Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Zoekt u een letselschade advocaat in Uithoorn?

Letselschade advocaat Uithoorn

Lijdt u schade door een verkeersongeval, bedrijfsongeval of hondenbeet? Of bent u gevallen door een gat in de weg of over een stoeptegel? De letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten in Uithoorn verhalen kosteloos uw materiële schade en het smartengeld. Al onze letselschade advocaten hebben geruime ervaring in het verhalen van letselschade na een ongeluk. Zij komen voor een gratis letselschade advies bij u thuis in Uithoorn, u hoeft dus niet naar ons kantoor te komen. Maar uiteraard bent u van harte welkom als u liever naar een van onze afspraaklocaties komt.

Letselschade Uithoorn

Als u in Uithoorn op zoek bent naar een specialist op het gebied van letselschade, dan is een letselschade advocaat natuurlijk de beste keuze. Maar advocaten zijn duur, zo is de beleving van veel mensen. Bij Brugman Letselschade Advocaten werken de letselschade advocaten echter gegarandeerd kosteloos voor u. Naast uw letselschade in Uithoorn verhalen wij namelijk ook uw kosten van rechtsbijstand op de aansprakelijke partij. Waarom zou u dan nog kiezen voor een letselschadebureau?

Wat doet een letselschade advocaat?

Direct na aanmelding gaat uw persoonlijke letselschade advocaat voor u aan het werk. Terwijl u herstelt van uw letsel, zorgen onze letselschade advocaten dat al uw schade vergoed wordt. Wij nemen alle zorgen uit handen! Uw letselschade advocaat in Uithoorn:

 • komt bij u thuis voor een uitgebreid intakegesprek
 • inventariseert de materiële schade en het smartengeld
 • stelt de veroorzaker aansprakelijk
 • regelt een voorschot op uw letselschade
 • voert overleg met de medisch adviseur
 • zorgt dat u de beste medische zorg krijgt
 • onderhandelt met de de letselschade jurist van de verzekeraar
 • regelt een maximale letselschade vergoeding

Icon

Wat is letselschade?

Een aanrijding, bedrijfsongeval kan voor u in grote gevolgen hebben. Hetzelfde als u door een hond gebeten bent of gestruikeld bent. U kunt gewond raken en vervelend letsel aan het ongeval overhouden. Als klap op de vuurpijl lijdt u ook nog eens schade. U moet het eigen risico van uw zorgverzekering betalen en uw auto, fiets en/ of telefoon is stuk door het ongeval. Verblijft u in het ziekenhuis door het ongeval? Dan huurt u een tv en koopt eten en drinken voor uw visite. Eenmaal thuis in Uithoorn heeft u hulp nodig bij uw verzorging of het huishouden. U maakt dus hoge kosten.

Bij ernstig letsel kunt u ook nog eens arbeidsongeschikt raken. Of u nu tijdelijk of voor lagere tijd arbeidsongeschikt bent, u lijdt mogelijk inkomensschade. Een ongeval zorgt dus altijd voor schade, of deze nu klein of groot is.

Houd u letsel en schade over aan het ongeluk, dan spreken wij van letselschade. Deze bestaat uit materiële schade zoals hiervoor besproken. U heeft ook recht op een smartengeldvergoeding. Smartengeld of immateriële schade is een vergoeding voor:

 • pijnklachten
 • angstklachten
 • psychische klachten
 • ontsierende littekens
 • post traumatische stress stoornis (PTSS)
 • boosheid, verdriet en frustratie

Letselschade claimen

Letselschade claimen is specialistenwerk. Er zijn allerlei zaken waar u rekening mee moet houden. Te vroeg akkoord gaan met een regelingsvoorstel kan betekenen dat u tekort wordt gedaan en in de toekomst met schade blijft zitten. Ook dient er goed gekeken te worden naar eventuele gevolgen van het ongeval voor de toekomst. Het is daarom van belang dat u uw belangen bij letselschade laat behartigen door een erkende en ervaren letselschade advocaat. In Uithoorn vindt u een dergelijke specialist bij Brugman Letselschade Advocaten. Neemt u daarom contact met ons op. Wij helpen u graag en in de regel zelfs geheel kosteloos!

Een letselschade advocaat inschakelen bij letselschade claimen is des te belangrijker omdat de tegenpartij wordt bijgestaan door een letselschade jurist van een verzekeraar. Deze letselschade jurist zal er alles aan doen om geen of weinig schadevergoeding te betalen. Uw letselschade advocaat in Uithoorn van ons kantoor kan hier tegen ageren en zorgen dat u een eerlijks schadevergoeding ontvangt.

Wilt u letselschade claimen? Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan nog dezelfde dag contact met u op.

Brugman Letselschade Advocaten

Brugman Letselschade Advocaten is een advocatenkantoor dat zich enkel en alleen bezighoudt met het verhalen van letselschade van slachtoffers van een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet. Maar ook als u gestruikeld bent door een gat in de wet of over een stoeptegel helpen wij u graag. Wij werken niet voor verzekeraard of andere aansprakelijke personen!

U vindt ons in Uitgeest, maar kunt ook bij ons terecht voor een letselschade advocaat in Amsterdam. Zoekt u dus een letselschade advocaat in Uithoorn of een letselschade advocaat in Amsterdam? Neem dan contact met ons op. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in.

Uw letselschade advocaat in Uitgeest of letselschade advocaat Amsterdam komt graag bij u thuis om u te helpen bij het letselschade claimen.

Letselschade advocaat Aniek Waiboer

Aniek Waiboer is een van de 10 letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar