Neem contact op met uw letselschade advocaat in Utrecht: 0800 278 4626
Bent u betrokken geraakt bij een verkeersongeval in Utrecht?

Gewond bij een verkeersongeval in Utrecht, wat nu?

U bent gewond geraakt bij een verkeersongeval in Utrecht, dan wilt u uiteraard uw schade vergoed hebben. Is het auto-ongeluk, fietsongeluk of scooterongeluk veroorzaakt door een ander, dan dient deze uw letselschade te vergoeden.

Het gaat bij een letselschadevergoeding om de materiële schade zoals voertuigschade, maar ook om inkomensschade en bijvoorbeeld medische kosten. Maar ook is er recht op een smartengeldvergoeding, een vergoeding voor onder andere angstklachten. Daarnaast is er recht op kosteloze rechtsbijstand van een letselschade advocaat. Deze vindt u bij Brugman Letselschade Advocaten Utrecht.

Niet alleen bij een aansprakelijke partij is er recht op een letselschadevergoeding. Bij een eenzijdig verkeersongeval doet u een beroep op de svi-verzekering. Bent u als fietser aangereden of als voetganger aangereden? Dan maakt u altijd aanspraak op een vergoeding van uw letselschade! Wij informeren u hier graag over.

Icon

Gratis hulp bij een verkeerongeval in Utrecht

Lijdt u letselschade na een verkeersongeval in Utrecht? Wij staan u graag bij in het letselschade traject. Wij zorgen dat u volledig schadeloos wordt gesteld en direct een voorschot op uw letselschade ontvangt.

Onze letselschade advocaten werken in Utrecht en komen gewoon bij u thuis voor een uitgebreide intake. Vervolgens gaan wij direct voor u aan de slag zodat u zich kunt richten op uw herstel. Vul voor kosteloze rechtsbijstand bij een verkeersongeval in Utrecht hier uw gegevens in of bel: 0800 278 4626 (gratis).

Een verkeersongeval in Utrecht, wat nu?

Na een verkeersongeval in Utrecht komt er veel op u af, van het een op het andere moment zijn er klachten en beperkingen. Wellicht dat u zelfs niet kunt werken door het ongeluk. Er kan dan inkomensschade ontstaan. Dit terwijl u nu juist door het auto-ongeluk of fietsongeluk zoveel extra kosten maakt.

Om in ieder geval te voorkomen dat u naast de persoonlijke gevolgen ook nog financieel in de problemen komt is het van belang om de aansprakelijke persoon of de svi- verzekering zo spoedig mogelijk aansprakelijk te stellen. Dit doet u door middel van een aansprakelijkstelling. Uiteraard stellen onze letselschade advocaten in Utrecht deze voor u op.

Soms ontstaat er na een ongeluk discussie over de toedracht van het ongeval. Het is daarom goed om ter plaatse of zo snel mogelijk daarna een schade-aanrijdingsformulier in te vullen. Zijn er getuigen van het verkeersongeval? Vraagt u dan om de contactgegevens van deze personen.

Met name bij een whiplash is er vaak discussie met de letselschadeverzekeraar of nekklachten wel van het ongeval komen. Het gaat namelijk om niet-objectiveerbare klachten. Bij whiplashklachten is he daarom altijd belangrijk dat u zo spoedig mogelijk na een verkeersongeval in Utrecht gezien wordt door een arts. Dit kan een huisarts zijn of de arts op de spoedeisende hulp. Daarnaast is het belangrijk om onder behandeling te blijven van een arts of fysiotherapeut. Dit voorkomt discussie over het causaal verband!

Letselschade claimen na een verkeersongeval in Utrecht

Als de aansprakelijkheid een feit is of indien u een beroep doet op uw schade-inzittendenverzekering, dan is de volgende stap het vaststellen van uw schade. Bij letselschade zijn er veel soorten schadeposten. Deze zijn onder te verdelen in materiële schadeposten en immateriële schade.

Bij materiële schadeposten gaat het ten eerste om de schade aan uw auto, fiets of scooter. Daarnaast komen alle kosten die u maakt voor vergoeding in aanmerking, zoals medische kosten, kosten voor verzorging en huishoudelijke hulp. Is er sprake van inkomensschade door het verkeersongeval in Utrecht? Dan wordt ook deze schade door de verzekeraar vergoed.

Immateriële schade of smartengeld is een vergoeding voor pijnklachten, angstklachten en psychische klachten zoals een ptss die door het ongeval zijn ontstaan. Bent u gewond geraakt bij een verkeersongeval? Dan is er altijd recht op een smartengeldvergoeding.

Icon

Contact met uw letselschade advocaat in Utrecht

Bent u betrokken geraakt bij een verkeersongeval in Utrecht? Bent u in de auto aangereden of als fietser aangereden? Onze letselschade advocaten in Utrecht verhalen kosteloos uw letselschade op de aansprakelijke partij.

Bel voor een kosteloos advies 0800 278 4626 (gratis of vul hier uw gegevens in, wij nemen dan direct contact met u op.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten Utrecht

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar