Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade Andijk

Woont u in Andijk en lijdt u schade als gevolg van een verkeersongeval of ongeval op het werk? Of bent u gebeten door een hond of gevallen omdat de weg niet in orde was? Dan heeft wellicht recht op een vergoeding van uw schade. Schade als gevolg van een ongeval of medische fout noemen wij letselschade. Voor het verhalen van letselschade in Andijk kunt u terecht bij Brugman Letselschade Advocaten. Bij ons wordt u kosteloos geholpen door een erkende en ervaren letselschade advocaat. Ons kantoor staat in Wognum op het terrein van de gemeente Medemblik.

Heeft u letselschade door een ongeval of medische fout? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag. Bel 0229 507 903 of mail ons voor al uw vragen en het verhalen van uw letselschade.

Kosteloos verhalen letselschade Andijk

Als u een ongeval overkomt en u raakt hierbij gewond, dan komt er veel op u af. U bent onder behandeling van uw huisarts, specialisten en wellicht zelfs de fysiotherapeut. Misschien dat u uw taken in het huishouden niet meer kunt doen of zelfs arbeidsongeschikt bent geraakt. Maar ook op andere gebieden kunnen er klachten en beperkingen zijn. Het is dan fijn als u zich op uw herstel kunt richten en niet ook nog bezig hoeft te zijn met het verhalen van uw letselschade in Andijk. Dit nemen onze letselschade advocaten graag van u over. En zij zijn ook nog eens specialist in het verhalen van letselschade. Zo weet u zeker dat u krijgt waar u recht op heeft.

Bij Brugman Letselschade Advocaten helpen wij u in Andijk kosteloos. Dat klinkt te mooi om waar te zijn, zult u denken. Maar wij verhalen onze kosten op de aansprakelijke partij. U maakt dus echt geen kosten als u ons inschakelt!

Welke schade komt voor vergoeding in aanmerking?

Een veel gehoorde vraag is welke schade nu eigenlijk voor vergoeding in aanmerking komt. Uitgangspunt is dat u volledig schadeloos wordt gesteld. Dit betekent dan alle door u geleden schade en de door u gemaakte kosten voor vergoeding in aanmerking komen. U kunt hierbij denken aan inkomensschade door arbeidsongeschiktheid, kosten voor verzorging en verpleging, medische kosten en reiskosten. Maar ook heeft u recht op smartengeld.

Laat uw letselschade in Andijk verhalen door Brugman Letselschade Advocaten

Heeft u in Andijk letselschade? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag. Wij zijn iedere werkdag van 8.00 uur tot 21.00 uur telefonisch bereikbaar. Mailen kan natuurlijk ook. Wij helpen u graag!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar