Heeft u spierpijn na een auto ongeluk en lijdt u schade?
Onze letselschade advocaten verhalen uw schade kosteloos!

Spierpijn na auto ongeluk, wie betaalt mijn schade?

Ervaart u spierpijn na een auto ongeluk en lijdt u hierdoor schade? Dan is het goed om te weten dat u mogelijk recht heeft op een schadevergoeding. Want als iemand anders het auto ongeluk heeft veroorzaakt, dan dient de verzekeraar van de auto uw letselschade te vergoeden. Maar dit is niet zo eenvoudig als u denkt. Bij Brugman Letselschade helpen wij u echter graag om uw letselschade te verhalen.

Wij verhalen uw schade door spierpijn na een auto ongeluk snel en zorgen voor een maximale schadevergoeding. En over onze kosten hoeft u zich geen zorgen te maken. Die verhalen wij ook op de verzekeraar van de persoon die u heeft aangereden. Wij werken dus gegarandeerd 100% kosteloos voor u!

Kosteloos verhalen van uw letselschade na auto ongelukIcon

Wilt u een schadevergoeding voor de schade door de spierpijn na een auto ongeluk? Bel ons op 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht!

Spierpijn na een ongeluk, symptomen whiplash

Indien de spierpijn na een ongeluk in de nek zit, dan kan er sprake zijn van een whiplash. Dit is bijzonder vervelend letsel waar u lang klachten van kunt houden. In een aantal gevallen kan er zelfs sprake zijn van blijvende klachten en beperkingen. Wij spreken dan van een chronische whiplash.

De meest voorkomende symptomen van een whiplash zijn nekklachten, schouderklachten en hoofdpijnklachten. Maar er zijn nog veel meer symptomen van een whiplash. Deze vindt u hier!

IconWat is een whiplash?

Spierpijn na een auto ongeluk zien wij vaak bij een achterop aanrijding, bijvoorbeeld bij een kop-staart-botsing. U wordt van achteren aangereden en uw nek maakt een harde klap naar voren. Vervolgens schiet uw nek weer terug. Door deze klap ontstaat de spierpijn in uw nek. Dit noemen wij een whiplash of WAD, een whiplash associated disorder.

De gevolgen van whiplash letsel of spierpijn elders in het lichaam kunnen aanzienlijk zijn. Tot arbeidsongeschiktheid of beperkingen op het gebied van het huishouden aan toe. En dan lijdt u schade. Schade als gevolg van spierpijn na auto ongeluk noemen wij letselschade.

Schadeposten bij letselschade

Andere schadeposten bij letselschade naast inkomensschade en kosten voor huishoudelijke hulp zijn:

 • Medische kosten (uw eigen risico, eigen bijdragen en kosten voor de fysiotherapeut).
 • Een studievertraging.
 • Economische kwetsbaarheid omdat u moeilijker aan het werk komt na het auto ongeluk.
 • Kosten voor verzorging en verpleging thuis.
 • Ziekenhuisdaggeldvergoeding voor huur tv en parkeerkosten van uw bezoek
 • Smartengeld

 

Heeft u vragen over uw schadevergoeding na een auto- ongeluk? Bel ons (0800 278 4626) of stuur uw letselschade advocaat een bericht.

Hoe lang spierpijn na ongeval

Spierpijn na een ongeluk is vaak van tijdelijke aard, maar dit hoeft niet. Van belang is om zo spoedig mogelijk onder behandeling te komen, bijvoorbeeld van een fysiotherapeut. Deze is gespecialiseerd in het behandelen van spierpijn klachten. Ook kan hij een indicatie geven hoe lang de spierpijn na een ongeval kan aanhouden.

Houdt de spierpijn langer aan? Loop hier niet te lang mee door. Bespreek eventueel of u in aanmerking komt voor een multidisciplinair revalidatietraject. Dit kan bijvoorbeeld bij een DBC of Nekcentrum.

Hoe lang de spierpijn na een ongeval blijft is dus lastig aan te geven. Hoe eerder u zich laat behandelen, hoe groter de kans op een volledig herstel.

Spierpijn na ongeval, wat doet een advocaat?

Indien de spierpijn leidt tot schade, dan kan een letselschade advocaat u helpen bij het verhalen hiervan. Bij Brugman Letselschade Advocaten gaan wij nog verder. Wij hebben een eigen medisch adviseur die samen met u kijkt welke behandelingen er voor u zijn. De kosten hiervan verhalen wij op de aansprakelijke partij.

Een letselschade advocaat kan bij spierpijn na een ongeval dus niet alleen uw schade verhalen, hij of zij kijkt samen met u hoe u zoveel mogelijk kunt herstellen. Is er sprake van arbeidsongeschiktheid door het auto ongeluk? Dan schakelen wij ook een arbeidsdeskundige voor u in. Dit kan belangrijk zijn omdat uw werkgever wil dat u snel weer aan het werk kunt. Dit is echter niet altijd mogelijk. Een arbeidsdeskundige helpt  u hierbij.

Wilt u uw letselschade verhalen bij spierpijn na een ongeval? Bel 0800 278 46 26 of stuur ons een bericht. Wij helpen u 100% kosteloos!

Spierpijn na aanrijding fiets

Ook na een fietsongeval kan er sprake zijn van spierpijn. Spierpijn na een aanrijding op de fiets kan het gevolg zijn van de val of van de klap die de auto of scooter u geeft. De schade die u hierdoor lijdt moet door de verzekeraar van met motorvoertuig (auto, scooter, motor) betaald worden.

Ieder motorvoertuig in Nederland is verplicht verzekerd. Er is dus altijd verhaal mogelijk als u op de fiets bent aangereden.

Lees ook: Als voetganger of fietser aangereden door auto: Wie betaalt mijn schade?

Altijd een schadevergoeding bij spierpijn na een aanrijding met fietsIcon

In Nederland worden voetgangers en fietsers als kwetsbare verkeersdeelnemers begrepen. De wetgever heeft daarom een bijzonder artikel in de wet opgenomen. Op basis hiervan wordt uw schade door spierpijn na aanrijding op de fiets altijd voor ten minste 50% vergoed. Ook als het motorvoertuig geen fout heeft gemaakt. U heeft bij spierpijn na een ongeluk op de fiets dus altijd recht op een schadevergoeding!

Heeft u schade door spierpijn na een aanrijding met de fiets? Neem contact op met uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur een bericht.

Brugman Letselschade Advocaten

Wij zijn een advocatenkantoor dat zich uitsluitend bezighoudt met het verhalen van schade na ongevallen. Dit doen wij alleen voor slachtoffers, wij staan geen verzekeraars bij.  Een advocaat hoort immers partijdig en onafhankelijk te zijn! Bij Brugman Letselschade Advocaten vinden wij het verder van belang dat u de beste rechtsbijstand krijgt die er is. Daarom hebben onze letselschade advocaten een hoog opleidingsniveau en zijn de meeste advocaten ook aangesloten bij de LSA, de beroepsvereniging van letselschade advocaten.

Bij Brugman Letselschade Advocaten geloven wij in een persoonlijke aanpak. Daarom wordt u altijd geholpen door een en dezelfde letselschade advocaat. Samen met u begoten wij uw letselschade en verhalen wij deze op de aansprakelijke partij.

Contact met uw letselschade advocaat

Lijdt u letselschade door spierpijn na auto ongeluk? Neemt u dan contact met ons op. U kunt ons bellen via het gratis telefoonnummer 0800 278 4626 of een bericht sturen. Wij maken graag een afspraak bij u thuis of bij op ons kantoor om u te helpen bij het verhalen van uw letselschade.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar