Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letsel verkeersongeluk Weesp

Bent u het slachtoffer van een verkeersongeluk en woont u in Weesp? Laat uw schade als gevolg van het verkeersongeluk dan verhalen door de letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten. Onze letselschade advocaten werken in Weesp en zijn hebben geruime ervaring in het verhalen van letselschade na een verkeersongeluk. Zo weet u zeker dat u een maximale schadevergoeding ontvangt.

Wilt u in Weesp meer informatie over het verhalen van letselschade na een verkeersongeluk? Belt dan met  0800-2784626 of stuur ons een mail.

Letselschade verkeersongeluk Weesp

Als u bij een verkeersongeluk gewond raakt, dan lijdt u schade. Deze schade noemen wij letselschade. Bent u als bestuurder van een motorvoertuig (auto, motor, scooter, electrische fiets) slachtoffer van een fout van een ander, dan heeft u recht op een schadevergoeding.

Bent u bij en verkeerongeluk in Weesp betrokken als voetganger of fietser, dan heeft u ook recht op een schadevergoeding als u zelf (ook) een verkeersfout heeft gemaakt. Op grond van de Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen heeft u namelijk in bijna alle gevallen recht op 50% van de door u geleden schade. Voorwaarde is wel dat u bent aangereden door een motorrijtuig. Is de auto, motor of scooter verantwoordelijk voor het ontstaan van het ongeval? Dan heeft u uiteraard recht op een volledige schadevergoeding.

Woont u in Weesp en bent u betrokken bij een verkeersongeluk? Laat u dan kosteloos informeren door één van onze letselschade advocaten. Wij werken in Weesp en komen graag naar u toe om over de gevolgen van het ongeluk te praten.

Verkeersongeluk en kinderen

Helaas zijn ook vaak kinderen het slachtoffer van een verkeersongeluk. Vaak door een fout van een ander. Indien uw kind is aangereden door een motorvoertuig, dan is het belangrijk om te weten dat kinderen tot 14 jaar in bijna alle gevallen recht hebben op een volledige schadevergoeding. Ook als de auto of scooter geen fout heeft gemaakt. Zelfs als het ongeval het gevolg is geweest van onvoorzichtigheid van uw kind ontvangt hij toch een volledige schadevergoeding. Dat is slechts in uitzonderingsgevallen anders.

Bij kinderen vanaf 14 jaar geldt dat zij recht hebben op tenminste 50% van de geleden schade als er bij het ongeval een motorrijtuig in het spel is.

Contact

Bent u als inwoner van Weesp betrokken bij een verkeersongeluk? Wilt u weten waar u recht op heeft als slachtoffer van een verkeersongeluk in Weesp? Neem dan contact met de letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten op. Wij helpen u graag!
img class=” wp-image-5745″ src=”https://www.brugmanletselschadeadvocaten.nl/wp-content/uploads/2018/07/180705EP11797-300×200.jpg” alt=”” width=”915″ height=”611″ />

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar