Lijdt u schade na een scooterongeluk in Hoofddorp?
Onze letselschade advocaten verhalen kosteloos uw letselschade.

Schade na een scooterongeluk in Hoofddorp? Onze letselschade advocaten helpen u!

Een scooterongeluk in Hoofddorp en omstreken kan tot ernstige letselschade leiden. Vooral als u op de scooter aangereden wordt door een auto of ander motorvoertuig. En omdat bij sommige scooters een helm niet verplicht is kan de aanrijding ernstige schade geven.

Is er sprake van een aanrijding op de scooter en is de andere partij schuldig aan het ongeval? Zat u bij de aanrijding met de scooter achterop de scooter of is er een schade opzittendenverzekering? Dan is er recht op een schadevergoeding. Uw letselschade advocaat in Hoofddorp helpt u bij het verhalen hiervan. Wij regelen alles op financieel gebied zodat u zich kunt richten op uw revalidatie.

Bel met onze letselschade advocaat in Hoofddorp: 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Onze letselschade specialisten helpen u graag!

Icon

Letselschade na een scooterongeluk in Hoofddorp

In Nederland vinden veel scooterongelukken plaats. Letsel dat veel bij een ongeluk met de scooter voorkomt is:

 • Een hersenschudding
 • Hersenletsel
 • Gebroken enkel of andere ledenmaten
 • Een dwarslaesie

Deze vormen van ernstig letsel komen veel voor bij een scooterongeluk in Hoofddorp. Dit komt omdat u bij een aanrijding op de scooter erg kwetsbaar bent. Maar ook licht letsel kan voorkomen na een scooterongeluk, denkt u hierbij aan nekklachten, kneuzingen en schrammen.

Naast lichamelijke klachten kan er sprake zijn van psychische klachten na een scooterongeval zoals een verkeerstrauma, angstklachten of zelfs een post traumatische stress stoornis.

Wist u dat u zowel bij ernstig letsel als bij licht letsel recht heeft op een letselschade vergoeding? Wij verhalen uw letselschade altijd volledig kosteloos. Bel voor vragen of het verhalen van uw letselschade na een scooterongeluk in Hoofddorp 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan nog dezelfde dag contact met u op.

Icon

Schadeposten bij een scooterongeluk in Hoofddorp

Is de aansprakelijkheid bij het scooterongeluk in Hoofddorp rond? Dan kunt u een letselschade claim indienen. Daarbij kunt u denken aan de volgende schadeposten:

 • Medische kosten: eigen risico, kosten fysiotherapeut, revalidatiekosten
 • Hulp in het huishouden
 • Inkomensverlies door tijdelijke of volledig arbeidsongeschiktheid
 • Een studievertraging
 • Kosten voor extra kinderopvang.

Naast deze materiële schadeposten is er recht op een smartengeldvergoeding als u gewond bent geraakt bij het ongeval. Dit is het geval bij zowel zwaar letsel of licht letsel. Smartengeld of immateriële schade is een vergoeding voor psychische klachten, pijnklachten en het is een vergoeding voor ontsierende littekens.

Brugman Letselschade Advocaten Hoofddorp

Onze letselschade advocaten geven een persoonlijke begeleiding bij letselschade. En onze rechtsbijstand is volledig gratis. Op grond van de wet is recht op een kosteloze letselschade advocaat.

Bij Brugman Letselschade Advocaten werken alleen maar ervaren en deskundige letselschade advocaten met geruime ervaring. Onze advocaten zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten. Daarnaast zijn er advocaten die lid zijn van de LSA, de specialistenvereniging van letselschade advocaten. Wij werken niet voor verzekeraard maar alleen voor letselschade slachtoffers.

Wilt u de specialistische juridische hulp bij een scooterongeluk in Hoofddorp? Bel dan 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij nemen nog dezelfde dag contact met u op, ook in het weekend!

Letselschade Advocaten

 

U vindt onze letselschade advocaten in de heel regio Hoofddorp. Dus ook voor een letselschade advocaat in Amsterdam of een letselschade advocaat in Uithoorn kunt u bij ons advocatenkantoor terecht.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar