Zoekt u een letselschade advocaat in Den Haag?
Wij verhalen uw letselschade kosteloos!

Letselschade advocaat Den Haag

 

U bent betrokken geraakt bij een aanrijding of een bedrijfsongeval en lijdt letselschade in Den Haag. Daarom zoekt u juridische hulp bij het verhalen van uw letselschade van een letselschade advocaat Den Haag. Een verstandig besluit, want letselschade claimen is niet eenvoudig. Bij Brugman Letselschade Advocaten Den Haag bent u aan het juiste adres voor kosteloze rechtshulp na een aanrijding, arbeidsongeval of ander ongeluk van een letseladvocaat.

Onze ervaren en gedreven letselschade advocaten zorgen dat u volledig schadeloos wordt gesteld. En over kosten hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij verhalen de kosten van rechtsbijstand op de aansprakelijke partij zoals de veroorzaker van het verkeersongeval of diens verzekeraar. Onze schade letseladvocaten werken dus volledig kosteloos voor u!

Wilt u een letselschade advies of gratis juridische hulp van een ervaren letselschade advocaat Den Haag? Bel 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in. Onze letseladvocaten helpen u graag.

Wat vinden anderen van onze letselschade advocaten?

Uiteraard gaat u niet zomaar met een letselschade advocaat in zee maar wilt u weten wat anderen over uw letselschade advocaat zeggen. Hieronder vindt u een aantal recente reviews over ons kantoor.

Jacob 075Jacob 075
16:05 15 Jan 24
Echt een top bureau! Ik ben Zeer tevreden met mevrouw Hajar el Haddad. Ze is altijd erg betrokken geweest en gaat door tot de beste resultaat wordt behaald! Ook op momenten dat ik niet wist welke kant ik op moest, is mevrouw El Haddad er altijd voor mij geweest. 1 ding is zeker. Met mevrouw Haddad als advocaat sta je er nooit alleen voor en hoef je niet om te kijken. In letsel zaken is het naar mijn mening vooral belangrijk dat er iemand aan je zij staat die vecht tot het einde. Iemand die zich niet klein laat maken, en dapper strijd net of het haar/zijn eigen zaak is. Dit is bij mevrouw El Haddad zeker het geval. Ik wens niemand een ongeluk toe, maar als het je overkomt is mevrouw el Haddad de advocaat die je nodig hebt. Dat garandeer ik je!
Willem NourisWillem Nouris
09:03 11 Dec 23
Mijn vakantie naar Spanje nam een plotse wending toen ik een auto-ongeval meemaakte. Ik heb mijn vakantie moeten staken en ben helaas terug naar huis moeten gaan.Jurist MooyMan&Partners in arm genomen maar naar enige tijd kwamen ze er achter dat de zaak te groot voor hun was. Toen zoeken naar letselschade juristen en bij de heer Blanken terecht gekomen.Ik ben erg blij en opgelucht dat de heer Blanken mijn zaak wilde aannemen.De communicatie verliep vlot en hij hield mij goed op de hoogte van het verloop van de zaak. Met een mooi resultaat aan het einde.
T.H.OT.H.O
08:36 24 May 23
In één woord ''GEWELDIG''!!!Ik word sinds kort bijgestaan door W.Blanken (Willem Blanken Law) en wat een verademing!Letterlijk mijn redder in Nood!Na 3 jaar lang getouwtrek en niet begrepen, niet gehoord, niet gesteund en niet (echt) geholpen te worden door diverse ''lestelschadespecialisten'' de overstap gemaakt naar ''Brugman Letselschade Advocaten''.Tot de dag van vandaag ben ik hen (als zelfstandig ondernemer) eeuwig dankbaar dat ze mij hebben gekoppeld aan Dhr. W.Blanken en zijn zeer bekwame team van ( o.a. medisch en financieel) experts!!!Niet alleen heb ik nu rust, duidelijkheid, steun, (echte) hulp en perspectief in de gehele situatie, maar het aller belangrijkste is dat ik nu exact krijg waar ik recht op heb en Dhr. Blanken (in tegenstelling van de div. letselschadespecialisten) puur en alleen voor mijn belangen vecht en strijdt!Ik kan het iedereen aanraden die op zoek is naar (echte) hulp, duidelijkheid, rust en perspectief omtrent het (juridische en financiële) gedeelte van zijn of haar letselschadezaak!Je word (echt) gehoord, (echt) geholpen en (echt) begrepen!!
silvana ijsendijksilvana ijsendijk
17:27 18 Apr 23
Zeer positieve ervaring met dit advocatenkantoor. Heel fijn contact over en weer. Medewerkers heel kundig en professioneel.
Björn LanserBjörn Lanser
19:10 23 Feb 23
Gewoon top!
jakub jaszczukjakub jaszczuk
17:49 04 Jan 23
Zeer betrouwbaar, professioneel en nauwkeurig. Veel dank aan het hele team.
elly uitslagerelly uitslager
09:58 22 Oct 22
Top advocaten,hele goede contacten over en weer, Charlotte dankjewel voor alles je bent een topper en Friso dankjewel dat je mij attent maakte op de mogelijkheden.
Goede ervaring, professioneel en duidelijk.De medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt! Kortom, positieve ervaring. Voornamelijk mevrouw El Haddad heeft mijn dossier behandeld! Ze geven jou zaak de aandacht die het verdiend. Mvg V
C ÖC Ö
21:29 28 Apr 22
Ik heb een positieve ervaring met dit advocaten kantoor.Mevrouw El Haddad heeft mij geholpen bij mijn letselschadezaak na een auto ongeluk. Ze is erg deskundig, vriendelijk, betrokken en behulpzaam. Altijd goed bereikbaar zowel per e-mail als telefonisch en heeft mij altijd goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Ik raad Mevrouw El Haddad dan ook zeer zeker aan.Heel erg bedankt voor alles!!
Tobias MoonTobias Moon
17:34 28 Jan 22
Absoluut ongelofelijk! Ik ben overgestapt naar Brugman Letselschade na een zeer teleurstellende ervaring bij een ander advocatenkantoor. Het verschil in service, bekwaamheid en professionaliteit was ongelooflijk. Ik zou niet aarzelen om dit bedrijf aan te bevelen. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn zaak, werd goed geadviseerd en had altijd het gevoel dat ik een sterke en ervaren bondgenoot aan mijn zijde had.Ik kan Mvr El Haddad en haar collega's niet genoeg aanbevelen of bedanken! Heel veel, heel veel dank 🙂
Roos van WinkelRoos van Winkel
10:19 09 Aug 17
Goede ervaring, professioneel en duidelijk. Gewoon normaal en niet met veel gedoe, de medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt, ook mijn werkgever hebben ze geholpen hun loonschade te verhalen. Kortom, positieve ervaring.
js_loader

Lees hier meer reviews van onze letselschade advocaten!

Waar vind ik een letselschade advocaat in Den Haag?

Een ervaren en deskundige letselschade advocaat in Den Haag vindt u aan het Koningin Julianaplein in Den Haag. Wij zijn op een steenworp van het Centraal station gevestigd en eenvoudig te bereiken per auto en openbaar vervoer! Maar voor het claimen van uw letselschade door een letselschade advocaat kunt u gewoon thuis blijven.

Onze letselschade advocaten in Den Haag bezoeken u thuis en praten samen met u over de gevolgen die het ongeval voor u heeft. Vervolgens gaan wij direct voor u aan de slag! Wij stellen de tegenpartij aansprakelijk, gaan uw schadevergoeding berekenen en regelen direct een voorschot op de letselschade voor u!

Wilt u weten wie wij zijn en bent u op zoek naar een schade advocaat? Klik dan hier en ons volledige team van specialisten stelt zich graag aan u voor!

Brugman Letselschade Advocaten Den Haag

Brugman Letselschade Advocaten werkt in heel Zuid-Holland met afspraaklocaties in Den Haag en Rotterdam. Dus ook voor een letselschade advocaat Rotterdam kunt u bij ons terecht! Een intake of het stellen van vragen is altijd gratis en vrijblijvend. Bel gratis 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in en onze letselschade experts nemen direct contact met u op, ook voor een gratis letselschade advies.

Bij ons advocatenkantoor werken momenteel 8 letselschade advocaten en 8 letselschadejuristen, ondersteund door juridisch medewerkers. Er zijn ook 2 LSA advocaten aan ons kantoor verbonden. LSA advocaat in een titel voor letselschade advocaten met meer dan 5 ervaring in het verhalen van letselschade na een auto ongeluk, fietsongeluk of bedrijfsongeval.

De heer mr. Friso W. Brugman, letselschade advocaat
mr. Friso Brugman
Senior letselschade advocaat en kantooreigenaar

Oprichter van het kantoor en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade voor ondernemers en zwaar letsel.

Contact

mr. Hajar El Haddad, letselschade advocaat
Hajar El Haddad
Senior letselschade advocaat

Hajar is een ervaren letselschade advocaat. Zij heeft meer dan 10 jaar ervaring in het verhalen van letselschade voor cliënten die slachtoffer zijn geworden van (onder meer) een verkeers- of bedrijfsongeval.

Contact

Wilt u ons team ontmoeten? Neem dan eens een kijkje op onze website. Klik hier voor het gehele team van ons in letselschade gespecialiseerde advocatenkantoor!

Ongeval in Den Haag

Een ongeval in Den Haag zit in een klein hoekje. Een aanrijding, kop- staart botsing of aanrijding als fietser in Den Haag is soms niet te voorkomen, hoe voorzichtig u ook bent. Of er gaat iets fout op het werk met als gevolg dat u gewond raakt. Allemaal ongevallen met letsel die grote gevolgen kunnen hebben. Niet alleen op medisch gebied, maar ook financieel, bijvoorbeeld omdat u niet meer kunt werken. Maar ook maakt u allerlei kosten, zoals het eigen risico en reiskosten. Een schadeletseladvocaat kan u hierbij helpen.

Is het ongeval in Den Haag veroorzaak door een ander? Dan kunt u de tegenpartij aansprakelijk stellen voor de door u geleden letselschade. Al uw schade dient dan vergoed te worden. En dit regelt uw letselschade advocaat Den Haag voor u. Tijdens het intakegesprek bij u thuis nemen wij alle gevolgen die het ongeval voor u heeft door. Daarna gaat de letselschade advocaat Den Haag van ons kantoor voor u aan het werk. Hij of zij zorgt dat u direct een voorschot krijgt op uw letselschade vergoeding zodat u niet voor hoge kosten komt te staan als gevolg van het ongeval in Den Haag.

Wat doet een letselschade advocaat in Den Haag voor mij?

Een letselschade advocaat in Den Haag neemt het gehele letselschadetraject voor u uit handen. Dit is wat wij onder andere voor u doen:

 • Een gratis advies van een letselschade specialist
 • Intakegesprek met letsel advies bij u thuis of op kantoor
 • Aansprakelijk stellen tegenpartij
 • Aanvragen voorschot op uw letselschade vergoeding
 • Zorgen dat de aansprakelijkheid erkend wordt
 • Discussie voeren en onderhandelen met de verzekeraar
 • Schadeposten inventariseren
 • Schadestaat opstellen
 • Zorgen dat u de beste medische zorg krijgt
 • Een maximale schadevergoeding claimen
 • Uw toekomst veilig stellen

Lijdt u letselschade door een aanrijding, een scooterongeluk in Den Haag, een arbeidsongeval of een hondenbeet? Dan heeft u recht op een schadevergoeding. Neem contact met uw letselschade advocaat op. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vertel ons hier wat u is overkomen. Wij nemen dan nog dezelfde dag contact met u op.

Brugman Letselschade Advocaten vindt u niet alleen in Den Haag, maar door heel Zuid-Holland. Dus ook voor een letselschade advocaat Dordrecht en Rotterdam kunt u bij ons terecht!

Wat is letselschade?

Als u bij een ongeval gewond bent geraakt dan heeft u recht op letselschade. Maar wat is letselschade recht nu eigenlijk en welke schade wordt allemaal vergoed? Dit zijn vragen die uw letselschade advocaat Den Haag veelvuldig krijgt. Wij leggen het graag uit!

Letselschade is de vergoeding van alle schade, zowel materiele als immateriële schade die u door een ongeval of medische fout lijdt. Deze schade is heel persoonlijk. Het hangt van uw persoonlijke omstandigheden welke vormen van letselschade op u van toepassing zijn In het algemeen zijn er echter 2 hoofdgroepen letselschade, de materiële schade en de immateriële schade, oftewel smartengeld.

Smartengeld berekenen

Smartengeld is een vergoeding voor de pijn die u als gevolg van het ongeval in Den Haag lijdt. Het is schade die niet op een vast bedrag kan worden vastgesteld. Dit in tegenstelling tot de materiële schade. Want hoe vergoed je pijnklachten? In de praktijk gaan wij uw smartengeld berekenen aan de hand van de Smartengeldgids. Hierin staan heel veel rechtszaken uit het verleden waarin smartengeld is toegekend.

Uw letselschade advocaat Den Haag zoekt een rechtszaak uit die zoveel mogelijk overeenkomt met uw situatie. Het bedrag dat in die rechtszaak is toegekend aan het letselschade slachtoffer wordt door uw letselschade advocaat Den Haag als uitgangspunt genomen voor de berekening van uw letselschade.

Wilt u meer weten over smartengeld of wilt u dat wij uw smartengeld berekenen? Bel uw letselschade advocaat Den Haag: 0800 278 4626 (gratis) of  vertel ons wat u is overkomen. Wij helpen u graag.

Icon

Op welke schadevergoeding in Den Haag heb ik recht?

Een letselschadevergoeding bestaat niet alleen uit smartengeld, maar ook uit materiële schadeposten. Materiële schade bestaat uit alle schadeposten die op geld te zijn waarderen, zoals het verplicht eigen risico en verlies aan verdienvermogen (inkomensschade). Wij vergelijken bij arbeidsongeschiktheid uw inkomen van voor en na het ongeval, het verschil verhalen wij voor u. Maakt u medische kosten? Ook deze kosten vallen onder de materiële schadevergoeding.

Zoals gezegd is letselschade heel persoonlijk. Globaal kunnen wij echter de volgende schadeposten onderscheiden:

 • Verlies aan verdienvermogen (inkomensschade.)
 • Zwarte verdiensten.
 • Pensioenschade
 • Studievertraging
 • Kosten voor huishoudelijke hulp.
 • Kosten voor onderhoud in en aan uw huis en tuin.
 • Medische kosten.
 • Reiskosten.
 • Reparatiekosten aan kleding, telefoon enz.
 • Een vergoeding voor de dagen dat u in het ziekenhuis ligt.
 • Kosten voor verzorging- en verpleging.
 • Smartengeld.

Wilt u uw letselschade bereken laten door een ervaren en deskundige letselschade specialist? Neem dan contact met ons op. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in.

Icon

Wat te doen na een aanrijding in Den Haag?

Het verkeer in Den Haag wordt steeds drukker. Dit zorgt voor onoverzichtelijke en daarmee gevaarlijke situaties met aanrijdingen tot gevolg. In de regio Den Haag vinden dan ook dagelijks een kop-staart botsing, een kettingbotsing of ander auto ongeluk plaats. En ook de kans op een fietsongeluk is groot in het verkeer. Raakt u bij een aanrijding gewond, dan is er in bijna alle gevallen recht op een schadevergoeding.

Bent u aangereden in Den Haag? Voorkom dat er discussie is over de schuldvraag! Wij adviseren u bij een aanrijding in Den Haag als volgt:

Een kop-staart botsing of kettingbotsing

Een kop-staart botsing of kettingbotsing zijn de meest voorkomende auto ongelukken. Het verschil tussen deze 2 achterop aanrijdingen is dat bij een kop-staart botsing 2 auto’s bij het auto ongeval betrokken zijn. Bij een kettingbotsing zijn altijd ten minste 3 voertuigen bij de auto botsing betrokken.

De vraag is wie er nu aansprakelijk is voor de letselschade na een achterop aanrijding. Het antwoord is te vinden in een aantal wetsartikelen:

 • Artikel 6 van de Wegenverkeerswet: Een verkeersdeelnemer mag zich op de weg niet dusdanig gedragen dat er door zijn schuld een verkeerongeluk plaatsvindt.
 • In artikel 5 van de Wegenverkeerswet is een verbod opgenomen je dusdanig op de weg te gedragen dat gevaar wordt veroorzaakt.
 • Artikel 19 van het Reglement verkeersregels en verkeerstekens: een bestuurder van een motorvoertuig moet zorgen dat hij zijn voertuig op tot stand kan brengen.
 • de houder van het voertuig is op grond van artikel 185 Wegenverkeersweg gehouden de schade te vergoeden als zijn motorvoertuig betrokken is bij een verkeersongeval en schade aan een ander toebrengt

Is iemand dus bij u achterop gereden en heeft u hieraan letsel overgehouden zoals nekklachten, whiplashklachten, breuken of hersenletsel? De achterop rijdende auto is in principe aansprakelijk voor de ontstane letselschade. Dit is alleen anders als het voorste voertuig zonder enkele reden remt. Deze situatie doet zich echter zelden voor!

Een eenzijdig ongeluk of verkeersfout, kan ik letselschade claimen?

Ja, ook bij een eenzijdig ongeluk kunt u letselschade claimen, namelijk als er een schade-inzittendenverzekering is afgesloten. Steeds meer mensen sluiten een dergelijke svi- verzekering af. Vaak onbewust! Daarom is het goed om uw letselschade advocaat in Den Haag uw verzekeringspolis toe te sturen. Wij kijken dan of u een beroep kunt doen op een letselschade uitkering vanuit de schade-inzittendenverzekering.

Het voordeel van een svi- verzekering is dat u altijd een letselschade uitkering ontvangt. Dus bij een eenzijdig ongeval, maar ook als u zelf een verkeersfout maakt!

Ik ben passagier, wie kan ik aansprakelijk stellen?

Als passagier kunt u geen invloed op het verkeer uitoefenen, u zit immers niet achter het stuur. Bent u  daarom als passagier betrokken bij een aanrijding in Den Haag, dan krijgt u altijd uw letselschade volledig vergoed. Uw letselschadeclaim kunt u indienen bij ht motorvoertuig waarin u meereed. De aansprakelijkheidsverzekeraar van dit motorvoertuig zal uw letselschade vergoeden, zowel de materiële schadeposten zoals u inkomensschade en medische kosten als het smartengeld.

Voornoemde regeling is opgenomen in de schuldloze derde regeling van het Verbond van Verzekeraars.

Ik ben als fietser aangereden in Den Haag, wat nu?

Bent u betrokken geraakt bij een fietsongeluk? Als u als fietser aangereden in Den Haag bent, dan kunt u altijd aanspraak maken op een letselschade vergoeding. De enige voorwaarde is dat u door een motorvoertuig aangereden bent. Dus bijvoorbeeld bij een ongeval tussen een auto en fiets of een aanrijding op de fiets in Den Haag met een scooter.

Is de aanrijding op de fiets de schuld van de auto, scooter of ander motorrijtuig? Dan ontvangt u uiteraard uw schade volledig vergoed. Op grond van artikel 185 van de Wegenverkeerswet is er echter ook recht op een letselschade vergoeding als u zelf een verkeersfout maakt! Dus als u door rood licht fietst of geen voorrang verleent. Tenminste 50% van uw schade komt dan voor vergoeding in aanmerking. Is de billijkheidscorrectie van toepassing, dan kan het percentage zelfs oplopen tot 100% van uw letselschade!

Ongeluk tussen fietsers in Den Haag

Is het ongeluk gebeurt tussen fietsers in Den Haag? Dan geldt artikel 185 wvw niet. Er geldt ook geen verplichte fietsverzekering. Bij een ongeluk tussen fietsers dient er daarom een beroep gedaan te worden op de wa verzekering van de bezitter van de fiets.

Als voetganger aangereden, wie betaalt mijn schade?

Wat bij een fietsongeluk geldt is ook van toepassing voor voetgangers. Wordt u als voetganger in Den Haag aangereden op een zebrapad, dan is het vanzelfsprekend dat u aanspraak kunt maken op een vergoeding van uw letselschade in Den Haag. Dit is dus op grond van artikel 185 wvw (Wegenverkeerswet) ook zo bij een aanrijding als voetganger waarbij u zelf een verkeersfout maakt. U loopt door rood licht bijvoorbeeld of steekt over wat het niet mag. Tenminste de helft van de schade wordt vergoed. Bij ernstig letsel of als de gevolgen van het ongeluk groot zijn, is er op grond van de billijkheidscorrectie mogelijk recht op een schadevergoeding van 100%.

Letselschade door scooterongeluk Den Haag

Een scooterongeluk in Den Haag kan voor ernstig letsel zorgen, je bent immers minder goed geschermd dan als je in een auto aangereden wordt. Letsel dat veel voorkomt na een scooterongeluk zijn botbreuken, schaafwonden, open wonden, whiplash symptomen, hersenletsel en een dwarslaesie. Bent u op de scooter in Den Haag aangereden door een auto? Dan kunt u uw letselschadevordering direct bij de WAM- verzekeraar van de auto indienen. Deze betaalt dan rechtstreeks uw letselschade.

Bent u als bezorgen op de scooter aangereden door een auto? Dan is er ook sprake van werkgeversaansprakelijkheid. Bent u dus op de scooter aangereden tijdens het bezorgen, dan kunt u ook uw werkgever aansprakelijk stellen! Dit geldt ook voor een motorongeluk in Den Haag!

Wilt u weten waar u recht op heeft als u op de scooter aangereden bent? Neem dan contact op met Brugman Letselschade Advocaten. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos!

Een aanrijding in Den Haag? Onze letselschade advocaten helpen gratis!

Bent u aangereden, betrokken bij een eenzijdig ongeval of was u passagier bij een aanrijding? Schakel uw letselschade advocaat in Den Haag in voor het claimen van letselschade. Wij helpen u graag en altijd volledig kosteloos!

Brugman Letselschade Advocaten heeft in Zuid Holland afspraaklocaties in Den Haag en Rotterdam. Dus ook ook voor letselschade advocaat in Rotterdam kunt u bij ons terecht voor uw letselschade claim na een aanrijding.

Whiplash klachten na een aanrijding

Helaas gebeuren er steeds meer achterop aanrijdingen, ook in Den Haag. Iemand let even niet op (of is met de telefoon bezig) en voor u het weet rijdt deze persoon achter op u. In eerste instantie bent u vooral geschrokken, maar al snel merkt u dat u pijn in de nek heeft en misschien ook wel in de schouders en het hoofd. Grote kans dat u dan een whiplash heeft opgelopen door de kop-staart botsing of kettingbotsing.

Whiplash is vervelend letsel dat soms lang aan kan houden en zelfs chronisch kan zijn. Naast nekpijn, hoofdpijn en pijn tussen de schouderbladen kan er bij een whiplash sprake zijn van whiplash symptomen als duizeligheid, concentratieverlies, misselijkheid, tintelingen in de handen en vingers en geheugenproblemen.

Herkent u bovenstaande klachten na een verkeersongeval Den Haag? Dan raden wij u aan zo snel mogelijk naar de huisarts te gaan en te vragen om doorverwezen te worden naar de fysiotherapeut of neuroloog. Zorgt u ervoor dat uw klachten en beperkingen na het verkeersongeval goed gedocumenteerd worden door de huisarts en de andere specialisten. Dit voorkomt onnodige en vervelende discussies met de verzekeraar.

Een whiplash is namelijk niet te zien op röntgenfoto’s als gevolg waarvan verzekeraars zich vaak op het standpunt stellen dat er geen objectiveerbare klachten zijn. Wees deze discussie voor en meldt uw whiplash klachten direct na het ongeval! Wilt u weten of u een whiplash heeft? Onze medisch adviseur biedt u een gratis whiplash symptomen test aan.

Letselschade advocaat Den Haag mr. Friso W. Brugman

Uw letselschade advocaat Den Haag de heer mr. Friso Brugman is gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een whiplash. Hij maakte hier zijn studie van was al vaak succesvol met het verhalen van letselschade na een whiplash. Heeft u daarom in Den Haag een whiplash na een verkeersongeval? Bel dan met uw letselschade advocaat Den Haag Friso Brugman. Ook voor een second opinion.

Niet aangeboren hersenletsel na een aanrijding

Bij een ongeval, bijvoorbeeld in het verkeer  in Den Haag, kun u ook hoofdletsel oplopen. Helaas soms met hersenletsel tot gevolg. Hersenletsel na een verkeersongeval noemen wij ‘niet aangeboren hersenletsel’ of ‘post-traumatisch hersenletsel.’ voorbeelden van dit letsel zijn chronische hoofdpijnklachten, vergeetachtigheid, het niet meer goed kunnen concentreren, niet tegen geluid en licht kunnen en soms zelfs hersenschade waardoor iemand nog maar beperkt of helemaal niet meer kan functioneren. Ook uitval van hersenfuncties komen helaas waardoor mensen niet meer kunnen praten. Niet aangeboren hersenletsel kan dan ook iemand zijn leven bepalen en daarmee totaal veranderen.

Vaak kunt u met niet aangeboren hersenletsel niet meer of (aanzienlijk) minder werken, bent u erg moe en kunt u uw huishouden of het onderhoud van uw huis niet meer zelfstandig doen. De letselschade na een verkeersongeval met niet aangeboren hersenletsel tot gevolg kan dan ook enorm hoog zijn. Reden om voor het verhalen van deze letselschade een erkende en gespecialiseerde letselschade advocaat in de arm te nemen.

Uw letselschade advocaat Den Haag van Brugman Letselschade Advocaten is altijd lid van de Orde van Advocaten en de LSA, de specialistenvereniging van letselschade advocaten. Bij ons weet u dan ook dat u de juiste specialist heeft voor het verhalen van letselschade na niet aangeboren hersenletsel. Maak een kosteloze afspraak voor al uw vragen of voor advies. Wij komen gewoon bij u thuis als u dat fijn vindt om over uw situatie te spreken en al uw vragen te beantwoorden.

Ongeval in het openbaar vervoer van Den Haag

Ook in of met het openbaar vervoer gebeuren verkeersongevallen in Den Haag. Zo kan het zijn dat u als voetganger of fietser aangereden bent door een bus of tram in Den Haag. U heeft dan altijd recht op een schadevergoeding, ook als u zelf de tram of bus te laat zag! Maar ook is het mogelijk dat u in de tram of bus bent gevallen door het plotseling remmen van de bus- of tramchauffeur.

Voor ongevallen in het openbaar vervoer zijn bijzondere regels van toepassing. Deze beschermen u als slachtoffer van het ongeval in hoge mate. Laat u adviseren over de mogelijkheden om uw letselschade op de HTM te verhalen door uw letselschade advocaat Den Haag. Bel 0800 278 4626 (gratis) of mail ons! Chatten is ook mogelijk.

Letselschade door een bedrijfsongeval in Den Haag

Niet alleen in het verkeer in Den Haag gebeuren ongevallen. Ook door een ongeval op het werk kan letsel ontstaan. Bijvoorbeeld door een machine, een ongeval op de steiger of een heftruck ongeval. Hierbij kunt u gewond raken en letsel oplopen. De werkgever is bij een bedrijfsongeval in bijna alle gevallen aansprakelijk voor letselschade. De wet zegt namelijk dat werkgevers alles in het werk moeten stellen om ervoor te zorgen dat haar medewerkers geen ongeval kan overkomen. En deze verplichting gaat heel ver!

Het enige wat u als medewerker met letsel moet bewijzen is dat u tijdens het werk een ongeval is overkomen en dat u als gevolg daarvan letsel lijdt. Dit is meestal niet zo lastig om te bewijzen. Zorgt u er wel voor dat u het bedrijfsongeluk in Den Haag meldt bij uw leidinggevende en vul indien mogelijk een ongevallenformulier in.

Werkgeversaansprakelijkheid

Aansprakelijkheid voor een bedrijfsongeval wordt werkgeversaansprakelijkheid genoemd. Hiervan is sprake bij niet voldoen aan de zorgplicht van de werkgever. Deze zorgplicht werkgever houdt het volgende in:

 • machines en gereedschap moet in orde zijn
 • u moet voldoende beschermde kleding hebben
 • er moeten voldoende schriftelijke instructies zijn gegeven.
 • het toezicht op het werk is afdoende

Is de zorgplicht van de werkgever geschonden? Dan is er sprake van werkgeversaansprakelijkheid. Alle letselschade dient in dit geval vergoed te worden. Dus zowel de materiële schadeposten als het smartengeld. Omdat werkgevers over het algemeen verzekerd tegen aansprakelijkheid zijn, wordt de letselschade uitkering betaald door de aansprakelijkheidsverzekeraar.

Van werkgeversaansprakelijk is niet alleen sprake bij een arbeidsongeval, maar ook in het geval u letsel oploopt door een fout van een collega. Tenslotte is de werkgever aansprakelijk voor letselschade door een verkeersongeluk in Den Haag.

Bedrijfsongeval melden

Het is belangrijk om een bedrijfsongeval te melden. Dit voor uw bewijslast dat u tijdens het werk een ongeval is overkomen. Maar in sommige gevallen is er een plicht voor de werkgever om een bedrijfsongeval te melden. Dit is het geval bij:

 • blijvend letsel
 • ziekenhuisopname
 • overlijden

Een bedrijfsongeval melden in deze situaties gebeurt bij de Nederlandse Arbeidsinspectie. Deze organisatie verricht dan een onderzoek naar het arbeidsongeval. Alle betrokkenen worden gehoord, het letselschade slachtoffer, de werkgever en getuigen van het bedrijfsongeval. Op basis van het onderzoek wordt dan een ongevallenrapport opgesteld. Dit ongevallenrapport is belangrijk omdat hierin ook staat of er sprake is van werkgeversaansprakelijkheid.

Letsel dan veelvuldig na een arbeidsongeval voorkomt is:

 • nekklachten
 • botbreuken
 • hersenletsel
 • dwarslaesie
 • amputatie vingers

Is u tijdens uw werk een bedrijfsongeval overkomen? Laat u dan kosteloos adviseren door uw letselschade advocaat Den Haag. Wij staan graag voor u klaar om u te helpen bij het verhalen van uw letselschade. Bel 0800 278 4626 (gratis) of mail ons. Buiten of tijdens kantoortijden direct contact met een letselschade advocaat Den Haag? Gebruik dan onze chatfunctie!

Icon

Letselschade door een hondenbeet in Den Haag

Jaarlijks vinden er 150.000 hondenbeten in Nederland plaats. Een hondenbeet varieert van een oppervlakkige hondenbeet tot ernstig letsel als handletsel, zenuwletsel en open wonden. Ook kunnen er infecties optreden waardoor het belangrijk is om na een hondenbeet een tetanusprik te halen.

Als u bent gebeten door een hond, dan kan dit tot letselschade leiden. De hondenbezitter is hiervoor aansprakelijk. Deze dient uw letselschade te vergoeden. Aansprakelijkheid voor een hondenbeet valt onder de WA- verzekering die veel mensen hebben. De hondenbezitter kan de letselschadeclaim dus doorspelen naar de letselschade jurist van de verzekeraar.

Bent u gebeten door een hond, dan is het volgende belangrijk:

 • noteer alle gegevens van de hondenbezitter, niet alleen een telefoonnummer!
 • schrijf contactgegevens van eventuele getuigen op
 • maak foto’s van de situatie
 • bel bij twijfel de politie in Den Haag
 • meldt uw letsels bij een arts
 • bel uw letselschade advocaat Den Haag

Aansprakelijkheid wegbeheerder

Een val door een gat in de weg of een losliggende stoeptegel, een ongeval door een gebrekkig wegdek kan voor vervelend letsel zorgen. De wegbeheerder is dan aansprakelijk. Deze dient er namelijk voor te zorgen dat de weg goed onderhouden is.

De wegbeheerder is vaak de gemeente of de provincie, maar het kan ook particulier eigendom zijn. De wegbeheerder in Den Haag is met name de gemeente. Deze spreekt u aan door middel van een aansprakelijkstelling. Omdat u moet bewijzen dat u gevallen bent door een gat in de weg of een losliggende stoeptegel is het belangrijk om:

 • foto’s te maken van het gebrek
 • gegevens van getuigen te noteren
 • direct bij een arts uw letsel te melden
 • contact op te nemen met onze letselschade experts.

Lijdt u schade door een gebrekkig wegdek? Bel met Brugman Letselschade Advocaten: 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan nog dezelfde dag contact met u op.

Letselschade advocaat of letselschade jurist Den Haag?

Voor het verhalen van letselschade kunt u kiezen tussen een letselschade advocaat of een letselschade jurist van een letselschade bureau. Een letselschade jurist in den Haag heeft echter niet altijd een universitaire opleiding gevolgd. Daarnaast is de kennis bij een letselschade jurist in Den Haag vaak minder dan bij een schade letsel advocaat.

Het grote voordeel van een letselschade advocaat boven een letselschade jurist in Den Haag is dat een jurist niet kan procederen, een schade letsel advocaat kan dit wel! Beiden werken gratis bij letselschade, dus kunt u beter kiezen voor een letselschade advocaat.

Brugman Letselschade Advocaten

Brugman Letselschade Advocaten Den Haag is een advocatenkantoor wat zich alleen bezig houdt met het verhalen van letselschade na een ongeval. Dit kan een verkeersongeval of bedrijfsongeval zijn, maar ook verhalen wij letselschade na een val over een omhoog staande stoeptegel of een hondenbeet. Eigenlijk bij alle schade- evenementen met letselschade tot gevolg kunt u een beroep op onze en de beste letselschade advocaten in Den Haag doen.

Het is ons doel om u als letselschade slachtoffer de hoogste kwalitatieve rechtsbijstand te verlenen die mogelijk is. Daarom werken bij Brugman Letselschade Advocaten alleen ervaren en gespecialiseerde letselschade advocaten. Een lidmaatschap van de LSA is een pre. De LSA is de specialistenvereniging van letselschade advocaten. Alleen zeer ervaren letselschade advocaten mogen hiervan onderdeel uitmaken.

Onze letselschade advocaten werken alleen voor slachtoffers van letselschade. Wij werken niet voor verzekeraars en zijn dus volledig onafhankelijk. Maar partijdig zijn wij wel, want wij doen er alles aan om voor u de hoogst mogelijke schadevergoeding te regelen. En daarbij denken wij ook aan uw toekomstschade!

Lijdt u letselschade in Den Haag en bent u op zoek naar een ervaren en gespecialiseerde letselschade advocaat? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag! Bel 0800 278 4626 (gratis) voor al uw vragen en een kosteloos advies. Mailen of chatten (van maandag tot zondag van 8.00 uur tot 22.00 uur) kan uiteraard ook!

Brugman Letselschade Advocaten heeft locaties in Den Haag en Rotterdam. Ook voor een letselschade advocaat in Rotterdam kunt u dus kosteloos bij ons terecht.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman  Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Bezoekadres

Brugman Letselschade Advocaten
Dick Ketlaan 2
1687 CD Wognum (Noord-Holland)

Spreeklocatie Hoorn

Gebouw Startwijzer
Nieuwe Steen 44
1625 HV Hoorn

Spreeklocatie Alkmaar

Smart Business Center
Comeniusstraat 2a
1817 MS Alkmaar

Postadres

Brugman Letselschade Advocaten
Postbus 10
1687 ZG Wognum

Spreeklocatie Almere

WTC Almere TMOO
P.J. Oudweg 4
1314 CH Almere

Spreeklocatie Eindhoven

Flight Forum 40
5657 DB Eindhoven

Spreeklocatie Enschede

Capitool 10
7521 PL Enschede

Spreeklocatie Arnhem

Park Tower
Nieuwe Stationsstraat 20
6811 KS Arnhem

Spreeklocatie Groningen

Martini
Paterswoldseweg 806
9728 BM Groningen

Spreeklocatie Den Haag

Centraal Station
Koningin Julianaplein 10
2595 AA Den Haag

Spreeklocatie Utrecht

Business Park
Newtonlaan 115
3584 BH Utrecht

Spreeklocatie Rotterdam

Willemswerk
Boompjes 40
3011 XB Rotterdam

Spreeklocatie Amsterdam

Amstel
Joop Geesinkweg 901-999
1114 AB Amsterdam – Duivendrecht

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar