Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade Medische Fout

Bent u het slachtoffer van een medische fout in het ziekenhuis, kliniek of van uw huisarts? Neem dan contact op met de letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten. Wij verhalen uw letselschade als gevolg van de medische misser. Heeft de arts, de kliniek of het ziekenhuis aansprakelijkheid erkend? Dan verhalen wij uw letselschade kosteloos voor u. Onze letselschade advocaten verhalen de kosten voor rechtsbijstand op de verzekeraar van de arts, ziekenhuis of kliniek.

De letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten werken landelijk. U kunt dus altijd een beroep op ons doen, waar de medische fout ook is gebeurd. Wilt u uw schade als gevolg van een medische fout laten verhalen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat? Neemt u dan contact met ons op voor een kosteloos intakegesprek bij u thuis of bij ons op kantoor. Wij helpen u graag.

Letselschade medische fout

Als u het slachtoffer bent van een medische fout, dan zijn meerdere opties. U kunt een klacht indienen bij de klachtencommissie van het ziekenhuis of de instelling. Deze bepaalt of de klacht gegrond of ongegrond is. Als de klachtencommissie oordeelt dat uw klacht gegrond is, dan betekent dit niet automatisch dat u recht heeft op schadevergoeding. Het is wel een bewijs dat er iets mis is gegaan en er sprake is van een medische fout.

Een tweede stap die u kunt nemen is de gang naar het medisch tuchtcollege. U dient uw klacht dan in bij het Regionale Tuchtcollege voor de Gezondheidszorg in uw regio. Stelt het medisch tuchtcollege dat er medische fouten zijn gemaakt, dan wordt de arts een maatregel opgelegd. Het kan dan bijvoorbeeld gaan om een waarschuwing of berisping. Een schorsing of schrapping als arts komt relatief weinig voor. Op grond van de uitspraak van het medisch tuchtcollege heeft u nog geen recht op een schadevergoeding. Hiervoor is nodig dat u de arts, het ziekenhuis of de kliniek aansprakelijk stelt.

Aansprakelijk stellen (huis)arts of ziekenhuis

Als u uw schade door de medische fout of medisch misser vergoed wilt hebben, dan dient u de arts, kliniek of het ziekenhuis aansprakelijk te stellen. Dit is werk voor specialisten. Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten helpt u graag hierbij. Onze letselschade advocaat bij u in de buurt van Brugman Letselschade Advocaten helpt u graag. Het versturen van een aansprakelijkstelling is altijd kosteloos voor u. Dit is onze service. Erkent de arts of het ziekenhuis de aansprakelijkheid, dan verhalen wij onze kosten op de verzekeraar van de pleger van de medische fout of medische misser.

Kosten

Een eerste intake met een van onze letselschade advocaten is bij een medische fout altijd kosteloos. Wij stellen de arts, de kliniek of het ziekenhuis ook zonder kosten aansprakelijk. Ook als de aansprakelijkheid wordt afgewezen, maar u dus geen kosten. Is de aansprakelijkheid door de verzekeraar van de arts, de kliniek of het ziekenhuis erkend? Dan werken wij volledig kosteloos voor u.

Bent u het slachtoffer van een ongeval en wilt u meer informatie? Of wilt u uw arts, de kliniek of het ziekenhuis aansprakelijk stellen? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

 

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar