Wilt u in Zoetermeer hulp bij het verhalen van letselschade?
Uw letselschade advocaat in Zoetermeer helpt u kosteloos!

Letselschade advocaat Zoetermeer

 

Kosteloze hulp in Zoetermeer bij het verhalen van uw letselschade | Er is u een ongeval overkomen. Dat vinden wij heel vervelend voor u. Als gespecialiseerd advocatenkantoor op het gebied van letselschade weten wij immers wat de gevolgen van een ongeval kunnen zijn. Dan is het fijn als u wordt bijgestaan door een erkende en ervaren letselschade advocaat Zoetermeer. Bij Brugman Letselschade advocaten bent u aan het juiste adres voor het verhalen van uw letselschade. Wij werken alleen voor slachtoffers en nooit voor verzekeraars. Uw letselschade advocaat Zoetermeer is dan ook volledig onafhankelijk, maar wel partijdig. Wij doen er namelijk alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Dit doen wij door de best mogelijke juridische kennis te leveren. Daarnaast vinden wij een persoonlijke aanpak van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw letselschade volledig vergoed wordt.

Wilt u uw letselschade in Zoetermeer laten verhalen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat? Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Kosteloze letselschade advocaat Zoetermeer

Er wordt vaak gedacht dat een letselschade advocaat veel geld kost. Daarom kiezen veel mensen ten onrechte voor een letselschade bureau of rechtsbijstandsverzekeraar. Wat men echter niet weet, is dat de letselschade advocaten van ons kantoor volledig kosteloos voor u werken! In de wet is namelijk opgenomen dat bij letselschade na een ongeval de aansprakelijke partij de schade en de kosten van rechtsbijstand van een letselschade advocaat moet betalen. Uw letselschade advocaat Zoetermeer werkt dus volledig kosteloos voor u.

In de regio Zoetermeer zijn ook letselschadebureaus actief. Vaak hebben deze afspraken gemaakt met de verzekeraars en zijn zij verre van onafhankelijk. Ook ontbreekt het bij de meeste kantoren aan kennis op het gebied van letselschade. Het gevolg is dat uw letselschade niet of slechts voor een deel wordt betaalt door de (verzekeraar van de) aansprakelijke partij.

Wilt u de kosteloze rechtsbijstand van een letselschade advocaat Zoetermeer bij het verhalen van uw letselschade? Neemt u dan contact met ons op. Bel 0800 278 4626 (gratis), stuur ons een mail en chat met ons. Via de chat zijn wij 24/7 bereikbaar en heeft u direct contact met een van onze letselschade advocaten. Neem contact met ons op, wij zijn er graag voor u!

Letselschade verhalen Zoetermeer

Als u bij een ongeval gewond bent geraakt, bijvoorbeeld in het verkeer, en u hierdoor schade lijdt, dan spreken wij over letselschade. Is een ander verantwoordelijk voor het ontstaan van een ongeval, dan kunt u uw letselschade in Zoetermeer verhalen op deze partij. Dit noemen wij de aansprakelijke partij. In Nederland zijn motorvoertuigen verplicht verzekerd tegen ongevallen in het verkeer. En de meeste mensen hebben een WA- verzekering die schade als gevolg van een ongeval aan derden betaalt. In bijna alle gevallen kan u letselschade advocaat Zoetermeer dan ook uw letselschade verhalen op een verzekeraar.

Is de aansprakelijkheid erkend, dan is het de vraag welke schade er vergoed moet worden. De wet zegt hierover dat u zoveel als mogelijk in de positie als voor het ongeval gebracht moet worden. Dit betekent dat alle schade die u door het u overkomen ongeval lijdt, door de (verzekeraar van de) aansprakelijke partij vergoed moet worden. Wij zullen de meest voorkomende schadeposten hieronder bespreken.

Verlies aan verdienvermogen

Stel dat u door het ongeval tijdelijk niet of minder kunt werken. In het ergste geval kunt u uw eigen werk helemaal niet meer uitvoeren. Dat betekent vaak dat u niet uw volledig salaris doorbetaald krijgt. Zo betaalt een werkgever een onregelmatigheidstoeslag (ORT) vaak niet door tijdens arbeidsongeschiktheid. Bent u na een jaar nog niet (volledig) hersteld? Dan mag uw werkgever uw salaris met 30% korten. En na 2 jaar arbeidsongeschiktheid mag uw werkgever u zelfs ontslaan en komt u in aanmerking voor een WIA– uitkering. Deze is veel lager dan uw oorspronkelijke salaris.
Bent u zelfstandig ondernemer? Dan genereert u door het ongeval wellicht minder omzet. Blijven de kosten gelijk of stijgen deze zelfs voor het aannemen van (meer) personeel, dan daalt uw winst en dus uw inkomen!

Het voorgaande noemen wij verlies aan verdienvermogen. U kunt immers door uw letsel minder werken en dus verdienen. Verlies aan verdienvermogen is een van de belangrijkste schadeposten. Het raakt u immers direct in uw inkomen. Uw letselschade advocaat Zoetermeer berekent vanaf het begin uw verlies aan verdienvermogen en zorgt ervoor dat deze periodiek op de aansprakelijke partij wordt verhaald. Zo wordt u snel gecompenseerd.

Ontvangt u minder salaris door het ongeval? Neemt u dan contact met Brugman Letselschade Advocaten Zoetermeer op. Wij zorgen dat uw schade snel en volledig op de aansprakelijke partij verhaald wordt.

Kosten voor hulp in het huishouden

Had u voor het ongeval een taak in het huishouden en bent u door het ongeval niet langer in staat uw huishoudelijke taken te verrichten? Dan is er sprake van schade, ook als uw gezinsleden of vrienden uw taken overnemen. Dit is namelijk mantelzorg en dient ook vergoed te worden door de aansprakelijke partij.

Schakelt u professionele hulp in om uw taken in het huishouden over te nemen? Dan worden de werkelijke kosten vergoed, mits de kosten redelijk zijn. Een uurtarief tussen de € 10,00 en € 15,00 wordt in de regel als redelijk begrepen.  Als u de facturen naar uw letselschade advocaat Zoetermeer stuurt, dan neemt hij de kosten voor huishoudelijke hulp mee bij het verhalen van uw letselschade.

Wilt u liever dat een familielid of vriend u na het ongeval helpt in het huishouden? Dan is dat ook mogelijk. In dat geval wordt uw letselschade vergoed op basis van een richtlijn. Conform deze richtlijn, welke u hier aantreft, heeft u de eerste 13 weken recht op een wekelijks bedrag aan schadevergoeding. De hoogte van deze schadevergoeding hangt af van uw gezinssamenstelling. De richtlijn huishoudelijke hulp gaat er daarbij van uit dat een gezin met kinderen onder de 5 jaar meer hulp in het huishouden nodig heeft dan een één- of tweepersoons huishouden.

Ondervindt u in Zoetermeer na 13 weken nog steeds een beperking in het huishouden, dan wordt er gekeken hoeveel uur er nodig is om uw taken over te nemen. Dit aantal uur wordt vermenigvuldigd met een mantelzorgtarief van in 2019 € 9,50.

Heeft u vragen over schade op het gebied van het huishouden of heeft u andere vragen? Neemt u dan contact op met uw letselschade advocaat Zoetermeer. Onze specialisten in letselschade adviseren u graag!

Smartengeld Zoetermeer

Verlies aan verdienvermogen en kosten voor huishoudelijke hulp zijn voorbeelden van materiële schade. Andere voorbeelden van materiële schadeposten die uw letselschade advocaat Zoetermeer voor u kan verhalen zijn:

– Medische kosten
– Verlies aan zelfwerkzaamheid (onderhoud huis en tuin)
– Kosten voor verzorging en verpleging
– Reiskosten
– Reparatiekosten aan fiets en telefoon
– Vergoeding van beschadigde kleding

Naast deze materiële schade heeft u in Zoetermeer ook recht op smartengeld. Dit is een vergoeding voor de pijn en het verdriet dat u door het ongeval in Zoetermeer lijdt. Smartengeld is in beginsel niet op geld waardeerbaar. Het wordt daarom ook wel immateriële schade genoemd.

Bent u gewond geraakt bij een ongeval? Dan heeft u altijd recht op een vergoeding van het smartengeld. Uw letselschade advocaat Zoetermeer vertelt u graag meer over de mogelijkheden van het verhalen van smartengeld. Bel 0800 278 4626 (gratis), stuur een mail of start een chatgesprek. Dit kan 24/7.

Verkeersongeval Zoetermeer

Bent u op de fiets of als voetganger aangereden? Of is er iemand achterop uw auto gereden terwijl u stil stond? Het zijn veel voorkomende verkeersongevallen waarbij u in Zoetermeer letsel kun oplopen. Is de verkeersfout door een ander gemaakt? Dan moet deze ander dan wel diens verzekeraar uw letselschade vergoeden. Hieronder treft u een aantal tips aan voor het geval u in Zoetermeer een verkeersongeval is overkomen:

1. Vul altijd ter plaatse een schadeformulier in. Ook als u op de fiets of als voetganger bent aangereden.

2. Vraag of mensen het ongeval hebben gezien en vraag de contactgegevens van deze persoon.

3. Bel bij twijfel altijd de politie!

4. Ga direct na het ongeval naar de huisarts, huisartsenpost of eerste hulp van een ziekenhuis en laat ze uw letsel documenteren.

5. Bel zo snel mogelijk een letselschade advocaat.

Helaas merken wij dat indien u niet ter plaatse het schadeformulier invult en er geen getuigen zijn, er discussie ontstaat omtrent de toedracht van het ongeval. Dit bemoeilijkt het verhalen van uw letselschade.

Meldt u uw letsel pas na dagen of weken bij een arts, dan kan de wederpartij of diens verzekeraar betwisten dat er sprake is van een (causaal) verband tussen het verkeersongeval Zoetermeer en uw letsel.

Verzekeraars hebben veel kennis over letselschade. Zorgt u er daarom voor dat u bij het verhalen van uw letselschade zo snel mogelijk wordt bijgestaan door een letselschade advocaat Zoetermeer. U weet dan zeker dat uw belangen goed behartigd worden. Uw letselschade advocaat Zoetermeer helpt u kosteloos, dus bel of mail ons voor hulp. Wij helpen u graag.

Bedrijfsongeval Zoetermeer

Uw letselschade advocaat Zoetermeer kan u ook helpen als u bedrijfsongeval is overkomen. Want ook bij een bedrijfsongeval kunt u letsel oplopen met letselschade tot gevolg. De meeste werkgevers zijn voor ongevallen op het werk verzekerd. Uw letselschade advocaat Zoetermeer schrijft uw werkgever daarom aan met het verzoek uw letselschadeclaim door te sturen naar de verzekeraar van de werkgever. Wij regelen met de verzekeraar dan uw letselschade.

Werkgevers hebben een bijzonder zware zorgplicht jegens medewerkers. Hetzelfde geldt voor zzp’ers die zij inhuren. De werkgever moet er alles aan doen om haar medewerkers zo veilig mogelijk te laten werken. Vaak blijkt bij een onderzoek door de arbeidsinspecteur dat er toch iets aan de zorgplicht schort. Werkgevers zijn dan ook bijna altijd aansprakelijk voor de gevolgen van een bedrijfsongeval Zoetermeer.

Is u bedrijfsongeval overkomen? Bel uw letselschade advocaat Zoetermeer, 0800 278 4626 of stuur een mail. Dan nemen wij de financiële zorgen uit handen terwijl u richt op uw letsel.

Brugman Letselschade Advocaten

Brugman Letselschade Advocaten is een advocatenkantoor gespecialiseerd in letselschade. Onze letselschade advocaten werken onder andere in Zoetermeer, Rotterdam, Den Haag en Dordrecht. Een eerste gesprek na het ongeval vindt bij u thuis plaats. Uw letselschade advocaat Zoetermeer bespreekt in dit gesprek wat voor ongeval u heeft gehad en wat de schadelijke gevolgen voor u zijn. Daarna gaat hij direct voor u aan de slag. De aansprakelijke partij wordt aansprakelijk gesteld en de reeds verschenen schade verhaald.
Bij Brugman Letselschade Advocaten werken niet zomaar advocaten. Alle advocaten houden zich al jarenlang bezig met het verhalen van letselschade. Zelfs voor de meest complexe letselschadezaken kunt u bij ons terecht. Uw letselschade advocaat Zoetermeer is lid van de LSA, de specialistenvereniging van letselschade advocaten. Het ultieme bewijs dat u te maken heeft met een ervaren en deskundige letselschade advocaat.

Contact met uw letselschade advocaat Zoetermeer

Lijdt u letselschade na een verkeersongeval, bedrijfsongeval, hondenbeet of een val door een gebrekkige weg? Neemt u dan contact op met uw letselschade advocaat Zoetermeer.
Bel 0800 278 4626 (gratis) of mail ons. Wij zorgen dat u direct in contact komt met een letselschade advocaat Zoetermeer. Buiten kantooruren hulp nodig? Via de chatfunctie komt u 24/7 direct in contact met een letselschade advocaat.

Friso Brugman is een van de letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten

Friso W. Brugman is al meer dan 13 jaar letselschade advocaat en houdt zich bezig met het verhalen van letselschade na een verkeersongeluk, hondenbeet of bedrijfsongeval.

Brugman Letselschade Advocaten werkt in de hele regio Zoetermeer. Dus ook voor een letselschade advocaat in Den Haag of een letselschade advocaat in Voorburg kunt u bij onze letselschade experts terecht.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar