Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade verkeersongeval Assendelft

Heeft u letselschade opgelopen tijdens een verkeersongeluk in Assendelft of woont u in Assendelft? Onze ervaren en deskundige letselschade advocaten helpen u graag. Dit doen wij in bijna alle gevallen kosteloos voor u! Wij zorgen voor een maximale vergoeding van uw letselschade in Assendelft. Bel ons voor vragen of het maken van een vrijblijvende afspraak bij u thuis in Assendelft: 0800-2784626 of mail ons.

Heeft u snel hulp nodig? Op kantoordagen kan er dezelfde dag nog een advocaat naar u in Assendelft komen om over de gevolgen van het verkeersongeluk te praten en direct te handelen. Stuurt u ons in het weekend een mail? Dan bellen wij u binnen het uur terug!

Letselschade verkeersongeluk Assendelft

Iedere dag gebeuren er veel verkeersongelukken. Ook in Assendelft. Hierbij raken helaas veel mensen gewond. De schade die u in Assendelft door het verkeersongeluk lijdt, noemen wij letselschade. Onderdeel hiervan is het smartengeld. Dat is een vergoeding van de pijn en het verdriet dat u lijdt als gevolg van het verkeersongeluk. Als u bij een verkeersongeluk gewond bent geraakt, heeft u altijd recht op een vergoeding van uw smartengeld.

Door het verkeersongeluk maakt u natuurlijk ook kosten. Ook de kosten die u maakt vallen onder de letselschade. Zo bent u naar de huisarts in Assendelft geweest die u heeft doorgestuurd naar een specialist of de fysiotherapeut. U bent dan vaak uw eigen risico kwijt. Deze medische kosten zijn aan te merken als letselschade, evenals de reiskosten die u maakt om naar de specialisten toe te gaan!

Aansprakelijkheid en letselschade

Helaas gebeurt het ook dat u door het verkeersongeluk arbeidsongeschikt raakt. Dit kan tijdelijk, maar ook voor langere tijd zijn. Dan maakt u geen kosten, maar lijdt u schade. En deze kan hoog oplopen!

Omdat een verkeersongeluk voor u in Assendelft grote gevolgen kan hebben, is het van groot belang dat de veroorzaker van het ongeval voor uw letselschade aansprakelijk wordt gesteld. Dit verzorgen onze letselschade advocaten in Assendelft voor u. Na het adviesgesprek bij u thuis in Assendelft zorgen wij dat de veroorzaker van het verkeersongeluk direct aansprakelijk wordt gesteld. Wij regelen verder alles voor u. Terwijl u zich richt op uw herstel, zorgen wij dat u volledig schadeloos wordt gesteld. En dan doen wij in bijna alle gevallen kosteloos voor u! Bel met 0800-2784626 voor een kosteloos advies gesprek of voor uw vraag over letselschade! Mailen kan ook!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar