Bent u in Limburg op zoek naar een letselschade advocaat?
Onze letselschade advocaten helpen u 100% kosteloos!

Letselschade advocaat Limburg

Als u bij een auto ongeluk of bedrijfsongeval letsel oploopt, dan heeft u in de meeste gevallen recht op een letselschade vergoeding. Dit heeft u zelfs vaker dan u misschien zult denken!
Onze letselschade advocaten in Limburg adviseren u graag. En onze rechtsbijstand is altijd kosteloos voor u. Want de letselschade verzekering van de aansprakelijke partij betaalt uw schade en de kosten van rechtsbijstand!

Icon

Gratis hulp letselschade advocaat Limburg

Bent u op zoek naar een letselschade advocaat in Limburg? Neemt u dan contact met ons op. wij helpen u graag! Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Onze letselschade advocaten zijn werkzaam in heel Limburg en komen gewoon bij u thuis voor een passend letselschade advies. Hij of zij legt u de mogelijkheden uit en kijkt samen met u welke schadeposten in uw geval voor vergoeding in aanmerking komen.

Wat is letselschade?

Indien iemand gewond raakt bij een ongeval en schade lijdt, dan is er sprake van letselschade. Het gaat dan om alle kosten die gemaakt worden, zoals medische kosten. Maar schade door arbeidsongeschiktheid valt onder een letselschade vergoeding.

Medische kosten, kosten voor verzorging en schade door arbeidsongeschiktheid zijn op geld waardeerbaar. Smartengeld is dit niet, maar maakt welk deel uit van de schadevergoeding. “Wat is smartengeld?” Deze vraag krijgen onze letselschade advocaten in Limburg vaak te horen. Het is een vergoeding voor de pijnklachten die door het ongeval geleden worden, zoals hoofdpijn of whiplash klachten na een aanrijding. Smartengeld is verder een vergoeding voor:

 • Ontsierende littekens
 • Verdriet
 • Angstklachten als een PTSS
 • Psychische klachten.

Icon

Letsel na verkeersongeval in Limburg

Een fietsongeluk of auto ongeluk met letsel kan grote gevolgen hebben, niet alleen lichamelijk en mentaal, maar ook financieel. Onze letselschade advocaten begrijpen dat u zich liever niet met de financiële gevolgen bezig wilt houden. Herstel en re-integratie staat voor u voorop. Uw letselschade advocaat in Limburg neemt het verhalen van uw letselschade vergoeding dan ook graag op zich.

Bij Brugman Letselschade Advocaten bent u voor het verhalen van uw letselschade in goede handen. Bij ons zijn alle letselschade specialisten advocaat met jarenlange ervaring. Wij zorgen er dan ook voor dat uw letselschade voortvarend en volledig vergoed wordt door de letselschade verzekering.

Ik ben in de auto aangereden, wat nu?

Bij een auto ongeluk in Limburg maken wij een onderscheid tussen een eenzijdig ongeval en een ongeval waar meer auto’s bij betrokken zijn, zoals bij een kop staart botsing. In het tweede geval heeft u als bestuurder recht op een schadevergoeding als het andere motorvoertuig een verkeersfout maakt. Of als u een schade inzittendenverzekering (SVI- verzekering) heeft. In het eerste geval kan er alleen sprake zijn van een schadevergoeding indien er een SVI- verzekering is.

Passagiers worden door de wet goed beschermd! Bij een tweezijdig auto ongeluk krijgt een passagier altijd 100% van de letselschade vergoed. Dit op grond van de Bedrijfsregeling Schuldloze Derde. En bij een eenzijdig ongeval kan meestal de bestuurder of de schade inzittendenverzekering aangesproken worden.

Bent u in de auto aangereden? Uw letselschade advocaat in Limburg geeft u een passend en vrijblijvend letselschade advies!

Als fietser in Limburg aangereden

Als een fietser aangereden wordt door een auto, scooter of vrachtwagen, dan is er altijd recht op een letselschade vergoeding! Dit staat in artikel 185 lid 1 van de Wegenverkeerswet:

Indien een motorrijtuig waarmee op de weg wordt gereden, betrokken is bij een verkeersongeval waardoor schade wordt toegebracht aan, niet door dat motorrijtuig vervoerde, personen of zaken, is de eigenaar van het motorrijtuig of – indien er een houder van het motorrijtuig is – de houder verplicht om die schade te vergoeden, tenzij aannemelijk is dat het ongeval is te wijten aan overmacht.

Dit betekent dus dat ook bij eigen schuld een fietser (of voetganger) altijd (een deel van) zijn of haar letselschade vergoed krijgt. Wordt een fietser aangereden in Limburg en is de tegenpartij schuldig? Dan ontvangt de fietser uiteraard 100% van de schade vergoed. Is er sprake van eigen schuld door de fietser? Dan wordt ten minste 50% van de letselschade vergoed. Kinderen tot 14 jaar hebben zelfs recht op een letselschade vergoeding van 100%!

Een bedrijfsongeval in Limburg

Jaarlijks vinden er duizenden bedrijfsongevallen met letsel plaats. De werkgever is hiervoor aansprakelijk. Er wordt dan gesproken van werkgeversaansprakelijkheid. Omdat bijna iedere werkgever een letselschade verzekering heeft, wordt de schade meestal afgewikkeld met de verzekeraar.

Een werkgever moet er zorg voor dragen dat het werk veilig gedaan wordt. Er rust op de werkgever een zware zorgplicht. Daarom is de werkgever ook vaak aansprakelijk voor letselschade, zelfs als een werknemer instructies niet altijd opvolgt.

Bent u in Limburg betrokken geraakt bij een bedrijfsongeval? Neemt u dan contact op met uw letselschade advocaat in Limburg van ons kantoor. Wij stellen de werkgever aansprakelijk en verhalen uw letselschade vergoeding op de letselschade verzekering, 100% kosteloos!

Letselschade door een hondenbeet

Ook door een hondenbeet kunt u letselschade oplopen. De bezitter van de hond is hiervoor aansprakelijk. Naast de kosten die u maakt als u gebeten door een hond bent, is er recht op smartengeld. Dit is een vergoeding voor de pijn die u lijdt en voor ontsierende littekens.

Icon

Contact met uw letselschade advocaat in Limburg

Lijdt u schade na een verkeersongeluk, bedrijfsongeval of hondenbeet? Neemt u dan contact op met uw letselschade advocaat in Limburg. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos! Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht.

Bij Brugman Letselschade Advocaten is uw letselschade specialist altijd een letselschade advocaat met geruime ervaring. De meeste letselschade advocaten zijn ook lid van de LSA, de beroepsverenging van letselschade advocaten. Voor u de garantie dat u met een erkende en deskundige partij te maken heeft.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar