Bent u op zoek naar een letselschade advocaat in Wijchen na een ongeval?
Onze letselschade advocaten helpen u kosteloos!

Letselschade advocaat Wijchen

Er is u in Wijchen een ongeval op het werk of een verkeersongeval overkomen. Of u bent gebeten door een hond of gevallen door een slecht wegdek. Als u hierdoor schade lijdt dan spreken wij van letselschade. In de meeste gevallen is hier iemand voor aan te spreken.

Wij begrijpen heel goed dat u na een ongeval met letsel niet precies weet wat u kunt doen om de aansprakelijkheid te bewijzen of een letselschadevergoeding dan wel smartengeld te verhalen. Gelukkig kunt u de kosteloze rechtshulp van uw letselschade advocaat in Wijchen inroepen. Deze neemt alle zorgen voor u uit handen zodat u zich kunt richten op uw herstel.

Icon

Een kosteloze letselschade advocaat in Wijchen, hoe kan dat?

U leest het goed, uw letselschade advocaat in Wijchen helpt u kosteloos. Dit is mogelijk omdat wij de kosten van rechtsbijstand op de aansprakelijke partij verhalen. In de wet is namelijk geregeld dat u bij letselschade door toedoen of voor risico van een ander recht heeft op een kosteloze letselschade advocaat of letselschade jurist. Daarom werken wij altijd volledig kosteloos voor u!

Bent u gewond geraakt bij een bedrijfsongeval of ervaart u whiplashklachten na een verkeersongeval? Onze letselschade advocaten helpen u in Wijchen bij het verhalen van uw letselschade zonder dat u kosten maakt. Neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

Icon

Een verkeersongeval in Wijchen? Claim uw letselschade!

Op de A73, de A50 en A326 gebeuren geregeld auto ongelukken. Maar ook in de bebouwde kom komen kop staart botsingen en fietsongevallen voor. Is een ander aansprakelijk, dan heeft u natuurlijk recht op een letselschade vergoeding. Maar ook bij een eenzijdig ongeval of als u zelf een verkeersfout maakt heeft u mogelijk recht op een schadevergoeding. Uw letselschade advocaat in Wijchen adviseert u graag over de mogelijkheden.

In de wet worden fietsers en voetgangers extra beschermd tegen ongevallen met motorvoertuigen. Is er bijvoorbeeld een fietser aangereden, dan heeft altijd recht op een schadevergoeding. Ook bij eigen schuld, dus bij door rood licht rijden of geen voorrang verlenen. Dit omdat auto’s bedacht moeten zijn op deze verkeersfouten. Hetzelfde geldt voor voetgangers!

Passagiers van auto’s of bij een scooterongeval hebben ook bijna altijd recht op een schadevergoeding. Dit op basis van een speciale regeling! En is er sprake van een eenzijdig ongeval, dan kunt u mogelijk aanspraak maken op een letselschade uitkering op grond van de schade inzittendenverzekering (svi- verzekering).

Bent u aangereden of is er sprake van een eenzijdig ongeval? Bij een verkeersongeval heeft u bijna altijd recht op een schadevergoeding. Vraag uw letselschade advocaat in Wijchen naar de mogelijkheden!

Icon

Een bedrijfsongeval in Wijchen, heb ik recht op een schadevergoeding?

Jaarlijks gebeuren er 200.000 bedrijfsongevallen. Indien u hierbij gewond raakt, is er sprake van werkgeversaansprakelijkheid. Dit is alleen anders als de werkgever bewijst dat hem geen enkel verwijt gemaakt kan worden van het bedrijfsongeval. In de praktijk slaagt een werkgever hier niet in. De werkgever is dan gehouden uw letselschade te vergoeden.

Uiteraard snappen wij dat het lastig is om uw werkgever aansprakelijk te stellen. Daarom gaan wij uiterst voorzichtig te werk. Werkgevers zijn meestal verzekerd tegen aansprakelijkheid. Wij proberen dan ook uw letselschade claim direct bij de letselschade verzekeraar in te dienen. Zo blijft uw relatie met de werkgever goed!

Icon

Contact met uw letselschade advocaat in Wijchen

Lijdt u schade door een verkeersongeval of bedrijfsongeval? of bent u door een hond gebeten of gevallen? Onze letselschade advocaten helpen u graag en 100% kosteloos. Neem contact met ons op!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar