Onze letselschade advocaten in Den Haag verhalen kosteloos uw schade!
Bent u betrokken geraakt bij een verkeersongeval in Den Haag?

Claim uw letselschade na een verkeersongeval in Den Haag

Dagelijks vinden er vele verkeersongevallen in Den Haag plaats. Vaak is er bij een auto-ongeluk of fietsongeval alleen materiële schade, maar niet zelden raakt het letselschadeslachtoffer gewond. Is u een verkeersongeval in Den Haag overkomen met letsel tot gevolg? Dan heeft u vaak recht op een letselschadevergoeding. Onze letselschade advocaten adviseren u graag!

Icon

Gratis letselschade advocaat na verkeersongeval in Den Haag

Bent u als bestuurder of passagier betrokken bij een auto-ongeluk of scooterongeluk? Dan heeft u ten eerste recht op een letselschadevergoeding als een ander aansprakelijk is. Maar ook bij een eenzijdig verkeersongeluk in Den Haag of een eigen verkeersfout kunt u aanspraak maken op een schadevergoeding. U kunt dan mogelijk een beroep doen op een schade-inzittendenverzekering.

Als u als fietser aangereden bent of als voetganger aangereden bent, dan is er recht op vergoeding van ten minste 50% van de geleden schade, ook als u zelf een verkeersfout heeft gemaakt! Onze letselschade advocaten in Den Haag adviseren u graag.

Lijdt u letselschade na een verkeersongeval in Den Haag? Dan heeft u ook meestal recht op de hulp van een gratis letselschade advocaat in Den Haag. Dit is geregeld in de wet. Bij Brugman Letselschade Advocaten helpen wij u altijd volledig kosteloos bij het verhalen van uw letselschade!

Wilt u uw letselschade na een verkeersongeval in Den Haag kosteloos laten verhalen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat? Vul hier uw gegevens in of bel 0800 278 4626 (gratis). Wij helpen u graag!

Icon

Letselschade claim indienen na een verkeersongeval in Den Haag

Als u schade lijdt door een verkeersongeval veroorzaakt door een ander, dan is het logisch dat u een letselschade claim wilt indienen. U wilt immers de geleden schade vergoed krijgen. Bent u als fietser aangereden door een auto of betrokken bij een auto-ongeval? Dan kunt u direct de letselschade verzekeraar van de aansprakelijke partij aanspreken. Dit op grond van de Wet aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen (WAM). U heeft dan niet uit te zoeken wie u moet aanspreken.

Een letselschade claim na een verkeersongeval in Den Haag kan uit vele schadeposten bestaan. In ieder geval is er na een aanrijding met letsel altijd recht op smartengeld. Dit is een vergoeding voor de pijnklachten, verkeersangst en psychische klachten die u door het verkeersongeval lijdt. Daarnaast is er meestal sprake van materiële schade. Bij deze letselschade post gaat het met name om de medische kosten die u maakt, maar ook om schade als gevolg van arbeidsongeschiktheid.

Wilt u weten waar u recht op heeft na een verkeersongeval? Laat uw letselschade berekenen door een van onze gespecialiseerde letselschade advocaten in Den Haag en omstreken. Wij berekenen uw materiële schade en gaan uw smartengeld berekenen. Dit gebeurt door middel van de smartengeldgids

Icon

In de auto aangereden in Den Haag

Als u in Den Haag betrokken bent geraakt bij een auto ongeluk of scooterongeluk, dan kunt u of de persoon die achterop is gereden, diens WAM- verzekeraar of uw eigen schade-inzittendenverzekering aanspreken. In deze gevallen ontvangt u uw letselschade vergoed. Passagiers kunnen gebruik maken van de ‘schuldloze derde regeling’. Op grond hiervan ontvangt u altijd uw letselschade volledig vergoed.

Als fietser aangereden / als voetganger aangereden

In deze situaties wordt u bijzonder goed beschermd door de Nederlandse wetgever. In artikel 185 van de Wegenverkeerswet is namelijk opgenomen dat u bij een verkeersongeluk in Den haag tussen fietser en auto of ander motorvoertuig, altijd 50% van uw letselschade vergoed krijgt. Het maakt daarbij niet uit of u schuld heeft aan het verkeersongeluk. Hetzelfde geldt als u als voetganger aangereden bent.

Is uw kind tot 14 jaar aangereden door een auto, scooter of ander motorvoertuig? Dan wordt 100% van de letselschade vergoed!

contact met uw letselschade advocaat in Den Haag

Lijdt u letselschade na een verkeersongeval in Den Haag? Onze letselschade advocaten in Den Haag helpen u graag en verhalen uw letselschade altijd 100% kosteloos op de aansprakelijke partij of schade-inzittendenverzekering.

Bij Brugman Letselschade Advocaten helpen wij u graag. Vul hier uw contactgegevens in of bel 0800 278 4626 (gratis). Wij nemen dan direct contact met u op en verhalen uw letselschade kosteloos voor u.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten Den Haag

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar