Onze letselschade advocaten in Barendrecht helpen u 100% kosteloos!
Een letselschade advocaat nodig na een verkeersongeval of bedrijfsongeval?

Letselschade advocaat Barendrecht

Wanneer u letsel heeft opgelopen, dan zit u vanzelfsprekend met veel vragen. Uw letselschade advocaat in Barendrecht beantwoord deze vragen graag. Hoe lang duurt mijn revalidatie, kan ik mijn werk nog wel doen en wat als ik arbeidsongeschikt blijf? Wie neemt mijn huishoudelijke taken over en doet het onderhoud van het huis als ik dit niet meer zelf kan doen?

Allemaal heel logische vragen die u heeft na een verkeersongeval, bedrijfsongeval of als u door een hond gebeten bent. Uw letselschade advocaat in Barendrecht van Brugman Letselschade Advocaten helpt u graag. Wij zorgen dat uw schade als gevolg van arbeidsongeschiktheid verhaald wordt op de aansprakelijke partij. Maar ook alle kosten zoals voor onderhoud aan uw woning en medische kosten verhalen wij. Uw letselschade advocaat in Barendrecht zorgt dat u schadeloos wordt gesteld terwijl u zich bezighoud met het allerbelangrijkste, een optimaal herstel van uw letsel.

Bent u betrokken geraakt bij een aanrijding of een ongeluk op het werk en lijdt u hierdoor schade? Aarzel dan niet om uw letselschade advocaat in Barendrecht in te schakelen. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos! De kosten van rechtsbijstand worden betaald door de aansprakelijke partij.

Icon

Kosteloze rechtshulp van een letselschade advocaat in Barendrecht

Na een ongeval veroorzaakt door een ander kunt u letselschade claimen. Dit gebeurt door het versturen van een aansprakelijkstelling aan de aansprakelijke persoon. Deze is meestal verzekerd tegen aansprakelijkheid. Uw tegenpartij is dan vaak een letselschade verzekering. De letselschade juristen van deze verzekeraars zijn ervaren en deskundig op het gebied van letselschade. Daarom is het van belang dat uw belangen in een letselschadeprocedure worden behartigd door een letselschade advocaat. In Barendrecht vindt u deze bij Brugman Letselschade Advocaten.

Onze letselschade advocaten nemen al uw zorgen uit handen. Wij stellen de aansprakelijke persoon aansprakelijk, begroten de schade en dienen de letselschade claim voor u in. Ook onderhandelen wij met de letselschade jurist van de verzekeraar om een zo goed mogelijk resultaat voor u te behalen.

Omdat er sprake is van rechtsongelijkheid als u zelf uw letselschade claim moet indienen, is in de wet opgenomen dat u recht heeft op gratis rechtshulp. Uw letselschade advocaat in Barendrecht van ons kantoor helpt u graag. Wij werken kosteloos want de kosten van rechtsbijstand verhalen wij op de aansprakelijke partij.

Lijdt u schade na een auto-ongeluk, bent u als fietser aangereden of is u een arbeidsongeval overkomen? Onze letselschade advocaten in Baarn helpen u graag en 100% kosteloos. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht.

Icon

Letselschade claim indienen

Een letselschade claim bestaat uit meerdere schadeposten. Zo zijn er materiële schadeposten. Dit is op geld waardeerbare letselschade zoals inkomensschade omdat u door het ongeval arbeidsongeschikt bent geraakt. Maar ook kosten voor huishoudelijke hulp, extra kinderopvang en onderhoud aan uw huis en tuin zijn voorbeelden van materiële schadeposten.

Naast materiële schade is er ook immateriële schade. Bij letsel toegebracht door een ander heeft u hier altijd recht op. Deze schade wordt ook wel smartengeld genoemd. Het is een vergoeding voor pijnklachten, angstklachten en verdriet. Maar ook een vergoeding voor psychische klachten als een PTSS valt onder het smartengeld.

Contact met uw letselschade advocaat in Barendrecht

Wilt u uw letselschade in Barendrecht laten verhalen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat in Barendrecht? Bij Brugman Letselschade Advocaten bent u aan het juiste adres. Wij verhalen uw letselschade kosteloos voor u. Bel 0800 278 46 26 (gratis) of vul ons contactformulier in.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar