Onze letselschade advocaten helpen u 100% kosteloos!
Is u een aanrijding of bedrijfsongeval in Dokkum overkomen?

Letselschade Dokkum

Bent u woonachtig in Dokkum en lijdt u letselschade omdat u aangereden door een auto bent of is u een bedrijfsongeval overkomen? De letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten helpen u graag. Bij ons werken alleen de allerbeste specialisten op het gebied van letselschade. U wordt in Dokkum namelijk bijgestaan door een erkende en deskundige letselschade advocaat. Al onze letselschadespecialisten zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten. Voor u de garantie dat u met een betrouwbare en gespecialiseerde partij te maken heeft.

Wat doet een letselschade advocaat in Dokkum voor mij?

Als u in Dokkum een ongeval overkomt, dan is dit ingrijpend voor u. Dat begrijpen wij heel goed. Door het ongeval heeft u letsel en bent u op meerdere gebieden beperkt. Soms is er zelfs sprake van tijdelijke of volledige arbeidsongeschiktheid. Misschien zit u ook wel met veel vragen. Komt het allemaal weer goed? Wanneer kan ik weer aan het werk en wie helpt mij met de verzorging van de kinderen en in het huishouden. Allemaal hele logische vragen.

Onze letselschade advocaten nemen vele zorgen voor u uit handen. Wij regelen dat u in ieder geval financieel volledig gecompenseerd wordt en uw letselschade verhaald wordt. Uw letselschade expert stelt de tegenpartij aansprakelijk en regelt direct een voorschot op uw letselschade. Ook schakelen wij onze medisch adviseur voor u in zodat u de best mogelijk medische behandeling krijgt en onderhandelen wij voor u met de verzekeraar.

Uiteindelijk ontvangt u de schadevergoeding waar u recht op heeft en kunt u in ieder geval financieel weer verder na een ongeluk.

Waarom een letselschade advocaat in Dokkum?

In Friesland en dus ook in de regio Dokkum vindt u diverse letselschadebureaus. Ook deze bureaus bieden aan uw letselschade te verhalen. Maar let op! Deze letselschadebureaus bezitten vaak niet de vereiste expertise om u te helpen. En soms gaat het bij letselschadebureaus heel erg mis.

Als u bij het verhalen van uw letselschade in Dokkum kiest voor een letselschadespecialist van Brugman Letselschade Advocaten, dan weet u zeker dat u deskundig wordt geholpen. U wordt namelijk bijgestaan door een letselschade advocaat. Deze advocaat, Friso Wieger Brugman, die zijn jeugd grotendeels in Friesland doorbracht, is ook lid van de LSA, de specialistenvereniging van letselschade advocaten.

Friso Wieger Brugman helpt u graag bij het verhalen van uw letselschade in Dokkum

Lijdt u in Dokkum schade als gevolg van een ongeval? Neemt u dan contact met ons op. Wij komen gewoon bij u thuis om te praten over de gevolgen die het ongeval voor u heeft. Dat is wel zo fijn voor u. Friso Wieger helpt u graag! Bel ons gratis telefoonnummer 0800 278 4626 of mail ons.

mr. Friso W. Brugman, letselschade advocaat

Friso Brugman is letselschade advocaat en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een verkeersongeval of bedrijfsongeval

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar