van aanpak om uw letselschade te verhalen.

Letselschade door een aanrijding in Amsterdam

Amsterdam is druk, of het nu de binnenstad of de binnenring is. Daarnaast rijden er in Amsterdam veel fietsen. Het verkeer is dan ook gevaarlijk. Ondanks dat u goed uitkijkt is een ongeval zo gebeurd en bent u betrokken bij een aanrijding. Gelukkig wordt uw letselschade in de meeste gevallen gewoon vergoed en hoeft u zich in ieder geval over uw financiële situatie geen zorgen te maken. Letsel door een aanrijding is immers al erg genoeg.

Er dient een onderscheid gemaakt in een aantal soorten aanrijdingen. En ook voor de diverse betrokkenen kunnen verschillende regelingen gelden. We zetten ze voor u op een rijtje:

Op zoek naar een advocaten kantoor in Amsterdam dat uw letselschade zaak na een aanrijding in Amsterdam kan oppakken? Dan helpen we u graag. Onze letselschade advocaten in Amsterdam hebben jaren ervaring met personen aansprakelijk stellen. Kom gerust bij ons langs op ons kantoor in Amsterdam of neem contact met ons op voor gratis advies.

Een auto botsing, scooterongeluk of motorongeluk

In het geval van een auto botsing, een scooterongeluk of een motorongeluk zijn er een aantal verzekeringen en/ of regelingen waar een beroep op gedaan kan worden:

Bent u betrokken bij een auto botsing, zoals een kop-staartbotsing of een kettingbotsing, dan is de persoon die bij u achterop rijdt aansprakelijk. Dit kan afgeleid worden uit artikel 5 van de Wegenverkeerswet. Omdat in de wet staat dat ieder motorvoertuig verplicht verzekerd moet zijn tegen aansprakelijkheid, ontvangt u bij een auto ongeluk altijd een letselschade vergoeding van deze verzekeraar.

Bij een eenzijdig verkeersongeval of als u zelf de achterop rijdende auto bent, dan kunt u meestal niemand aansprakelijk stellen, behoudens als uw voorganger onnodig op haar remt trapt en er hierdoor een achterop aanrijding ontstaat. In dit geval kunt u als bestuurder of passagier aanspraak maken op een letselschade uitkering op grond van de schade inzittendenverzekering (SVI- verzekering). Op grond van deze verzekering wordt uw letselschade vergoed, ongeacht de toedracht van de aanrijding.

Passagiers hebben altijd recht op een letselschade vergoeding bij een auto botsing tussen 2 auto’s. Dit geldt ook bij een scooterongeluk of een motorongeval. Zijn er namelijk meerdere motorvoertuigen bij de aanrijding betrokken, dan kunnen passagiers aanspraak maken op een letselschade vergoeding op grond van de “schuldloze derden regeling.” Deze regeling houdt in dat de passagier bij de letselschade verzekeraar van het motorvoertuig waarmee zij meereden een letselschade claim kunnen indienen.

Als fietser aangereden in Amsterdam

De kans dat u als fietser aangereden wordt door een auto of scooter in Amsterdam is vrij groot. Meestal gaat het alleen om fietsschade of tijdelijk ongemak, maar helaas kan er ook sprake zijn van letsel. U heeft bij een ongeval tussen een auto en fietser altijd recht op een schadevergoeding. Dit geldt overigens ook als u door een scooter aangereden wordt of door een motor of vrachtwagen. U ontvangt zelfs ten minste 50% tot 100% van uw letselschade vergoeding als u als fietser aangereden in Amsterdam wordt als u zelf een verkeersfout maakt. Dit wordt de 50% regel genoemd. Kinderen tot 14 jaar kunnen zelfs een volledige letselschade claim indienen.

Als voetganger aangereden in Amsterdam

Bent u als voetganger aangereden in Amsterdam? In dit geval geldt hetzelfde als dat u als fietser aangereden bent. U ontvangt altijd ten minste 50% van uw letselschade vergoed. Bent u op het zebrapad aangereden, dan ontvangt u uiteraard een volledige schadevergoeding. In het geval u zelf een verkeersfout maakt ontvangt u ten minste 50% van de geleden letselschade vergoed. Dit kan op grond van de billijkheidscorrectie oplopen tot 100%.

Onze letselschade advocaten in Amsterdam vertellen u graag meer over uw schadevergoeding. 

Bedrijfsongeval Amsterdam

In Amsterdam vinden dagelijks bedrijfsongevallen plaats. Bijvoorbeeld in de haven, maar ook in de industrie, hotels en winkels. Al deze bedrijfsongevallen hebben gemeen dat de werkgever aansprakelijk is voor de schade die door het arbeidsongeval geleden wordt. Dit is geregeld in artikel 7:658 van het Burgerlijk Wetboek. Hierin is namelijk een zware zorgplicht van de werkgever opgenomen welke inhoud dat er sprake is van werkgeversaansprakelijkheid tenzij de werkgever kan aantonen dat hij aan zijn zorgplicht voldaan heeft. In de praktijk slaagt een werkgever hier niet altijd in. Wilt u uw werkgever aansprakelijk stellen voor een bedrijfsongeval? Dan helpen we u graag. 

Lijdt u letselschade door een bedrijfsongeval in Amsterdam? Neemt u dan contact op met uw letselschade advocaat in Amsterdam van Brugman Letselschade Advocaten. Wij helpen u direct en zorgen dat u volledig schadeloos wordt gesteld.

Contact met uw letselschade advocaat in Amsterdam

Lijdt u schade door een verkeersongeval of bedrijfsongeval in Amsterdam? Bent u door een hond gebeten? Onze letselschade advocaten in Amsterdam helpen u graag bij het verhalen van uw letselschade. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul hier uw gegevens in. Wij bellen u dan nog dezelfde dag terug. Onze letselschade advocaten in Amsterdam staan voor u klaar! 

Letselschade bureau in Amsterdam

Bij Brugman Letselschade Advocaten Amsterdam wordt u bijgestaan door een letselschade advocaat. Voor een letselschade jurist in Amsterdam adviseren wij u Letselschade Kompas Amsterdam.

Vraag en antwoord van uw letselschade advocaat in Amsterdam

Een ongeluk meemaken roept vragen op. Wat te doen na een ongeluk, wie betaalt mijn letselschade en wat kost een letselschade advocaat in Amsterdam mij? Op deze en meer vragen geven onze letselschade advocaten in Amsterdam u hieronder een antwoord.

Wat te doen na een ongeluk in Amsterdam?

Als u betrokken bent bij een ongeluk in Amsterdam, dan wilt u uiteraard schadevergoeding eisen. Hiervoor dient u te bewijzen dat de tegenpartij aansprakelijk is. Soms staat dit snel vast en erkend de tegenpartij aansprakelijkheid. Maar soms is er ook discussie! Daarom adviseren onze letselschade advocaten in Amsterdam u als volgt:

 • vul bij een aanrijding altijd een schadeformulier in
 • maak foto’s van het ongeluk (voor zover mogelijk)
 • zijn er getuigen van de aanrijding of het bedrijfsongeval? Vraag om contactgegevens
 • zorg bij een hondenbeet dat u weet wie de hondenbezitter is
 • ga direct na een ongeluk naar een arts en laat het letsel beoordelen
 • schakel zo snel mogelijk een letselschade advocaat in Amsterdam in

Wie is aansprakelijk voor mijn letselschade?

Is een ander verantwoordelijk voor het ontstaan van het letsel? Dan kunt u deze tegenpartij aansprakelijk stellen. Dit gebeurt door middel van een aansprakelijkheidsbrief. Maar wie is aansprakelijk voor het betalen van uw letselschade?

Bij een aanrijding is ten eerste aansprakelijk de bestuurder die een kop- staartbotsing of kettingbotsing veroorzaakt. Dit is meestal het voertuig dat bij u achterop is gereden. Daarnaast is uiteraard bij een verkeersongeluk in Amsterdam aansprakelijk de persoon die u geen voorrang geeft.

Indien u betrokken bent geraakt bij een bedrijfsongeval, dan is in bijna alle gevallen de werkgever aansprakelijk. Dit wordt werkgeversaansprakelijkheid genoemd. Vraag uw letselschade advocaat in Amsterdam om meer informatie, wij helpen u graag!

Bent u gebeten door een hond? De aansprakelijkheid voor dieren is geregeld in artikel 6:179 BW. Hierin staat dat de bezitter van een dier aansprakelijk is voor alle schade die het dier veroorzaakt. Bij een hondenbeet is de hondenbezitter dus aansprakelijk.

Contact met onze letselschade advocaten Amsterdam

Wilt u contact met onze letselschade advocaten in Amsterdam? Bel of mail ons gerust. Wij helpen graag bij letselschade als gevolg van een aanrijding, hondenbeet of ongeluk op het werk, altijd 100% gratis! Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Bezoekadres

Brugman Letselschade Advocaten
Dick Ketlaan 2
1687 CD Wognum (Noord-Holland)

Spreeklocatie Hoorn

Gebouw Startwijzer
Nieuwe Steen 44
1625 HV Hoorn

Spreeklocatie Alkmaar

Smart Business Center
Comeniusstraat 2a
1817 MS Alkmaar

Postadres

Brugman Letselschade Advocaten
Postbus 10
1687 ZG Wognum

Spreeklocatie Almere

WTC Almere TMOO
P.J. Oudweg 4
1314 CH Almere

Spreeklocatie Eindhoven

Flight Forum 40
5657 DB Eindhoven

Spreeklocatie Enschede

Capitool 10
7521 PL Enschede

Spreeklocatie Arnhem

Park Tower
Nieuwe Stationsstraat 20
6811 KS Arnhem

Spreeklocatie Groningen

Martini
Paterswoldseweg 806
9728 BM Groningen

Spreeklocatie Den Haag

Centraal Station
Koningin Julianaplein 10
2595 AA Den Haag

Spreeklocatie Utrecht

Business Park
Newtonlaan 115
3584 BH Utrecht

Spreeklocatie Rotterdam

Willemswerk
Boompjes 40
3011 XB Rotterdam

Spreeklocatie Amsterdam

Amstel
Joop Geesinkweg 901-999
1114 AB Amsterdam – Duivendrecht

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar