Onze letselschade advocaten helpen u graag en 100% kosteloos!
Bent u op zoek naar de beste letselschade advocaat van Den haag?

Beste Letselschade Advocaat Den Haag

Bent u op zoek naar de beste letselschade advocaat  in Den Haag? Dan bent u bij Brugman Letselschade Advocaten aan het juiste adres. Onze letselschade advocaten zijn lid van de specialistenvereniging van letselschade advocaten en wij dragen het specialistenkeurmerk van de Nederlandse Orde van Advocaten. En met meer dan 15 jaar ervaring weet u zeker dat u bij uw letselschade claim wordt bijgestaan door een ervaren en deskundige letselschade advocaat!

Lijdt u schade door een auto-ongeluk, bent u op de fiets aangereden of is er sprake van een ongeval op het werk? Bel onze letselschade advocaten of stuur een bericht voor gratis rechtsbijstand bij letselschade. Bel 0800 278 46 26 of vul ons contactformulier in. Wij nemen dezelfde dag nog contact met u op!

NOVA

Gratis rechtsbijstand beste letselschade advocaat Den Haag

Bij Brugman Letselschade Advocaten helpt de beste letselschade advocaat in Den Haag u kosteloos. Dat klinkt misschien te mooi om waar te zijn. Maar wij verhalen uw letselschade en de kosten van rechtsbijstand op de aansprakelijke partij. Dit is vaak een letselschade verzekering. Zo kunnen wij uw letselschade vergoeding altijd kosteloos verhalen. Geen no cure no pay of kleine lettertjes, gegarandeerd kosteloze rechtsbijstand van de beste letselschade advocaat in Den Haag.

Naast een letselschade advocaat zijn er in Den Haag ook letselschade juristen en letselschadebureaus actief. Deze bieden ook vaak kosteloze rechtsbijstand aan. Sommigen werken echter op basis op no cure no pay waardoor u een percentage van uw letselschadevergoeding afdraagt aan de rechtsbijstandverlener. Dit ten onrechte! Als de aansprakelijkheid namelijk erkend is heeft u op grond van de wet recht op een kosteloze letselschade advocaat!

Lijdt u letselschade na een verkeersongeval of bedrijfsongeval? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos!

Icon

Welke schadeposten worden vergoed bij letselschade?

Op grond van de wet dient alle schade als gevolg van het ongeval vergoed te worden. Het gaat dan om alle kosten en schade die u door het ongeval lijdt. Denkt u hierbij aan medische kosten en reiskosten, maar ook aan inkomensschade door arbeidsongeschiktheid en opvang van kinderen. Andere schadeposten die onderdeel uitmaken van een letselschade vergoeding zijn:

 1. Kosten voor verzorging en verpleging
 2. Ziekenhuisdaggeldvergoeding
 3. Huishoudelijke hulp
 4. Onderhoudskosten huis en tuin
 5. Studievertraging

Voornoemde schadeposten worden materiële schadeposten genoemd. Daarnaast is er smartengeld of immateriële schade. Dit is een vergoeding voor de pijnklachten die u door het ongeval lijdt, verdriet en leed als gevolg van het ongeval. Het kan daarbij ook gaan om mentale klachten zoals een post traumatische stressstoornis of depressie. Ook schade als gevolg hiervan (facturen psycholoog) worden door de aansprakelijke partij vergoed.

Icon

Contact met uw letselschade advocaat Den Haag

Lijdt u schade door een verkeersongeval of arbeidsongeval? Bent u gebeten door een hond of gevallen over een losliggende stoeptegel? Uw letselschade advocaat in Den Haag helpt u graag. En wij verhalen uw letselschadevergoeding altijd 100% kosteloos voor u.

U vindt ons aan het Koningin Julianaplein 10, naast het centraal station van Den Haag. Maar uw beste letselschade advocaat in Den Haag komt ook gewoon bij u thuis. Samen met uw letselschade specialist bespreekt u de gevolgen van het ongeval. Wij regelen direct een voorschot op uw letselschade en dienen de letselschade claim in bij de aansprakelijke partij. Ook de aansprakelijkstelling verzorgen wij.

Laat u door ons bijstaan bij het claimen van uw letselschade. Wij helpen u graag. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij nemen nog dezelfde dag contact met u op!

 

Chiraaze Moustaïne, letselschade advocaat

Chiraaze Moustaïne is gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een aanrijding, hondenbeet of bedrijfsongeluk

Wanneer kan de beste letselschade advocaat in Den Haag mij helpen?

Bent u op zoek naar de beste letselschade advocaat in Den Haag? Wij kunnen u altijd helpen, wat voor ongeluk u ook is overkomen. Of het nu gaat om een scooterongeluk in Den Haag, een bedrijfsongeval in Den Haag of een motorongeluk in Den Haag of fiets ongeluk in Den Haag. U kunt altijd bij ons terecht, ook bij een auto ongeluk!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar