Zoekt u in Echt een erkende en ervaren letselschade advocaat?
Brugman Letselschade Advocaten helpt u graag en 100% kosteloos!

Letselschade advocaat Echt

Ervaart u in Echt na een auto-ongeluk, een bedrijfsongeval of een hondenbeet lichamelijke of mentale klachten? Dan is er sprake van letselschade. Onze letselschade advocaten werken in Echt en omstreken en claimen uw letselschade 100% kosteloos.

Wij zijn gespecialiseerd in het verhalen van letselschade en helpen alleen slachtoffers. Wij doen er alles aan om uw volledige schade vergoed te krijgen. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen na een ongeval? Neem dan gerust contact op.

Icon

Kosteloze rechtsbijstand in Echt

Bij Brugman Letselschade Advocaten helpen wij u in Echt kosteloos. De kosten van onze hulp verhalen wij op de aansprakelijke partij. Zo loopt u nooit een financieel risico en dat is wel zo fijn. Want na een ongeluk heeft u al genoeg aan uw hoofd!

Zoekt u een no cure no pay advocaat? Als er een aansprakelijke partij is, dan is dit helemaal niet nodig. Bij no cure no pay betaalt u namelijk altijd een percentage van uw letselschade vergoeding aan de letselschade advocaat. Dit terwijl bij aansprakelijkheid de letselschade verzekeraar van de veroorzaker van het ongeval de rechtsbijstandskosten moet betalen!

Ons advies: ga nooit in zee met een no cure no pay advocaat. Vraag eerst een letselschade advies bij uw letselschade advocaat in Echt!

Letselschade claimen in Echt

Als u door letsel schade lijdt, dan wilt u weten op welke schadevergoeding u recht heeft. Wordt uw inkomensschade na een aanrijding met de auto vergoed? En wat als u meer kinderopvang nodig heeft of hulp in het huishouden?

De letselschade advocaten van Brugman Letselschade advocaten adviseren u graag. Tijdens een vrijblijvend letselschade advies kijken wij samen met u wat uw schade is. Er wordt direct een voorschot voor u geregeld en indien gewenst stellen wij de veroorzaker van bijvoorbeeld een kop-staart botsing aansprakelijk. Uw letselschade advocaat neemt u Echt alle financiële gevolgen voor u uit handen. Zo kunt u zich bezighouden met uw herstel.

Icon

Een verkeerongeval in Echt

Een fietsongeval, een scooterongeval of een auto-ongeluk tussen 2 auto’s. Het zijn voorbeelden waarbij het slachtoffer eigenlijk altijd recht heeft op een letselschadevergoeding. Dit komt door de diverse verzekeringen die er zijn en speciale regelingen in de wet.

Het is logisch dat indien een ander een verkeersongeval veroorzaakt, bijvoorbeeld bij een kettingbotsing, er recht is op een vergoeding van uw letselschade. Maakt u zelf een verkeersfout, of bent u als passagier bij een auto-ongeluk betrokken, dan denkt u wellicht dat de schade voor uzelf is. Niks is echter minder waar.

Is er sprake van een eenzijdig verkeerongeval of een eigen verkeersfout? Dan kunt u een letselschadeclaim indienen bij de svi-verzekering. Aansprakelijkheid speelt bij deze verzekering geen rol. Zowel de bestuurder als de passagiers kunnen bij deze verzekeraar terecht. Passagiers hebben overigens altijd recht op een schadevergoeding bij een ongeval tussen meerder auto’s of een ongeval tussen een auto en een scooter. Dit op basis van een speciale regeling!

Icon

Als fietser aangereden? Altijd een schadevergoeding!

Op de fiets bent u extra kwetsbaar. Overkomt u een fietsongeluk door een aanrijding met een auto of scooter? Dan wordt u door de wet extra beschermd tegen letselschade. In deze wet, de Wegenverkeerswet, is namelijk opgenomen dat fietsers (en voetgangers) altijd recht hebben op een letselschadevergoeding. Ook bij een eigen verkeersfout.

Rijdt u dus door rood op de fiets of geeft u geen voorrang, dan is er toch recht op schadevergoeding. Tenminste 50% van uw letselschade wordt in dit geval vergoed door de letselschadeverzekering van het motorvoertuig!

Bedrijfsongeval in Echt

Bij een bedrijfsongeval komt vaak vervelend letsel voor. Voorbeelden van letsel na een ongeval op het werk zijn:

 • crush letsel
 • gebroken arm
 • gebroken been
 • hersenschudding
 • hersenletsel
 • amputatie
 • nekklachten

Welke letsel u ook door het bedrijfsongeval is overkomen, in de meeste gevallen is een werkgever aansprakelijk. Alle schade wordt dan vergoed. Gelukkig zijn de meeste werkgevers goed verzekerd tegen werkgeversaansprakelijkheid. De letselschade wordt dan ook gewoon door de letselschade verzekeraar vergoed!

Contact met uw letselschade advocaat in Echt

Lijdt u letselschade door een verkeersongeval, een ongeval op het werk of door een hondenbeet? Bent u in Echt op straat gevallen en heeft u letsel? Onze letselschade advocaten helpen u graag en 100% kosteloos!

Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht voor gratis rechtsbijstand bij letselschade.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Advocatenkantoor Brugman

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar