zoekt u een letselschade advocaat in Amsterdam?
Wij verhalen kosteloos uw letselschade!

Letselschade advocaat Amsterdam

U bent betrokken geweest bij een ongeval in het verkeer of op het werk en als gevolg hiervan lijdt u letselschade. Dan is het fijn als iemand uw zorgen uit handen neemt en kosteloos uw letselschade verhaalt. Bij Brugman Letselschade Advocaten Amsterdam helpen wij u graag.

Uw letselschade advocaat in Amsterdam Van Brugman Letselschade Advocaten weet precies waar u recht op heeft na een ongeval in Amsterdam en verhaalt uw letselschade kosteloos op de aansprakelijke partij.

Icon

Kosteloze rechtsbijstand van een letselschade advocaat in Amsterdam!

Op grond van de wet is de aansprakelijke partij verplicht de kosten van rechtsbijstand te voldoen. Na een verkeersongeval of bedrijfsongeval komen de advocaatkosten dus niet voor uw rekening. U kunt dus kosteloos een beroep doen op een letselschade advocaat in Amsterdam. Dit geldt ook als u een beroep doet op een schade-inzittendenverzekering.

Wat doet een letselschade advocaat in Amsterdam voor mij?

Als u bent aangereden of gewond bent geraakt op het werk, dan is er recht op een letselschade vergoeding. Een letselschade advocaat kan u hierbij helpen. Door zijn of haar kennis en ervaring zorgt een letselschade advocaat in Amsterdam dat alles goed verloopt en u de schadevergoeding ontvangt waar u recht op heeft. Zo weet u zeker dat u zichzelf niet tekort doet en ook toekomstige schade gedekt is.

Bij een ongeluk heeft u vaak te maken met een verzekeraar. Deze zal er alles aan doen om zo weinig mogelijk schade te betalen. Daarom is het goed om een specialist in te schakelen die u helpt bij uw letselschade claim. Een letselschade advocaat weet immers precies waar u recht op heeft bij letselschade en zorgt ervoor dat uw belangen goed worden behartigd.

Icon

Waar is mijn letselschade advocaat in Amsterdam gevestigd?

Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten vindt u aan de Joop Geesinkweg 901-909, 1114 AB in Amsterdam (Amstel). Het is eenvoudig te bereiken per auto en openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid.

Voor het intakegesprek kunt u gewoon thuis blijven, onze letselschade advocaten bezoeken u thuis om met u de letselschade door het ongeval in kaart te brengen. Wel zo fijn bij klachten en beperkingen door het ongeval!

Wilt u weten wie wij zijn en wie uw letselschade advocaat in Amsterdam is? Hier vindt u ons volledige team van letselschade specialisten!

Wat is letselschade precies?

Letselschade is de schade die u oploopt als u bij een ongeval gewond raakt, bijvoorbeeld bij een verkeersongeval, bedrijfsongeval of een val over een losliggende stoeptegel. En helaas zijn er elke dag drie gewonden in het Amsterdams stadsverkeer te betreuren. Amsterdam heeft zelfs een meerjarenplan om het aantal verkeersongevallen terug te dringen. Zo gebeurt er steeds vaker een fietsongeluk of scooterongeluk in Amsterdam.

En ook het openbaar vervoer zoals de tram in Amsterdam zorgt voor veel verkeersslachtoffers. Dan is het fijn als je weet dat je kosteloos een beroep kunt doen op een letselschade advocaat Amsterdam.

Wij kunnen letselschade onderverdelen in 2 categorieën, materiële schade en smartengeld. Onder materiële schade vallen medische kosten, reiskosten naar het ziekenhuis of de huisarts in Amsterdam en de reparatiekosten van uw auto of fiets. Bent u als gevolg van het letsel tijdelijk of blijvend arbeidsongeschikt, dan kan er ook sprake zijn van schade in uw inkomen.

Welke schade wordt vergoed?

Van veel mensen krijgen wij de vraag welke letselschade in Amsterdam voor vergoeding in aanmerking komt en hoe de hoogte van de letselschadevergoeding wordt berekend. Een algemeen antwoord op deze vragen is niet te geven. De hoogte van uw letselschade en de toepasselijke schadeposten hangt af van uw persoonlijke situatie. Heel algemeen kunnen de volgende schadeposten op uw situatie van toepassing zijn:

– Verlies aan verdienvermogen
– Inkomsten uit ‘zwart’ werk
– Medische kosten
– Reiskosten
– Huishoudelijke hulp
– Verzorging en verpleging
– Arbeidsongeschiktheid bij zelfstandig ondernemers
– Studievertraging bij studenten en scholieren
– Economische kwetsbaarheid als u door het letsel minder gemakkelijk aan het werk komt
– Medische hulpmiddelen
– Reparatiekosten
– Ziekenhuisdaggeldvergoeding omdat u in een ziekenhuis of revalidatiecentrum verblijft
– verhuiskosten.

Icon

Onze letselschade advocaten in Amsterdam

Bij Brugman Letselschade Advocaten wordt u altijd bijgestaan door een van onze ervaren letselschade advocaten. Zij hebben alle een universitaire opleiding gevolgd en zijn door de rechtbank beëdigd als advocaat. Daarnaast is uw letselschade advocaat in Amsterdam lid van de specialistenvereniging van letselschade advocaten, de LSA. Zo weet u zeker dat u bij uw letselschadeclaim kwalitatief hoogwaardige rechtsbijstand ontvangt.

Het team van Brugman Letselschade Advocaten in Amsterdam bestaat uit 6 letselschade advocaten die bijgestaan worden door 4 letselschade juristen en 6 juridisch medewerkers. Daarnaast hebben wij een eigen medische adviseur die wij in ieder dossier inschakelen en hebben wij een uitgebreid netwerk aan medische en ander specialisten. Dit om u zo goed mogelijk bij te kunnen staan.

Wilt u weten wie wij zijn? Hier vindt u het complete team van Brugman Letselschade Advocaten in Amsterdam

Ons kantoor in Amsterdam

Het kantoor van Brugman Letselschade Advocaten in Amsterdam vindt u in Amsterdam Amstel aan de Joop Geesinkweg 901-999. U herkent het pand aan het Regus logo. In dit moderne pand nodigen wij u graag uit om uw verhaal aan te horen en een plan van aanpak te maken. Zo zorgen wij er samen voor dat uw letselschade maximaal verhaald wordt.

Brugman Letselschade Advocaten Amsterdam is zowel per auto en openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Liever een afspraak bij u thuis? Dat is geen enkel probleem voor ons. Uw letselschade advocaat in Amsterdam komt ook graag bij u thuis voor een intakegesprek of vrijblijvend adviesgesprek.

Bekijk hier ons pand in Amsterdam!

Icon

Wat anderen van uw letselschade advocaat in Amsterdam vinden

Uiteraard kunnen wij u vertellen u voor de beste letselschade advocaat in Amsterdam bij ons moet zijn. Wij laten dit graag aan anderen over. Hier leest u wat anderen van ons vinden:

“Ontzettend fijn geholpen met onze zaak. November 2017 een aanrijding gehad waarna eigenlijk alles tegen heeft gezeten. Nu, januari 2021 kunnen wij als gezin eindelijk weer ons leven oppakken doordat de tegenpartij een slotbetaling heeft gedaan. Dit ging niet zonder slag of stoot. Meneer Brugman en mevrouw Smit, maar ook de rest met wie we contact hebben gehad van het kantoor willen we echt uit de grond van ons hart bedanken! Fijne, persoonlijke benadering en ook eerlijk advies. Een advocaten kantoor die net even wat meer doet voor hun cliënten.”

“Een zeer bekwaam kantoor met vriendelijke medewerkers die precies weten wat ze doen, een professionele uitstraling. Mijn zaak heeft uiteindelijk 2,5 jaar geduurd omdat de tegenpartij maar niet akkoord ging. Al die tijd heeft Advocatenkantoor Brugman het contact onderhouden en werd ik regelmatig op de hoogte gebracht van de nieuwe ontwikkelingen. Ook kon ik altijd met mijn vragen terecht en hierop kreeg ik dan ten alle tijden een passend antwoord waar ik iets mee kon. Uiteindelijk is na 2,5 jaar dan eindelijk de zaak succesvol afgerond. Ik beveel Brugman Letselschade Advocaten ten zeerste aan, bij dit bedrijf kun jij erop vertrouwen dat ze er alles aan zullen doen om jouw zaak succesvol af te sluiten. Een erg vakbekwaam en professioneel bedrijf met vriendelijke medewerkers.” 

“Ik ben zeer tevreden over dit kantoor, na een ongeval buiten mijn schuld om (kettingbotsing) ben ik goed en snel geholpen. Duidelijke communicatie over het verloop van de behandeling en ik heb alle behandelingen vergoed gekregen zodat ik mijn revalidatie kon afronden.”

“Brugman advocaten is een zeer goed advocaten kantoor. Vanaf het begin tot het eind van de letselschade zeer goed begeleid. Snel antwoord en korte lijnen. De volgende keer als ik een advocaat nodig zou hebben voor wat dan ook ga ik zeker naar Brugman Advocaten.”

Hier leest u alle reviews over uw letselschade advocaat in Amsterdam!

Contact met uw letselschade advocaat in Amsterdam

Lijdt u schade door een verkeersongeval of bedrijfsongeval in Amsterdam? Bent u door een hond gebeten? Onze letselschade advocaten in Amsterdam helpen u graag bij het verhalen van uw letselschade. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul hier uw gegevens in. Wij bellen u dan nog dezelfde dag terug.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Switch The Language

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar