Wilt u in Zoetermeer hulp bij het verhalen van letselschade?
Uw letselschade advocaat in Zoetermeer helpt u kosteloos!

Letselschade advocaat Zoetermeer

 

Kosteloze hulp in Zoetermeer bij het verhalen van uw letselschade  

Als gespecialiseerd advocatenkantoor in letselschade begrijpen wij de gevolgen van een ongeval. Brugman Letselschade advocaten in Zoetermeer kan u helpen bij het verhalen van uw letselschade. Wij werken alleen voor slachtoffers en bieden een onafhankelijke, maar partijdige en ervaren letselschade advocaat om u te helpen. Ons doel is om u zo goed mogelijk bij te staan en uw letselschade volledig te vergoeden, met de best mogelijke juridische kennis en een persoonlijke aanpak.

Wilt u uw letselschade in Zoetermeer laten verhalen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat? Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Ontdek de verscheidene manieren waarop Brugman Letselschade Advocaten Zoetermeer u van dienst kan zijn:

 • Kosteloze letselschade advocaat Zoetermeer
 • Letselschade verhalen
 • Smartengeld
 • Verkeersongeval
 • Bedrijfsongeval
 • Brugman Letselschade Advocaten Zoetermeer

Wat vinden anderen van onze letselschade advocaten?

Uiteraard gaat u niet zomaar met een letselschade advocaat in zee maar wilt u weten wat anderen over uw letselschade advocaat zeggen. Hieronder vindt u een aantal recente reviews over ons kantoor.

Jacob 075Jacob 075
16:05 15 Jan 24
Echt een top bureau! Ik ben Zeer tevreden met mevrouw Hajar el Haddad. Ze is altijd erg betrokken geweest en gaat door tot de beste resultaat wordt behaald! Ook op momenten dat ik niet wist welke kant ik op moest, is mevrouw El Haddad er altijd voor mij geweest. 1 ding is zeker. Met mevrouw Haddad als advocaat sta je er nooit alleen voor en hoef je niet om te kijken. In letsel zaken is het naar mijn mening vooral belangrijk dat er iemand aan je zij staat die vecht tot het einde. Iemand die zich niet klein laat maken, en dapper strijd net of het haar/zijn eigen zaak is. Dit is bij mevrouw El Haddad zeker het geval. Ik wens niemand een ongeluk toe, maar als het je overkomt is mevrouw el Haddad de advocaat die je nodig hebt. Dat garandeer ik je!
Willem NourisWillem Nouris
09:03 11 Dec 23
Mijn vakantie naar Spanje nam een plotse wending toen ik een auto-ongeval meemaakte. Ik heb mijn vakantie moeten staken en ben helaas terug naar huis moeten gaan.Jurist MooyMan&Partners in arm genomen maar naar enige tijd kwamen ze er achter dat de zaak te groot voor hun was. Toen zoeken naar letselschade juristen en bij de heer Blanken terecht gekomen.Ik ben erg blij en opgelucht dat de heer Blanken mijn zaak wilde aannemen.De communicatie verliep vlot en hij hield mij goed op de hoogte van het verloop van de zaak. Met een mooi resultaat aan het einde.
T.H.OT.H.O
08:36 24 May 23
In één woord ''GEWELDIG''!!!Ik word sinds kort bijgestaan door W.Blanken (Willem Blanken Law) en wat een verademing!Letterlijk mijn redder in Nood!Na 3 jaar lang getouwtrek en niet begrepen, niet gehoord, niet gesteund en niet (echt) geholpen te worden door diverse ''lestelschadespecialisten'' de overstap gemaakt naar ''Brugman Letselschade Advocaten''.Tot de dag van vandaag ben ik hen (als zelfstandig ondernemer) eeuwig dankbaar dat ze mij hebben gekoppeld aan Dhr. W.Blanken en zijn zeer bekwame team van ( o.a. medisch en financieel) experts!!!Niet alleen heb ik nu rust, duidelijkheid, steun, (echte) hulp en perspectief in de gehele situatie, maar het aller belangrijkste is dat ik nu exact krijg waar ik recht op heb en Dhr. Blanken (in tegenstelling van de div. letselschadespecialisten) puur en alleen voor mijn belangen vecht en strijdt!Ik kan het iedereen aanraden die op zoek is naar (echte) hulp, duidelijkheid, rust en perspectief omtrent het (juridische en financiële) gedeelte van zijn of haar letselschadezaak!Je word (echt) gehoord, (echt) geholpen en (echt) begrepen!!
silvana ijsendijksilvana ijsendijk
17:27 18 Apr 23
Zeer positieve ervaring met dit advocatenkantoor. Heel fijn contact over en weer. Medewerkers heel kundig en professioneel.
Björn LanserBjörn Lanser
19:10 23 Feb 23
Gewoon top!
jakub jaszczukjakub jaszczuk
17:49 04 Jan 23
Zeer betrouwbaar, professioneel en nauwkeurig. Veel dank aan het hele team.
elly uitslagerelly uitslager
09:58 22 Oct 22
Top advocaten,hele goede contacten over en weer, Charlotte dankjewel voor alles je bent een topper en Friso dankjewel dat je mij attent maakte op de mogelijkheden.
Goede ervaring, professioneel en duidelijk.De medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt! Kortom, positieve ervaring. Voornamelijk mevrouw El Haddad heeft mijn dossier behandeld! Ze geven jou zaak de aandacht die het verdiend. Mvg V
C ÖC Ö
21:29 28 Apr 22
Ik heb een positieve ervaring met dit advocaten kantoor.Mevrouw El Haddad heeft mij geholpen bij mijn letselschadezaak na een auto ongeluk. Ze is erg deskundig, vriendelijk, betrokken en behulpzaam. Altijd goed bereikbaar zowel per e-mail als telefonisch en heeft mij altijd goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Ik raad Mevrouw El Haddad dan ook zeer zeker aan.Heel erg bedankt voor alles!!
Tobias MoonTobias Moon
17:34 28 Jan 22
Absoluut ongelofelijk! Ik ben overgestapt naar Brugman Letselschade na een zeer teleurstellende ervaring bij een ander advocatenkantoor. Het verschil in service, bekwaamheid en professionaliteit was ongelooflijk. Ik zou niet aarzelen om dit bedrijf aan te bevelen. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn zaak, werd goed geadviseerd en had altijd het gevoel dat ik een sterke en ervaren bondgenoot aan mijn zijde had.Ik kan Mvr El Haddad en haar collega's niet genoeg aanbevelen of bedanken! Heel veel, heel veel dank 🙂
Roos van WinkelRoos van Winkel
10:19 09 Aug 17
Goede ervaring, professioneel en duidelijk. Gewoon normaal en niet met veel gedoe, de medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt, ook mijn werkgever hebben ze geholpen hun loonschade te verhalen. Kortom, positieve ervaring.
js_loader

Lees hier meer reviews van onze letselschade advocaten!

Kosteloze letselschade advocaat Zoetermeer

Veel mensen denken dat een letselschade advocaat hoge kosten met zich mee brengt, waardoor ze vaak kiezen voor een letselschadebureau of rechtsbijstandverzekeraar. Wat men echter niet weet, is dat onze letselschade advocaten in Zoetermeer volledig kosteloos voor u werken. De wet bepaalt namelijk dat bij letselschade na een ongeval de aansprakelijke partij de schade en de kosten van rechtsbijstand van een letselschade advocaat moet betalen. 

In de regio Zoetermeer zijn ook letselschadebureaus actief. Vaak hebben deze afspraken gemaakt met de verzekeraars en zijn zij verre van onafhankelijk. Ook ontbreekt het bij de meeste kantoren aan kennis op het gebied van letselschade. Het gevolg is dat uw letselschade niet of slechts voor een deel wordt betaalt door de (verzekeraar van de) aansprakelijke partij.

Wilt u de kosteloze rechtsbijstand van een letselschade advocaat Zoetermeer bij het verhalen van uw letselschade? Neemt u dan contact met ons op. Bel 0800 278 4626 (gratis), stuur ons een mail en chat met ons. Via de chat zijn wij 24/7 bereikbaar en heeft u direct contact met een van onze letselschade advocaten. Neem contact met ons op, wij zijn er graag voor u!

Letselschade verhalen in Zoetermeer

Als u bij een ongeval gewond bent geraakt, bijvoorbeeld in het verkeer, en u hierdoor schade lijdt, dan spreken wij over letselschade. Is een ander verantwoordelijk voor het ontstaan van een ongeval, dan kunt u uw letselschade in Zoetermeer verhalen op deze partij. Dit noemen wij de aansprakelijke partij. In Nederland zijn motorvoertuigen verplicht verzekerd tegen ongevallen in het verkeer. En de meeste mensen hebben een WA- verzekering die schade als gevolg van een ongeval aan derden betaalt. In bijna alle gevallen kan u letselschade advocaat Zoetermeer dan ook uw letselschade verhalen op een verzekeraar.

Is de aansprakelijkheid erkend, dan is het de vraag welke schade er vergoed moet worden. De wet zegt dat u zo veel mogelijk teruggebracht moet worden naar de staat waarin u verkeerde vóór het ongeval. Dit betekent dat alle schade die u door het u overkomen ongeval lijdt, door de (verzekeraar van de) aansprakelijke partij vergoed moet worden. Wij zullen de meest voorkomende schadeposten hieronder bespreken.

mr. Hajar El Haddad, letselschade advocaat
Hajar El Haddad
Senior letselschade advocaat

Hajar is een ervaren letselschade advocaat. Zij heeft meer dan 10 jaar ervaring in het verhalen van letselschade voor cliënten die slachtoffer zijn geworden van (onder meer) een verkeers- of bedrijfsongeval.

Contact

Gertjan Pranger
Letselschade advocaat

Gertjan is aan de Vrije Universiteit Amsterdam afgestudeerd en door zijn vergaarde ervaring is hij de gedreven advocaat die u zoekt bij het verhalen van letselschade.

Contact

Chiraaze Moustaïne
Letselschade advocaat

Chiraaze is als letselschade advocaat werkzaam. Chiraaze staat voor rechtvaardigheid. Zij zet zich in om de scheve verhouding tussen het slachtoffer en de verzekeraar in balans te brengen

Contact

Verlies aan verdienvermogen

Stel dat u door het ongeval tijdelijk niet of minder kunt werken. In het ergste geval kunt u uw eigen werk helemaal niet meer uitvoeren. Dat betekent vaak dat u niet uw volledig salaris doorbetaald krijgt. Zo betaalt een werkgever een onregelmatigheidstoeslag (ORT) vaak niet door tijdens arbeidsongeschiktheid. Bent u na een jaar nog niet (volledig) hersteld? Dan mag uw werkgever uw salaris met 30% korten. En na 2 jaar arbeidsongeschiktheid mag uw werkgever u zelfs ontslaan en komt u in aanmerking voor een WIA– uitkering. Deze is veel lager dan uw oorspronkelijke salaris.
Bent u zelfstandig ondernemer? Dan genereert u door het ongeval wellicht minder omzet. Blijven de kosten gelijk of stijgen deze zelfs voor het aannemen van (meer) personeel, dan daalt uw winst en dus uw inkomen!

Het voorgaande noemen wij verlies aan verdienvermogen. U kunt immers door uw letsel minder werken en dus verdienen. Verlies aan verdienvermogen is een van de belangrijkste schadeposten. Het raakt u immers direct in uw inkomen. Uw letselschade advocaat Zoetermeer berekent vanaf het begin uw verlies aan verdienvermogen en zorgt ervoor dat deze periodiek op de aansprakelijke partij wordt verhaald. Zo wordt u snel gecompenseerd.

Ontvangt u minder salaris door het ongeval? Neemt u dan contact met Brugman Letselschade Advocaten Zoetermeer op. Wij zorgen dat uw schade snel en volledig op de aansprakelijke partij verhaald wordt.

Kosten voor hulp in het huishouden

Had u voor het ongeval een taak in het huishouden en bent u door het ongeval niet langer in staat uw huishoudelijke taken te verrichten? Dan is er sprake van schade, ook als uw gezinsleden of vrienden uw taken overnemen. Dit is namelijk mantelzorg en dient ook vergoed te worden door de aansprakelijke partij.

Schakelt u professionele hulp in om uw taken in het huishouden over te nemen? Dan worden de werkelijke kosten vergoed, mits de kosten redelijk zijn. Een uurtarief tussen de € 10,00 en € 15,00 wordt in de regel als redelijk begrepen.  Als u de facturen naar uw letselschade advocaat Zoetermeer stuurt, dan neemt hij de kosten voor huishoudelijke hulp mee bij het verhalen van uw letselschade.

Wilt u liever dat een familielid of vriend u na het ongeval helpt in het huishouden? Dan is dat ook mogelijk. In dat geval wordt uw letselschade vergoed op basis van een richtlijn. Conform deze richtlijn, welke u hier aantreft, heeft u de eerste 13 weken recht op een wekelijks bedrag aan schadevergoeding. De hoogte van deze schadevergoeding hangt af van uw gezinssamenstelling. De richtlijn huishoudelijke hulp gaat er daarbij van uit dat een gezin met kinderen onder de 5 jaar meer hulp in het huishouden nodig heeft dan een één- of tweepersoonshuishouden.

Ondervindt u na 13 weken nog steeds een beperking in het huishouden, dan wordt er gekeken hoeveel uur er nodig is om uw taken over te nemen. Dit aantal uur wordt vermenigvuldigd met een mantelzorgtarief.

Heeft u vragen over schade op het gebied van het huishouden of heeft u andere vragen? Neemt u dan contact op met uw letselschade advocaat Zoetermeer. Onze specialisten in letselschade adviseren u graag!

Smartengeld Zoetermeer

Verlies aan verdienvermogen en kosten voor huishoudelijke hulp zijn voorbeelden van materiële schade. Andere voorbeelden van materiële schadeposten die uw letselschade advocaat Zoetermeer voor u kan verhalen zijn:

– Medische kosten
– Verlies aan zelfwerkzaamheid (onderhoud huis en tuin)
– Kosten voor verzorging en verpleging
– Reiskosten
– Reparatiekosten aan fiets en telefoon
– Vergoeding van beschadigde kleding

Naast deze materiële schade heeft u in Zoetermeer ook recht op smartengeld. Dit is een vergoeding voor de pijn en het verdriet dat u door het ongeval in Zoetermeer lijdt. Smartengeld is in beginsel niet op geld waardeerbaar. Het wordt daarom ook wel immateriële schade genoemd.

Bent u gewond geraakt bij een ongeval? Dan heeft u altijd recht op een vergoeding van het smartengeld. Uw letselschade advocaat Zoetermeer vertelt u graag meer over de mogelijkheden van het verhalen van smartengeld. Bel 0800 278 4626 (gratis), stuur een mail of start een chatgesprek. Dit kan 24/7.

Verkeersongeval Zoetermeer

Bent u op de fiets of als voetganger aangereden? Of is er iemand achterop uw auto gereden terwijl u stil stond? Het zijn veel voorkomende verkeersongevallen waarbij u in Zoetermeer letsel kun oplopen. Is de verkeersfout door een ander gemaakt? Dan moet deze ander dan wel diens verzekeraar uw letselschade vergoeden. Hieronder treft u een aantal tips aan voor het geval u in Zoetermeer een verkeersongeval is overkomen:

1. Vul altijd ter plaatse een schadeformulier in. Ook als u op de fiets of als voetganger bent aangereden.

2. Vraag of mensen het ongeval hebben gezien en vraag de contactgegevens van deze persoon.

3. Bel bij twijfel altijd de politie!

4. Ga direct na het ongeval naar de huisarts, huisartsenpost of eerste hulp van een ziekenhuis en laat ze uw letsel documenteren.

5. Bel zo snel mogelijk een letselschade advocaat.

Helaas merken wij dat indien u niet ter plaatse het schadeformulier invult en er geen getuigen zijn, er discussie ontstaat omtrent de toedracht van het ongeval. Dit bemoeilijkt het verhalen van uw letselschade.

Meldt u uw letsel pas na dagen of weken bij een arts, dan kan de wederpartij of diens verzekeraar betwisten dat er sprake is van een (causaal) verband tussen het verkeersongeval Zoetermeer en uw letsel.

Verzekeraars hebben veel kennis over letselschade. Zorgt u er daarom voor dat u bij het verhalen van uw letselschade zo snel mogelijk wordt bijgestaan door een letselschade advocaat Zoetermeer. U weet dan zeker dat uw belangen goed behartigd worden. Uw letselschade advocaat Zoetermeer helpt u kosteloos, dus bel of mail ons voor hulp. Wij helpen u graag.

Bedrijfsongeval Zoetermeer

Uw letselschade advocaat Zoetermeer kan u ook helpen als u bedrijfsongeval is overkomen. Want ook bij een bedrijfsongeval kunt u letsel oplopen met letselschade tot gevolg. De meeste werkgevers zijn voor ongevallen op het werk verzekerd. Uw letselschade advocaat Zoetermeer schrijft uw werkgever daarom aan met het verzoek uw letselschadeclaim door te sturen naar de verzekeraar van de werkgever. Wij regelen met de verzekeraar dan uw letselschade.

Werkgevers hebben een bijzonder zware zorgplicht jegens medewerkers. Hetzelfde geldt voor zzp’ers die zij inhuren. De werkgever moet er alles aan doen om haar medewerkers zo veilig mogelijk te laten werken. Vaak blijkt bij een onderzoek door de arbeidsinspecteur dat er toch iets aan de zorgplicht schort. Werkgevers zijn dan ook bijna altijd aansprakelijk voor de gevolgen van een bedrijfsongeval in Zoetermeer.

Is u een bedrijfsongeval overkomen? Bel uw letselschade advocaat Zoetermeer, 0800 278 4626 of stuur een mail. Dan nemen wij de financiële zorgen uit handen terwijl u zich kan richten op uw letsel.

Brugman Letselschade Advocaten

Brugman Letselschade Advocaten is een advocatenkantoor gespecialiseerd in letselschade. Onze letselschade advocaten werken onder andere in Zoetermeer, Rotterdam, Den Haag en Dordrecht. Een eerste gesprek na het ongeval vindt bij u thuis plaats. Uw letselschade advocaat Zoetermeer bespreekt in dit gesprek wat voor ongeval u heeft gehad en wat de schadelijke gevolgen voor u zijn. Daarna gaat hij direct voor u aan de slag. De aansprakelijke partij wordt aansprakelijk gesteld en de reeds verschenen schade verhaald.

Bij Brugman Letselschade Advocaten werken niet zomaar advocaten. Alle advocaten houden zich al jarenlang bezig met het verhalen van letselschade. Zelfs voor de meest complexe letselschadezaken kunt u bij ons terecht. Uw letselschade advocaat Zoetermeer is lid van de LSA, de specialistenvereniging van letselschade advocaten. Het ultieme bewijs dat u te maken heeft met een ervaren en deskundige letselschade advocaat.

Contact met uw letselschade advocaat Zoetermeer

Lijdt u letselschade na een verkeersongeval, bedrijfsongeval, hondenbeet of een val door een gebrekkige weg? Neemt u dan contact op met uw letselschade advocaat Zoetermeer.
Bel 0800 278 4626 (gratis) of mail ons. Wij zorgen dat u direct in contact komt met een letselschade advocaat Zoetermeer. Buiten kantooruren hulp nodig? Via de chatfunctie komt u 24/7 direct in contact met een letselschade advocaat.

Friso Brugman is een van de letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten

Friso W. Brugman is al meer dan 13 jaar letselschade advocaat en houdt zich bezig met het verhalen van letselschade na een verkeersongeluk, hondenbeet of bedrijfsongeval.

Brugman Letselschade Advocaten werkt in de hele regio Zoetermeer. Dus ook voor een letselschade advocaat in Den Haag of een letselschade advocaat in Voorburg kunt u bij onze letselschade experts terecht.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Bezoekadres

Brugman Letselschade Advocaten
Dick Ketlaan 2
1687 CD Wognum (Noord-Holland)

Spreeklocatie Hoorn

Gebouw Startwijzer
Nieuwe Steen 44
1625 HV Hoorn

Spreeklocatie Alkmaar

Smart Business Center
Comeniusstraat 2a
1817 MS Alkmaar

Postadres

Brugman Letselschade Advocaten
Postbus 10
1687 ZG Wognum

Spreeklocatie Almere

WTC Almere TMOO
P.J. Oudweg 4
1314 CH Almere

Spreeklocatie Eindhoven

Flight Forum 40
5657 DB Eindhoven

Spreeklocatie Enschede

Capitool 10
7521 PL Enschede

Spreeklocatie Arnhem

Mr. B.M. Telderstraat 7
6842 CT  Arnhem

Spreeklocatie Groningen

Martini
Paterswoldseweg 806
9728 BM Groningen

Spreeklocatie Den Haag

Centraal Station
Koningin Julianaplein 10
2595 AA Den Haag

Spreeklocatie Utrecht

Business Park
Newtonlaan 115
3584 BH Utrecht

Spreeklocatie Rotterdam

Willemswerk
Boompjes 40
3011 XB Rotterdam

Spreeklocatie Amsterdam

Amstel
Joop Geesinkweg 901-999
1114 AB Amsterdam – Duivendrecht

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar