zoekt u een letselschade advocaat in Amsterdam?
Wij verhalen kosteloos uw letselschade!

Letselschade advocaat Amsterdam

 

Letselschade Advocaat Amsterdam | U bent betrokken geweest bij een ongeval in het verkeer of op het werk en als gevolg hiervan lijdt u letselschade. Dan is het fijn als iemand uw zorgen uit handen neemt en kosteloos uw letselschade verhaalt. Bij Brugman Letselschade Advocaten Amsterdam helpen wij u graag. Uw letselschade advocaat Amsterdam weet precies waar u recht op heeft na een ongeval en verhaalt uw letselschade op de aansprakelijke partij. Wist u dat de wet voorschrijft dat u bij letselschade recht heeft op een gratis letselschade advocaat? U betaalt uw letselschade advocaat Amsterdam dus helemaal niets!

Wilt u dat wij u helpen of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers adviseren u graag. Bel 0800 278 46 26 of mail ons. Direct contact met een gespecialiseerde en ervaren letselschade advocaat? Gebruik onze chatfunctie, iedere dag van 8.00 uur tot 22.00 uur bereikbaar!

Wat is letselschade precies?

Letselschade is de schade die u oploopt als u bij een ongeval gewond raakt, bijvoorbeeld bij een verkeersongeval, bedrijfsongeval of een val over een losliggende stoeptegel. En helaas zijn er elke dag drie gewonden in het Amsterdams stadsverkeer te betreuren. Amsterdam heeft zelfs een meerjarenplan om het aantal verkeersongevallen terug te dringen. Vooral fietsers, maar ook auto’s, scooters, motors en voetgangers zijn daar bij betrokken. En ook het openbaar vervoer zoals de tram in Amsterdam zorgt voor veel verkeersslachtoffers. Dan is het fijn als je weet dat je kosteloos een beroep kunt doen op een letselschade advocaat Amsterdam.

Wij kunnen letselschade onderverdelen in 2 categorieën, materiële schade en smartengeld. Onder materiële schade vallen medische kosten, reiskosten naar het ziekenhuis of de huisarts in Amsterdam en de reparatiekosten van uw auto of fiets. Bent u als gevolg van het letsel tijdelijk of blijvend arbeidsongeschikt, dan kan er ook sprake zijn van schade in uw inkomen. Dit noemen wij in de letselschade verlies aan verdienvermogen. Bent u in Amsterdam als zelfstandig ondernemer werkzaam, dan genereert u minder omzet door het ongeval en dus ook minder winst door het ongeval.

Smartengeld is een vergoeding voor de pijn die u door het letsel lijdt. De wet spreekt over “verlies aan levensvreugde”. Smartengeld is lastig in geld uit te drukken. Uw letselschade advocaat Amsterdam maakt daarom bij het vaststellen van de hoogte van het smartengeld gebruik van de ‘Smartengeld gids‘. In deze gids is een opsomming te vinden van rechtszaken waarin ooit een uitspraak over smartengeld na een ongeval is gedaan. Uw letselschade Advocaat in Amsterdam zoekt in de smartengeld gids naar een zaak die te vergelijken is met het u overkomen ongeval en bepaalt op deze manier de hoogte van het smartengeld.

Wie zijn Brugman Letselschade Advocaten Amsterdam

Een in letselschade gespecialiseerd advocatenkantoor werkzaam in heel Amsterdam en de omliggende gemeenten, dat is Brugman Letselschade Advocaten. Met meer dan 10 jaar ervaring zijn de schadeletsel advocaten Amsterdam van ons kantoor uw perfecte partner in de meest gecompliceerde letselschadezaken. Maar ook bij licht letsel kunnen wij u uitstekend helpen.

Als onze letselschade advocaten zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten. Daarnaast is uw letselschade advocaat Amsterdam lid van de specialistenvereniging voor letselschade advocaten, de LSA.

Wij behartigen alleen uw belangen als slachtoffer en werken nooit voor verzekeraars.  U komt als slachtoffer ongevraagd in aanraking met diverse problemen, zoals arbeidsongeschiktheid en medische kosten. Bij ons staat de kwaliteit van rechtsbijstand daarom centraal. Wij hebben er ook voor gekozen om ons enkel bezig te houden met het verhalen van letselschade. Dit met het doel om u de meest vakkundige en specialistische rechtshulp te verlenen bij het verhalen van uw rechten.

Lijdt u letselschade na een ongeval? Uw letselschade advocaat Amsterdam verhaalt uw letselschade kosteloos voor u. Bel 0800 278 46 26 voor kosteloos advies en het gratis verhalen van uw letselschade.

Letselschade advocaat Amsterdam of letselschadebureau

Voor het verhalen van uw letselschade na een ongeval kunt u in Amsterdam kiezen tussen een letselschade advocaat Amsterdam of een letselschadebureau. Beiden kunnen uw schade verhalen. Maar er is een groot verschil. Bij letselschadebureaus werken geen letselschade advocaten. Soms werken er geen eens juristen. Het verhalen van letselschade na een ongeval is ingewikkeld. Het is het werk van gespecialiseerde advocaten. Letselschadebureaus ontberen de noodzakelijke kennis om uw letselschade te verhalen.

Bij de verzekeraar van de aansprakelijke persoon werken specialisten, vergelijkbaar met uw letselschade advocaat Amsterdam. Met een letselschade advocaat staat u dan ook aanzienlijk sterker dan met een letselschadebureau. Voor het geld hoeft u het niet te laten. De letselschade advocaten in Amsterdam van Brugman Letselschade Advocaten verhalen uw schade namelijk geheel kosteloos voor u.

verkeersongeval Amsterdam

Met name na een verkeersongeval en bedrijfsongeluk weten veel Amsterdammers de letselschade advocaten van ons kantoor te vinden. Zij vragen onze letselschadespecialisten steeds meer de letselschade te verhalen als gevolg van onder andere een whiplash na een verkeersongeval. Dit is een veelvoorkomend letsel, met name bij kop- staart- botsingen. Maar ook bij ander letsel na een verkeersongeval weten steeds mensen ons te vinden.

De schade als gevolg van een whiplash kan aanzienlijk zijn. Een whiplash kan namelijk leiden tot tijdelijke of blijvende arbeidsongeschiktheid en een zware revalidatie of re- integratie. In sommige gevallen is er zelfs sprake van een chronische whiplash.

Het verhalen van schade als gevolg van een whiplash is niet eenvoudig. Verzekeraars wijzen letselschadeclaims als gevolg van een whiplash vaak af. Het is dan aan de letselschade advocaat om de schade als gevolg van de whiplash toch volledig en voortvarend te verhalen.  Brugman Letselschade Advocaten beschikt over een letselschade advocaat gespecialiseerd in het verhalen van letselschade als gevolg van een whiplash, mr. Friso Brugman. Heeft u letselschade als gevolg van een whiplash en wilt u deze schade verhalen op de aansprakelijke partij? Neem dan contact met Friso Brugman van ons kantoor op.

Heeft u ander letsel na een verkeersongeval opgelopen en lijdt u hierdoor schade? Uw letselschade advocaat Amsterdam staat u graag terzijde bij het verhalen van uw letselschade. Bel of mail ons, wij helpen u zonder dat u kosten maakt! Zie voor meer informatie over het verhalen van letselschade na een verkeersongeval hier

Bedrijfsongeval Amsterdam

Niet alleen in het verkeer, maar ook op het werk kunt u het slachtoffer worden van een ongeval met letsel. Uw werkgever moet dan in de meeste gevallen uw letselschade vergoeden. Nu is bijna iedere werkgever verzekerd tegen aansprakelijkheid voor ongevallen op het werk. Uw werkgever zal dan ook zijn of haar verzekeraar inschakelen. Uw letselschade advocaat Amsterdam van ons kantoor zal dan vervolgens de schade met de verzekeraar van uw werkgever regelen.

In de wet is geregeld dat een werkgever er alles aan moet doen om een bedrijfsongeluk te voorkomen. De machines en overige materialen waarmee gewerkt wordt moeten in orde zijn. Maar er moet ook voldoende toezicht op de werkzaamheden zijn en er dienen voldoende schriftelijke (veiligheids)instructies gegeven te worden. Is de werkgever tekort geschoten in deze zorgplicht, dan moet hij opkomen voor de geleden en te lijden letselschade.

Uit de praktijk blijkt dat een werkgever in bijna alle gevallen aansprakelijk is voor de gevolgen van een ongeluk op het werk. Het loont dan ook altijd zeer de moeite om een letselschade advocaat Amsterdam in te schakelen om te bezien of u recht heeft op een schadevergoeding.

Is u een bedrijfsongeval overkomen en lijdt u dientengevolge letselschade? Raadpleeg uw letselschade advocaat Amsterdam. Bel 0800 278 4626 (gratis), mail ons of start een chatgesprek met uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade advocaten.

Hier vindt u meer informatie over het verhalen van letselschade na een bedrijfsongeval.

Ongeval in het openbaar vervoer

Het is druk in het Amsterdamse verkeer. Er rijden niet alleen veel auto’s, scooters en fietsers, maar ook bussen, treinen, de metro en de tram. En juist door de tram raken veel mensen gewond, zowel in de tram door bijvoorbeeld plotseling remmen als door een aanrijding tussen een tram en een voetganger, een fietser of bijvoorbeeld een scooter. Maar wie is dan aansprakelijk voor de letselschade die u lijdt?

Voor letselschade na een verkeersongeval met een tram, bus, en trein gelden speciale regels. Deze zijn niet eenvoudig en u moet goed opletten dat u uw rechten op schadevergoeding niet verspeelt. Zo is de verjaringstermijn slechts 3 jaar. Zorgt u er dus voor dat u direct na een ongeval met een tram of bus in Amsterdam contact opneemt met uw letselschade advocaat Amsterdam.

De vervoerder is bij een ongeval in het openbaar vervoer aansprakelijk voor het door de reiziger opgelopen letsel. Een fout van de bestuurder van de tram of bus is geen vereiste om voor een vergoeding van schade in aanmerking te komen. Dit is alleen anders als de vervoerder bewijst dat het ongeval niet te voorkomen was.

Bent u in het openbaar vervoer of personenvervoer gevallen of bent u door een tram of bus aangereden? Uw letselschade advocaat Amsterdam zorgt dat u volledig schadeloos wordt gesteld. Bel 0800 278 46 26 (gratis) of mail uw letselschade advocaat Amsterdam

Welke schade komt voor vergoeding in aanmerking?

Van veel mensen krijgen wij de vraag welke letselschade voor vergoeding in aanmerking komt en hoe de hoogte van de letselschadevergoeding wordt berekend. Een algemeen antwoord op deze vragen is niet te geven. De hoogte van uw letselschade en de toepasselijke schadeposten hangt af van uw persoonlijke situatie. Heel algemeen kunnen de volgende schadeposten op uw situatie van toepassing zijn:

– Verlies aan verdienvermogen
– Inkomsten uit ‘zwart’ werk
– Medische kosten
– Reiskosten
– Huishoudelijke hulp
– Verzorging en verpleging
– Arbeidsongeschiktheid bij zelfstandig ondernemers
– Studievertraging bij studenten en scholieren
– Economische kwetsbaarheid als u door het letsel minder gemakkelijk aan het werk komt
– Medische hulpmiddelen
– Reparatiekosten
– Ziekenhuisdaggeldvergoeding omdat u in een ziekenhuis of revalidatiecentrum verblijft
– verhuiskosten.

Wilt u meer weten over welke schade bij een ongeval in Amsterdam voor vergoeding in aanmerking komt? Lees het hier!

Contact met uw letselschade advocaat Amsterdam

Wilt u dat wij u helpen bij het verhalen van uw letselschade na een ongeval of heeft u vragen? Ons kantoor is van 8.30 tot 17.30 uur telefonisch bereikbaar op het gratis telefoonnummer 0800 278 46 26. Mailen kan uiteraard ook. Binnen of buiten kantooruren direct persoonlijk contact met een letselschade advocaat Amsterdam? Gebruik onze chatfunctie. Voor spoed belt u 06 81426798. U krijgt dan direct een letselschade advocaat aan de lijn.

 

pand-advocatenkantoor-brugman-800

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Switch The Language

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar