Onze letselschade advocaten verhalen kosteloos uw letselschade!
Is u in Medemblik een verkeersongeval overkomen?

Letselschade verkeersongeluk Medemblik

Bent u slachtoffer van een verkeersongeluk in de gemeente Medemblik? Als slachtoffer van een verkeersongeluk heeft u op grond van de Nederlandse wet recht op een schadevergoeding. Deze schadevergoeding wordt betaald door de veroorzaker van het verkeersongeluk.

In bijna alle gevallen is de bestuurder van een motorrijtuig verzekerd. De vergoeding krijgt u uiteindelijk dan ook van de verzekeraar. Indien u letselschade heeft opgelopen als gevolg van een verkeersongeluk, neem dan contact met ons op. Wij zullen dan samen met u kijken naar de mogelijkheden en gaan direct voor u aan de slag!

Letselschade door verkeersongeluk Medemblik

In de gemeente Medemblik vinden relatief veel aanrijdingen plaats. Een aanrijding zoals een kop-staart botsing kan verstrekkende gevolgen hebben. Na een verkeersongeluk komt er als slachtoffer ontzettend veel op u af. Door het opgelopen letsel kunt u bijvoorbeeld (tijdelijk) niet werken, geen bijdrage leveren aan het huishouden en maakt u (medische) kosten.

Dit zijn voorbeelden van materiële schade. Ook bestaat er in Nederland een recht op vergoeding van de immateriële schade. Dit noemt men ook wel smartengeld. Om zoveel mogelijk op uw herstel te focussen, adviseren wij een letselschade advocaat in de arm te nemen. Een letselschade advocaat is gespecialiseerd in het verhalen van uw schade. U kunt zich dan richten op uw revalidatie en een optimaal herstel.

Brugman Letselschade Advocaten

Het kantoor van Brugman Letselschade Advocaten is gevestigd in Wognum. Naast het gebouw van de gemeente Medemblik. Wij zijn dus zeer bekend in de omgeving. Bij Brugman Letselschade Advocaten werken meerdere gespecialiseerde letselschade advocaten. De heer F.W. Brugman is bijvoorbeeld lid van de LSA. Dit is een vereniging voor gespecialiseerde letselschade advocaten.

Er worden aan dit lidmaatschap strenge eisen gesteld. De letselschade advocaat zal voor u de juiste partij aansprakelijk stellen en de schadeposten duidelijk in kaart brengen. De letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten werken in de meeste gevallen zelfs kosteloos voor u!

Contact

Persoonlijk contact staat bij Brugman Letselschade Advocaten hoog in het vaandel. Wij komen dan ook graag bij u thuis voor een kennismakingsgesprek. Wij kunnen u dan informeren over onze kosteloze rechtsbijstand en kunnen de schadeposten voor u in kaart brengen. Eventueel kunnen wij alvast een verzoek indienen voor een voorschot op de door u gemaakte kosten.

Voor meer informatie over onze dienstverlening kunt u ons telefonisch bereiken op 0229-507903 of het contactformulier invullen. Wij nemen dan nog dezelfde dag contact met u op.

Eke Tinga is een van de letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar