Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade advocaat Hoorn

Lijdt u schade door een verkeersongeval, bedrijfsongeval of medische fout? De letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten in Uithoorn verhaalt kosteloos uw schade en het smartengeld. Al onze advocaten hebben geruime ervaring in het verhalen van letselschade. Zij komen bij u thuis in Uithoorn, u hoeft dus niet naar ons kantoor te komen. Direct na aanmelding gaat uw persoonlijke letselschade advocaat voor u aan het werk. Terwijl u herstelt van uw letsel, zorgen onze letselschade advocaten dat al uw schade vergoed wordt. Wij nemen alle zorgen uit handen! Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact met ons op: 0800-2784626. Mailen kan natuurlijk ook.

Letsel door ongeval

Een ongeval kan voor u in Uitgeest grote gevolgen hebben. U kunt gewond raken en vervelend letsel aan het ongeval overhouden. Als klap op de vuurpijl lijdt u ook nog eens schade. U moet het eigen risico van uw zorgverzekering betalen en uw auto of fiets is stuk door het ongeval. Verblijft u in het ziekenhuis door het ongeval? Dan huurt u een tv en koopt eten en drinken voor uw visite. Eenmaal thuis in Uithoorn heeft u hulp nodig bij uw verzoring of het huishouden. U maakt dus veel kosten. Bij ernstig letsel kunt u ook arbeidsongeschikt raken. Of u nu tijdelijk of voor lagere tijd arbeidsongeschikt bent, u lijdt mogelijk inkomensschade. Een ongeval zorgt derhalve voor schade, of deze nu klein of groot is.

Het verhalen van letselschade is specialisten werk. Er zijn allerlei zaken waar u rekening mee moet houden. Te vroeg akkoord gaan met een regelingsvoorstel kan betekenen dat u tekort wordt gedaan. Ook dient er goed gekeken te worden naar eventuele gevolgen van het ongeval voor de toekomst. Het is daarom van belang dat u uw belangen in Uithoorn laat behartigen door een erkende en ervaren letselschade advocaat. In Uithoorn vindt u een dergelijke specialist bij Brugman Letselschade Advocaten. Neemt u daarom contact met ons op. Wij helpen u graag en in de regel zelfs geheel kosteloos!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar