Op zoek naar een ervaren letselschade specialist voor het verhalen van letselschade?
Brugman Letselschade Advocaten helpt u!

Letselschade Amsterdam Bijlmermeer

Letselschade Amsterdam Bijlmermeer | De bouw van de Bijlmermeer, afgekort de Bijlmer startte in het jaar 1966. In de loop der tijd is de Bijlmermeer steeds verder gegroeid tot een van de grootste wijken van Amsterdam Zuid- Oost. Het is echter ook een druk deel van Amsterdam. De wegen in en om de Bijlmer zijn druk en op sommige punten ook gevaarlijk. Er gebeuren dan ook in de Bijlmermeer de nodige verkeersongevallen met letselschade tot gevolg.

Bij letselschade denken veel mensen direct aan verkeersongelukken, maar letselschade kan ook ontstaan door een val over een losliggende stoeptegel of een aanval van een hond. En ook bij een bedrijfsongeval kan letselschade ontstaan.

Is u een ongeval in de Bijlmermeer overkomen en lijdt u hierdoor letselschade? Dan heeft u mogelijk recht op een schadevergoeding. Bel met Brugman Letselschade Advocaten om te horen wat wij voor u kunnen betekenen. Wij helpen u graag. Bel 0800 278 4626 (gratis) of mail ons.

verhalen letselschade na ongeval in Bijlmermeer

In 2017 woonde er in de Bijlmermeer al bijna 53.000 mensen. De wegen zijn druk en in een onbewaakt ogenblik bent u slachtoffer van een verkeersongeval. Of u overkomt een bedrijfsongeluk op het werk door een fout van een ander. De persoon die u aanreed of uw werkgever is dan aansprakelijk. Maar hoe verhaalt u uw letselschade? En waar heeft u allemaal recht op? Als u nooit eerder met letselschade te maken heeft gehad is het met andere woorden niet zo eenvoudig om letselschade Bijlmermeer te verhalen.

Gelukkig zijn er ervaren en deskundige letselschade advocaten waar u bij letselschade Amsterdam Bijlmermeer een beroep op kunt doen. Onze letselschade advocaten helpen u graag. Onze letselschade advocaten kennen de buurt en verhalen uw letselschade snel en volledig. Ook zorgt uw letselschade advocaat direct voor een voorschot zodat u de eerste schade direct vergoed krijgt.

Wilt u uw letselschade in Amsterdam Bijlmermeer verhalen op de aansprakelijke partij? Neemt u dan contact met ons op!

Brugman Letselschade Advocaten Bijlmermeer

Brugman Letselschade Advocaten is de specialist in Amsterdam Bijlmermeer voor het verhalen van uw letselschade. Met meer dan 10 jaar ervaring zorgen wij voor een voortvarende afwikkeling van uw letselschade. Wij stellen de aansprakelijke partij aansprakelijk en begroten samen met u uw letselschade. Met Brugman Letselschade Advocaten weet u zeker dat u de best mogelijk rechtsbijstand ontvangt. En wij nog kosteloos voor u ook! Zowel uw letselschade als de kosten voor uw letselschadespecialist verhalen wij op de aansprakelijke partij.

Brugman Letselschade Advocaten Amsterdam werkt in heel Amsterdam-Zuid, dus ook in de Bijlmer. Maar ook daarbuiten kunt u een beroep op ons doen, dus ook in Amsterdam Noord, Amsterdam- Zuid, Diemen, De Pijp, Slotervaart, de Baarsjes, Amsterdam Oost, Amsterdam West en IJburg.

Bel 0800 278 4626 (gratis) of mail ons! Wij helpen u graag bij het verhalen van uw letselschade.

Friso Brugman is een van de letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten

Friso W. Brugman is al meer dan 13 jaar letselschade advocaat en houdt zich bezig met het verhalen van letselschade na een verkeersongeluk, hondenbeet of bedrijfsongeval.

 

 

Mensen lezen ook:

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar