Onze letselschade advocaten helpen u kosteloos bij letselschade!
Lijdt u letselschade door een ongeval in Bolsward?

Letselschade advocaat Bolsward

Bent u op zoek naar een ervaren en deskundige letselschade advocaat in de regio Bolsward? Bijvoorbeeld omdat u aangereden door een auto bent of bij een gebroken arm of ander ernstig letsel na een arbeidsongeval? Dan bent u bij Brugman Letselschade Advocaten aan het juiste adres. Bij ons worden uw belangen namelijk als enige in de regio Bolsward behartigd door een LSA Advocaat.

De LSA is een vereniging van zo’n 250 letselschade advocaten in Nederland. Al deze advocaten hebben een specialistenopleiding tot letselschade advocaat met succes afgerond. Een advocaat mag ook alleen lid worden van de LSA als hij of zij bewezen jarenlange ervaring heeft in het verhalen van letselschade. Met een letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten weet u dus zeker dat uw letselschadedossier door de beste advocaat verhaald wordt! Zo zijn wij ook in het bezit van het keurmerk van de Nederlandse Orde van Advocaten!

Lijdt u schade door een ongeluk of hondenbeet? Neem dan contact op met uw letselschade advocaat in Bolsward.

Kies voor het verhalen van letselschade in Bolsward voor een kosteloze LSA- advocaat!

In de regio Bolsward zijn ook letselschadebureaus en algemene advocaten actief. Deze ontberen echter vaak de benodigde expertise om uw belangen bij letselschade goed te behartigen. Kies daarom voor het verhalen van uw letselschade in Bolsward voor een LSA- advocaat!

De letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten werken kosteloos voor u! Dit klinkt te mooi om waar te zijn, maar toch is het werkelijk zo. Wij verhalen net als uw letselschade in Bolsward ook uw kosten voor rechtsbijstand op de aansprakelijke partij. Onze LSA- advocaat, mr. Friso Wieger Brugman werk dan ook kosteloos voor u!

mr. Friso Wieger Brugman, uw letselschade advocaat in Bolsward

De heer mr. Friso Wieger Brugman is uw letselschade advocaat in heel Friesland, dus ook in de regio Bolsward. In zijn jeugd kwam hij veel in het Friese Oudemirdum. Hier groeide hij voor een deel op. Nu is hij veel in Friesland te vinden voor zijn werk als letselschade advocaat. Bent u het slachtoffer van een ongeval of medische fout? Neemt u dan contact op met Friso Brugman. Hij komt graag bij u thuis om u op juridisch gebied te adviseren. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Wilt u uw letselschade door Friso Brugman laten verhalen? Dit doet hij graag voor u. Hij zorgt er persoonlijk voor dat al uw letselschade in Bolsward verhaald wordt op de aansprakelijke partij. Wij bieden u daarbij gratis rechtsbijstand.

Wilt u dat Friso Brugman uw letselschade kosteloos voor u verhaalt? Of heeft u vragen over letselschade Neem dan contact op via ons kosteloze telefoonnummer: 0800 278 4626 of mail ons. Wij helpen u graag!

Brugman Letselschade Advocaten in Friesland

U kunt een beroep doen op Friso Brugman in heel Friesland. Zoekt u dus een letselschade advocaat in Bolsward of een letselschade advocaat in Leeuwarden? Neem dan contact met ons op voor een gratis letselschade advies of het indienen van een letselschade claim bij de aansprakelijke partij. Wij helpen u bij een aanrijding, bedrijfsongeval, hondenbeet of bij letselschade door een medische fout.

mr. Friso W. Brugman, letselschade advocaat

Friso Brugman is letselschade advocaat en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een verkeersongeval of bedrijfsongeval.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar