Onze letselschade advocaten verhalen uw letselschade kosteloos!
Was u betrokken bij een bedrijfsongeval en heeft u letsel opgelopen?

Letsel door een bedrijfsongeval in Gorinchem, wat nu?

Werkgevers dienen er voor te zorgen dat haar medewerkers veilig kunnen werken. Helaas gaat er soms toch iets mis met als gevolg een bedrijfsongeval. Dan rijzen er diverse vragen zoals:

Wie is er aansprakelijk voor het bedrijfsongeval in Gorinchem?
✅ Hoe moet ik de aansprakelijke persoon aansprakelijk stellen?
✅ Waar kan ik terecht voor mijn inkomensschade?
✅ Welke kosten komen voor een vergoeding in aanmerking?

Deze en al uw andere vragen beantwoordt uw letselschade advocaat in Gorinchem graag voor u. Lijdt u schade door het bedrijfsongeval? Dan onderzoeken wij gratis of er sprake is van werkgeversaansprakelijkheid en verhalen wij indien gewenst uw letselschade. Omdat de meeste werkgevers verzekerd zijn tegen aansprakelijkheid betaalt de letselschade verzekeraar vaak uw schade. Dit geldt ook voor de kosten van rechtsbijstand!

Gratis hulp bij een bedrijfsongeval in Gorinchem en omstreken!

Lijdt u letselschade door een ongeval op uw werk? Neem dan contact met ons op. Wij verhalen uw letselschade door een bedrijfsongeval in Gorinchem altijd 100% kosteloos voor u. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht en een letselschade advocaat in Gorinchem neemt nog dezelfde dag contact met u op.

Letselschade verhalen na een bedrijfsongeval in Gorinchem

Bij het verhalen van letselschade is kennis van het letselschaderecht essentieel. Letselschade verzekeraars hebben immers een letselschade jurist in dienst die uw letselschade claim behandeld. Deze letselschade jurist is bekend met het letselschade recht, een letselschade slachtoffer is dat in de regel niet! Daarom is het van belang dat u zich goed laat bijstaan bij het verhalen van letselschade na een arbeidsongeval.

Een ervaren en deskundige letselschade advocaat vindt u bij Brugman Letselschade Advocaten in Gorinchem en omstreken. Onze letselschade advocaten zijn aangesloten bij de Nederlandse orde van Advocaten. Een aantal van onze letselschade specialisten is daarnaast lid van de Nederlandse specialistenvereniging van letselschade advocaten. Voor u het bewijs dat u te maken heeft met een ervaren, deskundige en betrouwbare partij.

Bij het letselschade verhalen na een bedrijfsongeval in Gorinchem komen diverse schadeposten kijken. De belangrijkste en meest voorkomende schadepost is inkomensschade, ook wel verlies aan verdienvermogen genoemd. Vaak is er sprake van arbeidsongeschiktheid na een arbeidsongeval. De werkgever betaalt dan meestal een jaar het loon door, maar vaak alleen het basisloon. Onregelmatigheidstoeslag of structureel overwerk wordt meestal slechts deels of zelfs niet vergoed. Ook bij een bedrijfsongeval.

Uw letselschade advocaat in Gorinchem verhaalt niet alleen uw inkomensschade door het arbeidsongeval, maar ook alle kosten die u maakt. Het gaat dan om medische kosten, reiskosten, kosten voor hulp in het huishouding en kosten gemaakt voor extra kinderopvang. Alle kosten die u maakt door het bedrijfsongeval in Gorinchem komen in beginsel voor vergoeding in aanmerking en maken deel uit van letselschade vergoeding.

Icon

Bedrijfsongeval melden

Als u een bedrijfsongeval is overkomen, is het belangrijk dat u het bedrijfsongeval meldt. Een bedrijfsongeval melden kan bij de werkgever. Is er sprake van ziekenhuisopname of blijvend letsel? Dan dient het bedrijfsongeval ook gemeld te worden bij de Inspectie SZW. Dit dient de werkgever binnen een korte termijn te doen. Verzuimd uw werkgever het arbeidsongeval te melden? Dan kunt u het ongeval op het werk zelf melden.

Op het letselschade slachtoffer rust de bewijslast van het ongeval. Dit houdt in dat u moet bewijzen dat u een bedrijfsongeval is overkomen en dat u hieraan letsel heeft overgehouden. De werkgever moet daarna op haar beurt bewijzen dat haar geen enkel verwijt getroffen kan worden. Het resultaat is dat in bijna alle gevallen de werkgever aansprakelijk is voor uw letselschade. Dit wordt werkgeversaansprakelijkheid genoemd.

Contact met uw letselschade advocaat

Lijdt u schade door een ongeval op het werk? Bel dan met uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten. Wij verhalen uw letselschade altijd 100% kosteloos voor u. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij helpen u graag!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar