Onze letselschade advocaten verhalen 100% kosteloos uw schade!
Lijdt u letselschade in Amsterdam Zuid-Oost

Letselschade advocaat Amsterdam Zuidoost

Iemand die bij u achterop rijdt, een bedrijfsongeval of u wordt gebeten door de hond van de buren. Letsel als gevolg van een ongeval brengt vaak persoonlijke en financiële gevolgen met zich mee. De letselschade claimen is werk voor een Letselschade advocaat Amsterdam Zuidoost.

De letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten Zuidoost regelen alles voor u, van het opstellen van de aansprakelijkstelling tot het onderhandelen met de verzekeraar. Wij zorgen dat u de schadevergoeding ontvangt waar u recht op heft.

In deze bijdrage leest u het antwoord op een 5 tal vaak gestelde vragen bij letselschade door een ongeluk:

 • Wanneer krijg je schadevergoeding?
 • Hoe wordt letselschade berekend?
 • Een auto ongeluk, wat nu?
 • Wat als je gebeten wordt door een hond?
 • Wat doet een letselschade jurist?

Contact met uw letselschade advocaat Amsterdam Zuidoost

Gratis letselschade claimen na een aanrijding of ongeval op het werk? Of bent u gebeten door de hond van de buren? Vraag een vrijblijvend letselschade advies aan of laat uw letselschade claimen door 1 van onze letselschade advocaten in Amsterdam Zuidoost. Bel voor gratis juridische hulp bij letselschade 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag bij letselschade claimen.

Wanneer krijg je schadevergoeding?

Schadevergoeding krijg je als een ander schuldig is aan het ongeluk. Zo is de persoon die achterop rijdt bij een achterop aanrijding schuldig en dus aansprakelijk voor uw letselschade. Werkgevers zijn dit voor een bedrijfsongeval bij schending van de zorgplicht die op een werkgever rust. En de bezitter van een dier is aansprakelijk voor schade veroorzaakt door dieren.

Schadevergoeding ontvangt u dus al een ander aansprakelijk is. Hierop zijn een aantal uitzonderingen. Bij overmacht krijg je geen schadevergoeding, daarentegen ontvangen fietser wel altijd een schadevergoeding bij een aanrijding tussen een fiets en auto. Daarnaast hoeft er niet altijd sprake te zijn van schuld om voor een schadevergoeding bij letselschade in aanmerking te komen. Soms kan er namelijk, ook als u zelf een verkeersfout heef gemaakt op grond van de svi verzekering, recht zijn op een letselschade vergoeding.

Hoe wordt letselschade berekend?

Letselschade berekenen gebeurt met behulp van bewijsmiddelen. Daarom is het goed om een dagboek bij te houden waarin u alle gemaakt kosten en gereden kilometers bijhoudt. Uw letselschade advocaat in Amsterdam Zuid- Oost kan alle kosten in een schadestaat zetten. Is er sprake van inkomensschade? Deze wordt berekend door de salarisspecificaties van voor het ongeval te vergelijken met die van na het ongeluk.

Letselschade bereken is voorbehouden aan letselschade specialisten en rekenkundige. Wij hebben deze kennis in huis en berekenen uw letselschade kosteloos voor u. Bij de berekening van letselschade wordt niet alleen gekeken naar alle kosten en inkomensschade. Ook het smartengeld berekenen doen wij voor u en de smartengeldvergoeding maakt deel uit van uw letselschade vergoeding.

Op basis van de letselschade berekening vragen wij direct een voorschot op uw letselschade aan bij de verzekeraar van de aansprakelijke persoon. Zo hoeft u geen kosten voor te schieten en blijft u niet met de schadelijke gevolgen van een ongeluk zitten.

Een auto ongeluk, wat nu?

Bij een auto ongeluk kunt u ernstig letsel oplopen. Veel voorkomend letsel na een auto ongeluk is:

De vraag is wie schuldig is bij een aanrijding. Bij een auto ongeluk is dit in geval van een achterop aanrijding de persoon die achterop is gereden. Dit is zo opgenomen in een aantal wetsartikelen, waaronder artikel 5 wvw (Wegenverkeerswet) en artikel 19 Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens.

Wat als je gebeten wordt door een hond?

Bent u gebeten door een hond? Dan adviseren wij u als volgt:

 • ga altijd naar een arts in verband met een tetanus injectie
 • zorg dat u alle contactgegevens van de hondenbezitter hebt.
 • vraag getuigen om naam, adres en telefoonnummer
 • laat uw letsel door een arts beoordelen, ook bij een oppervlakkige hondenbeet
 • schakel direct na de hondenbeet een letselschade advocaat in Amsterdam in van ons kantoor.

Bent u gebeten door een hond? Uw letselschade advocaat in Amsterdam Zuidoost van Brugman Letselschade Advocaten helpt u graag bij claimen van uw letselschade. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag bij letselschade na een ongeluk of hondenbeet.

Wat doet een letselschade jurist?

Een letselschade jurist doet hetzelfde als een letselschade advocaat. Dit betekent dat een letselschade jurist een aansprakelijkstelling opstelt en u adviseert over belasting over letselschade. Het voordeel van een letselschade advocaat is echter dat deze veelal aanzienlijk meer kennis heeft en mag procederen bij de rechtbank.

Lees hier meer over het verschil tussen een letselschade advocaat en letselschade jurist.

mr. Hajar el Haddad

Hajar is letselschade advocaat en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een aanrijding of bedrijfsongeval.

 

De letselschade advocaten in Amsterdam van ons kantoor werken in heel Amsterdam. Dus ook voor een letselschade advocaat in Buitenveldert of Amsterdam Noord kunt u bij onze letselschade experts terecht.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar