Heet u letsel na een ongeval en lijdt u hierdoor schade in uw inkomen of privé situatie?
Onze letselschade advocaten in Gorinchem helpen u graat en 100% kosteloos!

Letselschade advocaat Gorinchem

Heeft u een verkeersongeval of arbeidsongeval meegemaakt en loopt u hierdoor letselschade op? Dan is er waarschijnlijk recht op een schadevergoeding.

Als een ander verantwoordelijk is voor het ongeluk, bijvoorbeeld bij een kop-staart botsing, dan heeft u recht op gratis juridische bijstand. Bij uw letselschade advocaat in Gorinchem bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij helpen slachtoffers bij het aansprakelijk stellen en zorgen dat u direct een voorschot ontvangt op uw schade.

Kosteloze rechtsbijstand van een letselschade advocaat in Gorinchem

Na een ongeval in het verkeer of op het werk komt er veel op u af. U heeft letsel opgelopen en pijnklachten. Misschien zijn er bij het ongeluk ook persoonlijke spullen kapot gegaan of beschadigd. En dan lijdt u ook nog eens schade en zit u wellicht met vragen zoals:

 1. Wie vergoed mijn letselschade?
 2. Hoe verhaal ik de gemaakt kosten?
 3. Wanneer kan ik weer aan het werk?
 4. Wie neemt mijn taken in het huishouden over?

Dan is het fijn als iemand uw letselschadeclaim uit handen neemt en uw een goed letselschade advies geeft. Bij Brugman helpen wij u graag en altijd 100% kosteloos. De aansprakelijke partij is op grond van de wet namelijk gehouden kosten van rechtsbijstand te betalen.

Bent u aangereden in de auto of op de fiets aangereden door een auto? Uw letselschade advocaat in Gorinchem helpt u graag! Bel voor een afspraak of advies over uw letselschade dossier 0800 278 4626 (gratis) of mail ons.

Icon

No cure no pay advocaat en jurist

Sommige letselschade juristen en advocaten bieden aan te werken op basis van no cure no pay. Dit is niet gratis! U staat dan een percentage van uw letselschadevergoeding af! Dit terwijl er vaak recht is op een gratis letselschade advocaat. Neem daarom altijd een letselschade advocaat in de arm met het LSA- keurmerk.

Letselschade Advocaten

Zo weet u zeker dat u te maken heeft met een betrouwbare en deskundige letselschade advocaat!
Bij Brugman Letselschade Advocaten werken wij niet op basis van no cure no pay. Wij werken gegarandeerd kosteloos voor u!

Letselschade claimen in Gorinchem

Letselschade claimen begint met een aansprakelijkstelling. Hierin staat bijvoorbeeld dat u met de auto bent aangereden en wordt de verjaring gestuit. Ook wordt de letselschade claim uitgewerkt in de aansprakelijkstelling.

De vraag is welke schade wordt vergoed bij een ongeluk, bijvoorbeeld een kettingbotsing of een bedrijfsongeval in Gorinchem? Letselschade is heel persoonlijk, er is geen standaard antwoord op deze vraag. Daarom bespreekt uw letselschade advocaat in Gorinchem de gevolgen van het ongeval met u. Dit doen wij gewoon bij u thuis in uw vertrouwde omgeving.

Wij maken een schadestaat voor u op waarin alle voor u relevante schadeposten staan. Hierbij kunt u denken aan:

 1. Medische kosten
 2. Verlies van inkomen
 3. Reiskosten
 4. Een studievertraging
 5. Mantelzorg
 6. Kosten voor hulp in het huishouden

Is er sprake van letsel na een auto ongeluk, fietsongeval of een ongeval op het werk? Dan is er ook recht op smartengeld. Dit is een vergoeding van immateriële schade. Hier heeft u altijd recht op, ook bij bijvoorbeeld littekens na een hondenbeet.

Lijdt u schade door een ongeval en wilt u uw letselschade claimen op de letselschade verzekering of een svi- verzekering? Onze letselschade advocaten helpen u graag en 100% kosteloos!

NOVA

Neem contact op met uw letselschade advocaat in Gorinchem

Bent u het slachtoffer van een aanrijding tussen een auto en een fiets of een achterop aanrijding? Is er sprake van een bedrijfsongeval? Wij helpen u graag en altijd kosteloos! Bel uw letselschade advocaat in Gorinchem: 0800 278 4626 of stuur ons een bericht!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar