Wij helpen bij een aanrijding uw letselschade te verhalen.
In Assendelft op zoek naar een letselschade advocaat?

Letselschade verkeersongeval Assendelft

Heeft u letselschade opgelopen tijdens een verkeersongeluk en zoekt u in Assendelft naar een letselschade advocaat? Onze ervaren en deskundige letselschade advocaten helpen u graag. Dit doen wij altijd gratis voor u. De kosten van rechtsbijstand claimen wij namelijk op de aansprakelijke partij.

Heeft u letselschade aan een verkeersongeluk in Assendelft overgehouden en zoekt u een letselschade advocaat om letselschade te claimen? Neem contact met ons op. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij:

 • stellen de aansprakelijkstelling op
 • onderhandelen met de verzekeraar
 • vragen een voorschot op de letselschade aan
 • schakelen onze medisch adviseur in voor de beste behandelingen
 • regelen dat uw letselschade vergoed wordt.

Letselschade verkeersongeluk Assendelft

Iedere dag gebeuren er veel verkeersongelukken. Ook in Assendelft   en hierbij raken helaas veel mensen gewond. De schade die u in Assendelft door het verkeersongeluk lijdt, noemen wij letselschade. Onderdeel hiervan is het smartengeld. Dat is een vergoeding van de pijn en het verdriet dat u lijdt als gevolg van het verkeersongeluk. Als u bij een aanrijding gewond bent geraakt, heeft u altijd recht op een vergoeding van uw smartengeld.

Door het verkeersongeluk maakt u natuurlijk ook kosten en deze vallen onder de letselschade. Zo bent u naar de huisarts in Assendelft geweest die u heeft doorgestuurd naar een specialist of de fysiotherapeut. U bent dan vaak uw eigen risico kwijt. Deze medische kosten zijn aan te merken als letselschade, evenals de reiskosten die u maakt om naar de specialisten toe te gaan!

Aansprakelijkheid bij letselschade, hoe zit dat?

Is er sprake van een achterop aanrijding zoals bij een kettingbotsing, dan is de persoon die bij u achterop rijdt aansprakelijk voor uw letselschade. Dit is slechts anders als het achterste voertuig wordt afgesneden bij het invoegen of van baan verwisselen.

Bij een aanrijding auto fiets zit de aansprakelijkheid net even anders. Fietser maar ook voetgangers genieten een bijzondere bescherming als het om letselschade gaat. Bent u als fietser aangereden door een auto, dan is de auto altijd schuldig aan de aanrijding auto-fiets. Fietsers worden namelijk beschermd door art. 185 wvw. Op basis van dit artikel is een automobilist altijd voor ten minste 50% aansprakelijk voor de letselschade van de fietser. Ook al heeft de fietser het fietsongeluk zelf veroorzaakt. En op grond van de billijkheidscorrectie kan dit zelfs oplopen tot 100%.

Letselschade na een verkeersongeluk in Assendelft claimen

Wilt u uw letselschade na een verkeersongeluk in Assendelft claimen op de aansprakelijke partij? Onze letselschade advocaten helpen u kosteloos. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij nemen nog dezelfde dag contact met u op voor het maken van een afspraak of het geven van een kosteloos letselschade advies.

mr. Friso W. Brugman, letselschade advocaat

Friso Brugman is letselschade advocaat en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een verkeersongeval of bedrijfsongeval

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar