Onze letselschade advocaten in Duiven helpen u 100% kosteloos bij letselschade!

Bent u op zoek naar een letselschade advocaat in Duiven

Letselschade advocaat Duiven

Zoekt u een letselschade advocaat in Duiven voor het verhalen van uw letselschade? Bij Brugman Letselschade advocaten vindt u ervaren en deskundige advocaten die uw letselschadezaak serieus oppakken. Na een intakegesprek bij u thuis gaat uw letselschade advocaat in Duiven direct voor u aan het werk. Wij sturen een aansprakelijkstelling en zorgen voor een voorschot op uw letselschade.

En onze rechtsbijstand bij letselschade is ook nog eens kosteloos voor u want de advocaatkosten komen voor rekening van de aansprakelijke partij. U betaalt dus niks voor het verhalen van uw letselschade door onze letselschade specialisten.

Ook uw letselschade in Duiven en omstreken verhalen? Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in voor hulp, wij helpen u graag!

Icon

Kosteloos letselschade claimen letselschade advocaat Duiven

In de wet is geregeld dat een letselschadeslachtoffer gebruik kan maken van een belangenbehartiger. Dit kan een letselschadebureau zijn, een letselschadejurist of een letselschade advocaat. In het laatste geval weet u zeker dat u met een erkende en betrouwbare letselschade expert te maken heeft. Onze letselschade advocaten zijn namelijk lid van de LSA, de beroepsvereniging van letselschade advocaten.

Ook zijn alle advocaten van Brugman Letselschade Advocaten Duiven aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten en dragen wij het keurmerk specialistenvereniging van de Orde van Advocaten. Voor u de garantie dat uw letselschade claim wordt behandeld door een ervaren en deskundige letselschade advocaat in Duiven en omstreken.

Bij Brugman Letselschade Advocaten werken geen no cure no pay advocaten. Bij dit systeem staat u een deel van uw letselschadevergoeding af. Daar doen wij niet aan mij! Onze kosten worden nooit in mindering gebracht op uw letselschade vergoeding! Onze kosten komen volledig voor rekening van de aansprakelijk gestelde partij.

Icon

Letselschade posten

Voor iemand die arbeidsongeschikt raakt door een ongeval spelen andere letselschade posten dan bij iemand die vooral medische kosten maakt en hulp im het huishouden nodig heeft. Daarom geven wij u ook altijd een persoonlijk letselschade advies.

Letselschade is onder te verdelen in enerzijds materiële schadeposten en anderzijds smartengeld. De meest voorkomen materiële schadeposten zijn inkomensschade bij arbeidsongeschiktheid, medische kosten zoals het eigen risico en reiskosten. Bij smartengeld gaat het om niet in geld uit te drukken schadeposten. Denkt u hierbij aan pijnklachten en verdriet, maar ook aan angstklachten als een PTSS of zelfs psychische klachten en ontsierende littekens.

Welke letselschade posten op uw situatie ook van toepassing zijn, uw letselschade advocaat in Duiven helpt u graag. Bel 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in. Dan nemen wij nog dezelfde dag contact met u op.

Verkeersongeval Duiven

Dagelijks gebeuren er verkeersongevallen. Het kan daarbij gaan om een auto-ongeluk zoals een achterop aanrijding, maar u kunt ook als fietser aangereden worden of als voetganger. En bij een verkeersongeluk kan zwaar lichamelijk letsel voorkomen. Dan is het fijn als iemand u helpt bij het verhalen van uw letselschade in Duiven. Brugman Letselschade Advocaten helpt u hier graag bij.

indien u betrokken bent bij een kettingbotsing dan staat de aansprakelijkheid meestal snel vast. De achterop rijdende auto is schuldig en dient de letselschade vergoeding te betalen. Bent u door een auto aangereden? Dam is er altijd een verzekeringsdekking want alle auto’s, motoren en scooters zijn verplicht verzekerd op grond van de Wet Aansprakelijkheidsverzekeringen Motorvoertuigen. Bij een eenzijdig verkeersongeval kunt u een beroep doen op de schade-inzittendenverzekering.

Bent u op de fiets aangereden? Of bent u als voetganger aangereden? Dan maakt u gebruik van een speciale verkeersregel. Op grond hiervan is er altijd recht op een letselschadevergoeding na een verkeersongeval. Ook als de fietser of voetganger geen voorrang verleent of door rood licht rijdt. Op grond van artikel 185 van de Wegenverkeerswet is er voor de groep weggebruikers altijd een claimrecht! U ontvangt daarbij altijd 50& van uw letselschade vergoed!

Bedrijfsongeval

Bedrijfsongeval Duiven

Een ongeval op het werk is zo gebeurd. Een moment van onoplettendheid kan grote medische en financiële gevolgen hebben. Maar ook een fout van een collega kan voor letselschade zorgen. De werkgever is hiervoor in de meest gevallen aansprakelijk. Dit wordt werkgeversaansprakelijkheid genoemd.

Werkgevers zijn verplicht arbeidsongevallen met letsel te melden als er sprake is van blijvend letsel of een ziekenhuisopname. Melding van het bedrijfsongeval moet dan bij de Inspectie SZW. U kunt dit ook zelf doen! Laat u uw belangen behartigen door uw letselschade advocaat in Duiven van ons kantoor, dan regelen wij de aansprakelijkstelling en melden wij het bedrijfsongeval voor u bij de arbeidsinspecteur.

Bent u betrokken geraakt bij een ongeval op het werk en lijdt u door het bedrijfsongeval schade? Neemt u dan contact met ons op. Wij verhalen uw letselschade volledig en altijd 100% kosteloos! Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in  voor al uw vragen of het verhalen van uw letselschade.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar