Zoekt u een letselschade advocaat in Den Haag?
Wij verhalen uw letselschade kosteloos!

Letselschade advocaat Den Haag

U zoekt hulp bij het verhalen van uw letselschade na een ongeval van een letselschade advocaat in Den Haag. Een verstandig besluit, want het verhalen van letselschade is niet eenvoudig. Bij Brugman Letselschade Advocaten bent u aan het juiste adres.

Onze ervaren en gedreven letselschade advocaten zorgen dat u volledig schadeloos wordt gesteld. En over kosten hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij verhalen de kosten voor rechtsbijstand op de aansprakelijke partij zoals de veroorzaker van het verkeersongeval of diens verzekeraar. Wij werken dus volledig kosteloos voor u!

Wilt u de kosteloze hulp van een ervaren letselschade advocaat Den Haag? Bel (0800 278 4626) of vul ons contactformulier in. Wilt u direct contact met een letselschade advocaat tijdens of buiten kantooruren? Onze dienstdoende letselschade advocaat is iedere dag van 8.00 uur tot 22.00 uur via de chatfunctie van onze website bereikbaar of bel: 06 82 96 09 05.

Icon

Waar vind ik een letselschade advocaat in Den Haag?

Een ervaren en deskundige letselschade advocaat in Den Haag vindt u aan het Koningin Julianaplein in Den Haag. Wij zijn op een steenworp van het Centraal station gevestigd en eenvoudig te bereiken per auto en openbaar vervoer! Maar voor het verhalen van uw letselschade kunt u gewoon thuis blijven. Onze letselschade advocaten bezoeken u thuis en praten samen met u over de gevolgen die het ongeval voor u heeft. Vervolgens gaan wij direct voor u aan de slag!

Wilt u weten wie wij zijn? Klik dan hier en ons volledige team van specialisten stelt zich graag aan u voor!

Ongeval in Den Haag

Een ongeval in Den Haag zit in een klein hoekje, bijvoorbeeld in het verkeer of op het werk. U wordt van achteren aangereden omdat u in de file staat en een ander te laat remt. Of er gaat iets fout op het werk met als gevolg dat u gewond raakt. Ongevallen die tot grote gevolgen voor u als slachtoffer kunnen leiden. Niet alleen op medisch gebied, maar ook financieel, bijvoorbeeld omdat u niet meer kunt werken. Maar ook maakt u allerlei kosten, zoals het eigen risico en reiskosten.

Is het ongeval in Den Haag veroorzaak door een ander? Dan is deze persoon aansprakelijk voor de door u geleden letselschade. Al uw schade dient dan vergoed te worden. En dit regelt uw letselschade advocaat Den Haag voor u. Tijdens het intakegesprek bij u thuis nemen wij alle gevolgen die het ongeval voor u heeft door. Daarna gaat de letselschade advocaat Den Haag van ons kantoor voor u aan het werk. Hij of zei zorgt dat u een voorschot krijgt zodat u niet voor hoge kosten komt te staan als gevolg van het ongeval in Den Haag.

Wat doet een letselschade advocaat in Den Haag voor mij?

Een letselschade advocaat in Den Haag neemt het gehele letselschadetraject voor u uit handen. Dit houdt in het aansprakelijk stellen van de tegenpartij, het regelen van een voorschot en het verhalen van alle schade. Dit betreft zowel de materiële schadeposten als het smartengeld.

Uw letselschade advocaat zorgt er ook voor dat de medisch adviseur aanbevelingen doet voor medische behandelingen en dat ook uw toekomstige letselschade wordt vergoed.

Icon

Wat is letselschade?

Als u bij een ongeval gewond bent geraakt dan heeft u recht op letselschade. Maar wat is letselschade recht nu eigenlijk en welke schade wordt allemaal vergoed? Dit zijn vragen die uw letselschade advocaat Den Haag veelvuldig krijgt. Wij leggen het graag uit!

Letselschade is de vergoeding van alle schade, zowel materieel als immaterieel die u door een ongeval of medische fout lijdt. Deze schade is heel persoonlijk. Het hangt van uw persoonlijke omstandigheden welke vormen van letselschade op u van toepassing zijn In het algemeen zijn er echter 2 hoofdgroepen letselschade, de materiële schade en de immateriële schade, oftewel smartengeld.

Smartengeld

Smartengeld is een vergoeding voor de pijn die u als gevolg van het ongeval in Den Haag lijdt. Het is schade die niet op een vast bedrag kan worden vastgesteld. Dit in tegenstelling tot de materiële schade. Want hoe vergoed je pijn? In de praktijk bepalen wij uw smartengeld aan de hand van de Smartengeldgids. Hierin staan heel veel rechtszaken uit het verleden waarin smartengeld is toegekend.

Uw letselschade advocaat Den Haag zoekt een rechtszaak uit die zoveel mogelijk overeenkomt met uw situatie. Het bedrag dat in die rechtszaak is toegekend aan het letselschade slachtoffer wordt door uw letselschade advocaat Den Haag als uitgangspunt genomen voor de berekening van uw letselschade.

Wilt u meer weten over smartengeld? Hier leest u er alles over? Heeft u toch nog vragen, bel uw letselschade advocaat Den Haag gerust op 0800 278 4626 (gratis). Wij helpen u graag.

Icon

Materiële schade

Materiële letselschade is schade die op geld waardeerbaar is, zoals verlies aan verdienvermogen. Wij vergelijken bij arbeidsongeschiktheid uw salarisspecificaties van voor en na het ongeval, het verschil verhalen wij voor u. Maakt u medische kosten? Ook deze kosten vallen onder de materiële schadevergoeding.
Zoals gezegd is letselschade heel persoonlijk. Globaal kunnen wij echter de volgende schadeposten definiëren:

– Verlies aan verdienvermogen.
– Zwarte verdiensten.
– Pensioenschade.
– Kosten voor huishoudelijke hulp.
– Kosten voor onderhoud in en aan uw huis en tuin.
– Medische kosten.
– Reiskosten.
– Reparatiekosten aan kleding, telefoon enz.
– Een vergoeding voor de dagen dat u in het ziekenhuis ligt.
– Kosten voor verzorging- en verpleging
– Smartengeld

Bovenstaande opsomming is niet limitatief. Wilt u weten waar u recht op heeft? Neemt u dan contact met uw letselschade advocaat Den Haag van ons kantoor op.

Icon

Letselschade na verkeersongeval

Het verkeer in Den Haag is druk. Dit zorgt voor onoverzichtelijke daarmee gevaarlijke situaties met verkeersongevallen tot gevolg. De gemeente Den Haag onderkent dit probleem ook en stelde daarom een Meerjarenplan verkeersveiligheid op.

Indien u het slachtoffer bent van een ongeval, of dit nu binnen of buiten Den Haag is, uw letselschade advocaat Den Haag helpt u graag. Hij of zei verhaalt uw letselschade op de aansprakelijke partij. En dit doen wij volledig kosteloos voor u. En wist u dat u vaker recht heeft op een schadevergoeding verkeersongeval dan u denkt? En dat per 1 januari 2019 ook naasten van het letselschadeslachtoffer zelfs recht hebben op een schadevergoeding?

En tenslotte hebben sommige mensen die getuige zijn geweest van een ongeval ook nog recht op een schadevergoeding. Uw letselschade advocaat Den Haag legt u alle mogelijkheden graag uit in een kosteloos persoonlijk adviesgesprek.

Icon

Verhalen letselschade na verkeersongeval

Voor het verhalen van letselschade na een verkeersongeval Den Haag zijn speciale wetten van toepassing. Deze helpen u als slachtoffer van een verkeersongeval. Zo beschermd de Wegenverkeerswet voetgangers en fietsers bij ongevallen met motorvoertuigen. Bent u als voetganger of fietser aangereden, dan heeft u op grond van deze wet altijd recht op een vergoeding van ten minste 50% van uw schade.

Alleen als de auto, motor of scooter kan aantonen dat er sprake van overmacht aan zijn kant, is dit anders. Was het ongeval dus (deels) het gevolg van uw onvoorzichtigheid omdat u de auto over het hoofd zag, dan krijgt u toch altijd 50% van uw letselschade vergoed.

Kinderen tot 14 jaar worden als een extra kwetsbare groep gezien. Wordt uw kind in deze levenscategorie lopend of fietsend aangereden? Dan wordt altijd 100% van de letselschade vergoed. Er is een uitzondering, maar die is eigenlijk nooit van toepassing. Wilt u weten wat uw letselschade advocaat Den Haag voor u kan betekenen bij een verkeersongeval? Bel of mail ons dan gerust. Wij adviseren u graag!

Whiplash

Helaas gebeuren er steeds meer achterop aanrijdingen, ook in Den Haag. Iemand let even niet op (of is met de telefoon bezig) en voor u het weet rijdt deze persoon achter op u. In eerste instantie bent u vooral geschrokken, maar al snel merkt u dat u pijn in de nek heeft en misschien ook wel in de schouders en het hoofd. Grote kans dat u dan een whiplash heeft opgelopen.

Whiplashklachten is vervelend letsel dat soms lang aan kan houden en zelfs chronisch kan zijn. Naast nekpijn, hoofdpijn en pijn tussen de schouderbladen kan er bij een whiplash sprake zijn van duizeligheid, concentratieverlies, misselijkheid, tintelingen in de handen en vingers en geheugenproblemen.

Herkent u bovenstaande klachten na een verkeersongeval Den Haag? Dan raden wij u aan zo snel mogelijk naar de huisarts te gaan en te vragen om doorverwezen te worden naar de fysiotherapeut of neuroloog. Zorgt u ervoor dat uw klachten en beperkingen na het verkeersongeval goed gedocumenteerd worden door de huisarts en de andere specialisten. Dit voorkomt onnodige en vervelende discussies met de verzekeraar. Een whiplash is namelijk niet te zien op röntgenfoto’s als gevolg waarvan verzekeraars zich vaak op het standpunt stellen dat er geen objectiveerbare klachten zijn. Wees deze discussie voor en meldt uw whiplash klachten direct na het ongeval!

Uw letselschade advocaat Den Haag de heer mr. Friso Brugman is gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een whiplash. Hij maakte hier zijn studie van was al vaak succesvol met het verhalen van letselschade na een whiplash. Heeft u daarom in Den Haag een whiplash na een verkeersongeval? Bel dan met uw letselschade advocaat Den Haag Friso Brugman. Ook voor een second opinion.

Niet aangeboren hersenletsel na verkeersongeval

Bij een ongeval, bijvoorbeeld in het verkeer, kun u ook hoofdletsel oplopen. Helaas soms met hersenletsel tot gevolg. Hersenletsel na een verkeersongeval noemen wij ‘niet aangeboren hersenletsel’ of ‘post-traumatisch hersenletsel. voorbeelden van dit letsel zijn chronische hoofdpijnklachten, vergeetachtigheid, het niet meer goed kunnen concentreren, niet tegen geluid en licht kunnen en soms zelfs hersenschade waardoor iemand nog maar beperkt of helemaal niet meer kan functioneren. Ook uitval van hersenfuncties komen helaas waardoor mensen niet meer kunnen praten. Niet aangeboren hersenletsel kan dan ook iemand zijn leven bepalen en daarmee totaal veranderen.

Vaak kunt u met niet aangeboren hersenletsel niet meer of (aanzienlijk) minder werken, bent u erg moe en kunt u uw huishouden of het onderhoud van uw huis niet meer zelfstandig doen. De letselschade na een verkeersongeval met niet aangeboren hersenletsel tot gevolg kan dan ook enorm hoog zijn. Reden om voor het verhalen van deze letselschade een erkende en gespecialiseerde letselschade advocaat in de arm te nemen.

Uw letselschade advocaat Den Haag van Brugman Letselschade Advocaten is altijd lid van de Orde van Advocaten en de LSA, de specialistenvereniging van letselschade advocaten. Bij ons weet u dan ook dat u de juiste specialist heeft voor het verhalen van letselschade na niet aangeboren hersenletsel. Maak een kosteloze afspraak voor al uw vragen of voor advies. Wij komen gewoon bij u thuis als u dat fijn vindt om over uw situatie te spreken en al uw vragen te beantwoorden.

Ongeval openbaar vervoer Den Haag

Ook in of met het openbaar vervoer gebeuren verkeersongevallen in Den Haag. Zo kan het zijn dat u als voetganger of fietser aangereden bent door een tram of bus. U heeft dan altijd recht op een schadevergoeding, ook als u zelf de tram of bus te laat zag! Maar ook is het mogelijk dat u in de tram of bus bent gevallen door het plotseling remmen van de bus- of tramchauffeur.

Voor ongevallen in het openbaar vervoer zijn bijzondere regels van toepassing. Deze beschermen u als slachtoffer van het ongeval in hoge mate. Laat u adviseren over de mogelijkheden om uw letselschade op de HTM te verhalen door uw letselschade advocaat Den Haag. Bel 0800 278 4626 (gratis) of mail ons! Chatten is ook mogelijk.

Icon

Bedrijfsongeval Den Haag

Niet alleen in het verkeer in Den Haag gebeuren ongevallen. Ook op het werk kan een ongeval met letsel ontstaan. Bijvoorbeeld omdat een machine niet goed beveiligd was, de juiste instructies niet zijn gegeven of omdat er een gevaarlijke situatie was die voorkomen had kunnen worden. Maar het kan ook zo zijn dat u letselschade heeft door een fout van een collega.

De werkgever is bij een bedrijfsongeval in bijna alle gevallen aansprakelijk voor uw letselschade. De wet zegt namelijk dat uw werkgever alles in het werk moet stellen om ervoor te zorgen dat haar medewerkers geen ongeval kan overkomen. En deze verplichting gaat heel ver! Het enige wat u als medewerker met letsel moet bewijzen is dat u tijdens het werk een ongeval is overkomen en dat u als gevolg daarvan letsel lijdt. Dit is meestal niet zo lastig. Zorgt u er wel voor dat u het bedrijfsongeluk Den Haag direct bij uw leidinggevende meldt en vraag om een ongevallenformulier.

Is u tijdens uw werk een bedrijfsongeval overkomen? Laat u dan kosteloos adviseren door uw letselschade advocaat Den Haag. Wij staan graag voor u klaar om u te helpen bij het verhalen van uw letselschade. Bel 0800 278 4626 (gratis) of mail ons. Buiten of tijdens kantoortijden direct contact met een letselschade advocaat Den Haag? Gebruik dan onze chatfunctie!

Icon

Brugman Letselschade Advocaten

Brugman Letselschade Advocaten is een advocatenkantoor wat zich alleen bezig houdt met het verhalen van letselschade na een ongeval. Dit kan een verkeersongeval of bedrijfsongeval zijn, maar ook verhalen wij letselschade na een val over een omhoog staande stoeptegel of een hondenbeet. Eigenlijk bij alle schade- evenementen met letselschade tot gevolg kunt u een beroep op onze letselschade advocaten Den Haag doen.

Het is ons doel om u als letselschade slachtoffer de hoogste kwalitatieve rechtsbijstand te verlenen die mogelijk is. Daarom werken bij Brugman Letselschade Advocaten alleen ervaren en gespecialiseerde letselschade advocaten. Een lidmaatschap van de LSA is een pre. De LSA is de specialistenvereniging van letselschade advocaten. Alleen zeer ervaren letselschade advocaten mogen hiervan onderdeel uitmaken.

Onze letselschade advocaten werken alleen voor slachtoffers van letselschade. Wij werken niet voor verzekeraars en zijn dus volledig onafhankelijk. Maar partijdig zijn wij wel, want wij doen er alles aan om voor u de hoogst mogelijke schadevergoeding te regelen. En daarbij denken wij ook aan uw toekomstschade!

Bent u in Den Haag en omstreken op zoek naar een ervaren en gespecialiseerde letselschade advocaat? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag! Bel 0800 278 46 26 (gratis) voor al uw vragen en een kosteloos advies. Mailen of chatten (van maandag tot zondag van 8.00 uur tot 22.00 uur) kan uiteraard ook!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman  Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar