Bent u in Amsterdam Noord slachtoffer van een ongeluk?
Wij claimen uw letselschade kosteloos!

Letselschade Amsterdam-Noord

Lijdt u in Amsterdam- Noord letselschade door een ongeval in het verkeer of op het werk? Of bent u gevallen door een losliggende stoeptegel? Indien een ander verantwoordelijk is voor het ontstaan van het ongeval, dan hebt u recht op een schadevergoeding. Onze letselschade advocaat in Amsterdam- Noord helpt u bij het claimen van uw letselschade en altijd volledig kosteloos!

Letselschade advocaat Amsterdam- Noord

Indien u in Amsterdam- Noord een verkeersongeval of arbeidsongeval overkomt en u raakt hierbij gewond, dan spreken wij over letselschade als u hierbij schade lijdt. Het verhalen van letselschade is bij uitstek het werk van ervaren en deskundige letselschade advocaten in Amsterdam. Deze vindt u bij Brugman Letselschade Advocaten. Ons kantoor in Amsterdam vindt u aan de Joop Geesinkweg 901-999.

Na een ongeval met letsel heeft u veel vragen. Wij beantwoorden deze graag voor u. Wilt u dat wij uw letselschade kosteloos voor u verhalen? Dan zorgen wij dat de aansprakelijke partij een aansprakelijkstelling brief toegestuurd wordt. Door jarenlange ervaring zorgen wij voor een snelle afwikkeling van uw letselschadeclaim in Amsterdam- Noord. En onze letselschade advocaten zorgen voor een maximale schadevergoeding!

Wij claimen uw letselschade kosteloos voor u!

Letselschade zijn alle kosten die u door het ongeval maakt, maar ook alle schade die bij het ongeval geleden wordt. Bij kosten kunt u denken aan medische kosten zoals uw eigen risico en eigen bijdragen. Maar ook opvang van de kinderen en hulp in het huishouden wordt vergoed. Bij schade hebben wij het meestal over inkomensschade die u in Amsterdam- Noord lijdt. Maar ook heeft u recht op smartengeld.

Neem contact op met u letselschade advocaat in Amsterdam- Noord

Wilt u uw letselschade laten verhalen door de beste letselschade advocaat in Amsterdam? Wij zijn lid van de LSA, de specialistenvereniging voor advocaten. Daarnaast is ons kantoor aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten.

Bel voor al uw vragen 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in ons voor al uw vragen en het verhalen van uw letselschade in Amsterdam- Noord.

mr. Friso W. Brugman, letselschade advocaat

Friso Brugman is letselschade advocaat en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een verkeersongeval of bedrijfsongeval.

Onze letselschade advocaten in Amsterdam werken in de hele Regio Amsterdam, ook wel Groot Amsterdam genaamd. Dus ook voor een letselschade advocaat op de van Baerlestraat en een letselschade advocaat in Amsterdam Weteringschans kunt u bij ons advocatenkantoor terecht.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar