Lijdt u door een ongeval letselschade in Amsterdam Holendrecht ?
Laat u helpen door een van onze letselschade advocaten!

Letselschade Amsterdam Holendrecht

Letselschade Gaasperdam

Amsterdam Holendrecht in stadsdeel Amsterdam- Zuidoost is een van de drukste delen van Amsterdam. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er nogal eens ongevallen met letselschade gebeuren, bijvoorbeeld op of nabij de ring tussen Amsterdam en Utrecht. En Holendrecht wordt ook nog eens begrensd door de, nog een drukke weg de Bijlmer in Amsterdam Zuid- Oost.

Is u ook een ongeval met letselschade in Amsterdam Holendrecht overkomen? Of woont u hier en heeft u letselschade door een verkeersongeval of bedrijfsongeval? Neemt u dan contact op met Brugman Letselschade Advocaten. Wij werken in heel Amsterdam dus ook bij u in de buurt. Uw eigen letselschade advocaat verhaalt uw letselschade kosteloos voor u. En wij komen gewoon bij u thuis om over het u overkomen ongeval te praten.

Verkeersongeval met letselschade Holendrecht

Een ongeval in het verkeer is een van de meest voorkomende oorzaken van letselschade. Het wordt ook steeds drukker op de weg en mede door het gebruik van telefoons in het verkeer stijgt het aantal achterop aanrijdingen. Omdat deze aanrijdingen met veel snelheid gepaard gaan is er veelal sprake van ernstig letsel. Een whiplash, hersenschade, breuk of zelfs een dwarslaesie komen geregeld voor bij een verkeersongeval. Ook in Amsterdam Holendrecht komen dit soort ongevallen geregeld voor.

Zeker bij ernstig letsel is er veel schade. Deze schade noemen wij letselschade. Letselschade omvat vele soorten schade. De hoofdgroepen zijn materiële schade en immateriële schade. Deze laatste schadepost (smartengeld) heeft betrekking op de pijn en het verdriet dat u door het verkeersongeval in Holendrecht lijdt. Materiële is heel omvangrijk. Het omvat allerlei soorten schade die per persoon verschillen. Veel voorkomende materiële schadeposten zijn inkomensschade, medische kosten, kosten voor verpleging en verzorging en kosten voor overname van huishoudelijke taken.

Bedrijfsongeval Amsterdam Holendrecht

Niet alleen verkeersongevallen, ook bedrijfsongevallen komen voor in Holendrecht. Er zijn veel bedrijven gevestigd en helaas gaat het soms mis. Machines zijn niet altijd even veilig en materiaal ondeugdelijk. Maar ook kan het zijn dat een collega een fout maakt waardoor u letselschade lijdt.

In Nederland is letselschade als gevolg van een bedrijfsongeluk geregeld in artikel 7:658 BW. Op grond van deze wet rust er op de werkgever een bijzonder zware zorgplicht. Deze plicht is zelfs zo zwaar dat een werkgever in bijna alle gevallen aansprakelijk is voor uw letselschade. Uitzonderingen zijn opzet of bewuste roekeloosheid. Hiervan is echter bijna nooit sprake.

Is u in Holendrecht een ongeval op het werk overkomen? Bel dan met uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten. Wij helpen u graag! Bel 0800 278 46 26 of mail voor vragen, advies of een afspraak bij u thuis of bij ons op kantoor!

Verhalen letselschade Amsterdam Holendrecht

Bij het verhalen van letselschade kunt u een beroep doen op een erkende en ervaren letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten Amsterdam. U weet dan zeker dat uw letselschade nauwkeurig wordt begroot door een gespecialiseerde letselschade advocaat. Hij of zij stelt de veroorzaker van het verkeersongeval in Amsterdam Holendrecht aansprakelijk en maakt een schadestaat op. Indien noodzakelijk schakelen wij onze eigen medisch adviseur in. Deze adviseert ons op medisch gebied en brengt uw beperkingen in beeld. Ook kijkt hij naar de medische situatie zodat wij weten of u in de toekomst nog last kunt krijgen van het letsel.

Laat u uw belangen behartigen door een letselschade advocaat van ons kantoor, dan weet u zeker dat u op financieel gebied zorgeloos de toekomst tegemoet gaat. Maakt u daarom bij letselschade in Holendrecht een afspraak met een van onze letselschade advocaten in Amsterdam. Bel 0800 248 4626 (gratis) of mail ons.

pand-Brugman - Letselschade- Advocaten

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar