Onze letselschade advocaten verhalen uw letselschade 100% kosteloos!
Bent u op zoek naar een letselschade advocaat in Boxtel?

Letselschade advocaat Boxtel

Een verkeersongeval, bedrijfsongeval of hondenbeet! Dit zijn de meest voorkomende oorzaken van letselschade. Vaak is een ander aansprakelijk, bijvoorbeeld bij een kop-staart botsing of arbeidsongeval. Er is dan recht op een letselschade vergoeding. Uw letselschade advocaat in Boxtel en omstreken helpt u graag bij het verhalen van deze schade. Met een team van diverse letselschadespecialisten en een arbeidsrecht advocaat zorgen wij dat u optimaal geholpen wordt bij het verhalen van uw letselschade in Boxtel.

Lijdt u schade door een aanrijding of een ongeval op het werk? Neemt u dan contact met onze letselschadespecialisten op. Wij helpen u graag! Onze letselschade advocaat in Boxtel helpt u ook nog eens volledig kosteloos, de kosten worden betaald door de aansprakelijke partij of diens letselschade verzekeraar.

Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul het contactformulier in, wij nemen nog dezelfde dag contact met u op!

Icon

Letselschade claimen in Boxtel

Letselschade claimen is niet eenvoudig. U dient de aansprakelijke partij een aansprakelijkstelling sturen. Is de aansprakelijkheid erkend? Dan dient u te onderhandelen met de verzekeraar over uw letselschade. Letselschadeverzekeraars hebben ervaren letselschade juristen in dienst die alles weten over letselschade. De wetgever is zich hiervan bewust en daarom heeft u bij een aansprakelijke partij recht op een kosteloze letselschade advocaat in Boxtel.

Bij het claimen van letsel is het van belang alle schade te inventariseren. Dit doet uw letselschade advocaat in Boxtel en omstreken uiteraard voor u. Daarbij worden alle schadeposten in kaart gebracht. Veelvoorkomende letselschadeposten zijn:

 • Inkomensschade
 • Medische kosten als het eigen risico
 • Hulp in het huishouden
 • Studievertraging
 • Onderhoudskosten huis en tuin
 • Reiskosten
 • Smartengeld

Smartengeld is een vergoeding van de immateriële schade die u lijdt. Daarbij kan gedacht worden aan pijnklachten van de nek, angstklachten in het verkeer of psychische klachten als een post traumatische stressstoornis. Heeft u letsel aan een ongeluk overgehouden? Dan heeft u naast alle materiële schadeposten altijd recht op smartengeld.

Icon

Verkeersongeval in Boxtel

Aan een verkeersongeval in Boxtel kunt u tijdelijk maar ook chronisch letsel overhouden. Veel voorkomend letsel na een aanrijding is een whiplash, een gebroken ledemaat tot hersenletsel en een dwarslaesie aan toe! Er kan dus zelfs zwaar lichamelijk letsel optreden na een auto-ongeluk. Maar ook omdat u als fietser aangereden bent.

Bij Brugman Letselschade Advocaten helpen wij u in Boxtel graag bij letsel door een aanrijding. Wij stellen direct de letselschadeverzekeraar aansprakelijk. Deze wordt ook wel de WAM- verzekeraar genoemd. Vervolgens gaan wij uw schade begroten en verhalen. Dit alles altijd volledig kosteloos.

Is er een auto of ander motorvoertuig bij het ongeval betrokken? Als uw aangereden bent heeft u dan altijd recht op een vergoeding van schade. Bent u als fietser betrokken bij een fietsongeluk? Dan is er zelfs recht op een vergoeding van letselschade als een ander aansprakelijk is voor de schade! Dit is geregeld in artikel 185 van de Wegenverkeerswet. Hetzelfde geldt als u als voetganger aangereden bent. Fietsers en voetgangers in het verkeer worden namelijk aangemerkt als kwetsbare verkeersdeelnemen. Rijdt u dus door rood of geeft u op de fiets geen voorrang? Dan nog is er recht op een letselschade vergoeding van ten minste 50% van uw letselschade in Boxtel en omstreken.

Lijdt u letselschade door een verkeersongeval? Uw letselschade advocaat in Boxtel helpt u graag. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij nemen nog dezelfde dag contact met u op.

Icon

Letselschade door bedrijfsongeval in Boxtel

Jaarlijks gebeuren en duizenden bedrijfsongevallen in Nederland. Er zijn met name veel bouwongevallen en ongevallen in de industrie. Hier wordt namelijk veel gewerkt met gevaarlijke machines. De werkgever is voor de letselschade door een bedrijfsongeval aansprakelijk te stellen. Omdat bijna alle bedrijven in Nederland verzekerd zijn, zal uw arbeidsongeval bij de verzekeraar worden aangemeld. De werkgever hoeft uw letselschade dus meestal niet zelf te voldoen.

De aansprakelijkheid voor een ongeval op het werk door de werkgever wordt werkgeversaansprakelijkheid genoemd. Dit is geregeld in artikel 7:658 van het Burgerlijk Wetboek. Op grond van deze wet moet de werkgever er alles aan doen om u als werknemer te behoeden voor een bedrijfsongeval. Dit wordt de zorgplicht van de werkgever genoemd.

Is u een bedrijfsongeval overkomen en lijdt u hierdoor letselschade? Bent u door het ongeval op uw werk arbeidsongeschikt geworden? Bel dan onze letselschade advocaat in Boxtel geeft u een kosteloos letselschade advies. Heeft u letselschade? Dan verhalen wij ook uw letselschade. 100% kosteloos!

Contact met uw letselschade advocaat in Boxtel

Lijdt u schade door een aanrijding, ongeval op het werk of een hondenbeet. Bij Brugman Letselschade Advocaten bent u aan het juiste adres voor het verhalen van uw letselschade. Wij helpen u kosteloos en zorgen voor een eerlijke schadevergoeding. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij nemen nog dezelfde dag contact met u op.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten Boxtel

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar