Wij bieden gratis juridische hulp bij letselschade!
Lijdt u schade na een verkeersongeval in Weesp?

Letselschade verkeersongeluk Weesp

Bent u het slachtoffer van een verkeersongeluk in Weesp of woont u in Weesp? Laat uw letselschade als gevolg van een aanrijding claimen door de letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten. Onze letselschade advocaten werken in Weesp en omgeving. Wij hebben geruime ervaring in het verhalen van letselschade na een achterop aanrijding of fietsongeluk. Zo weet u zeker dat u een maximale slotbetaling van uw schadevergoeding ontvangt.

Neem voor vragen over letsel en letselschade contact met ons op, ook voor een vrijblijvend letselschade advies of intakegesprek bij u thuis. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag!

Letselschade door verkeersongeluk in Weesp

Als u bij een verkeersongeluk gewond raakt, dan lijdt u schade. Deze schade noemen wij letselschade. Bent u als bestuurder van een motorvoertuig (auto, motor, scooter, elektrische fiets) slachtoffer van een fout van een ander, dan heeft u recht op een schadevergoeding.

Bent u bij een aanrijding in Weesp als fietser of voetganger aangereden? Dan heeft u ook recht op een schadevergoeding als u zelf (ook) een verkeersfout heeft gemaakt. Op grond van de Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen heeft u namelijk in bijna alle gevallen recht op ten minste 50% van de door u geleden schade. Voorwaarde is wel dat u bent aangereden door een motorrijtuig. Is de auto, motor of scooter verantwoordelijk voor het ontstaan van het ongeval? Dan heeft u uiteraard recht op een volledige schadevergoeding. Deze regeling vindt u in artikel 185 wvw

Woont u in Weesp en bent u betrokken bij een verkeersongeluk? Laat u dan kosteloos informeren door één van ons team van letselschade advocaten. Wij werken in Weesp en komen graag naar u toe om over de gevolgen van het ongeluk te praten.

Gratis hulp bij letselschade door een verkeersongeluk in Weesp

Vaak wordt gedacht dat een letselschade advocaat veel geld kost. Bij letselschade is dit anders. Heeft u namelijk letsel opgelopen door een fout van een ander, dan is er recht op gratis juridische bijstand van een letselschade advocaat. U kunt onze letselschade advocaat in Weesp dus altijd volledig kosteloos inschakelen.

Wilt u ook gratis hulp van een letselschade advocaat bij een verkeersongeluk in Weesp? Onze letselschade advocaten helpen u graag en altijd 100% kosteloos bij letselschade.

Wat te doen bij letselschade door een verkeersongeluk in Weesp?

Letselschade claimen als gevolg van een verkeersongeluk in Weesp is niet eenvoudig. U dient te bewijzen dat de tegenpartij schuldig is en dat u gewond bent geraakt of klachten aan het ongeval overgehouden hebt. Dat klinkt eenvoudig, maar in de praktijk ontstaat er nogal eens discussie over. Daarom adviseren wij u om altijd een schadeformulier in te vullen en deze ook door de tegenpartij te laten ondertekenen. Maar ook getuigen kunnen u helpen bij uw bewijslast.

Letselschade bij kinderen tot 14 jaar

Helaas zijn ook vaak kinderen het slachtoffer van een verkeersongeluk. Vaak door een fout van een ander. Indien uw kind is aangereden door een motorvoertuig, dan is het belangrijk om te weten dat kinderen tot 14 jaar in bijna alle gevallen recht hebben op een volledige schadevergoeding. Ook als de auto of scooter geen fout heeft gemaakt. Zelfs als het ongeval het gevolg is geweest van onvoorzichtigheid van uw kind ontvangt hij toch een volledige schadevergoeding. Dat is slechts in uitzonderingsgevallen anders waarover wij u graag adviseren.

Bij kinderen vanaf 14 jaar geldt dat zij recht hebben op tenminste 50% van de geleden schade als er bij het ongeval een motorrijtuig in het spel is. Op grond van de billijkheidscorrectie kan dit zelfs 100% zijn!

Wat kost een letselschade advocaat?

De hulp van een letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten is altijd 100% kosteloos. Onze kosten verhalen wij namelijk op de aansprakelijke partij. In de wet staat dat de aansprakelijke partij de kosten van rechtsbijstand van een letselschade specialist moet betalen.

Wanneer een letselschade advocaat inschakelen?

Bij een letselschade claim krijgt u te maken met een letselschade jurist van een grote verzekeraar. Deze heeft tot doel de schadevergoeding zo laag mogelijk te houden. Het is daarom verstandig om zo spoedig mogelijk na een ongeluk een letselschade advocaat in te schakelen. U weet dan zeker dat u de schadevergoeding ontvangt waar u recht op heeft.

Wilt u bij letsel door een verkeersongeluk in Weesp uw letselschade claimen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u kosteloos bij het claimen van uw letselschade. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in.

Iris Kamphuijs, letselschade jurist

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar