Onze letselschade advocaten verhalen kosteloos uw letselschade!
Bent u betrokken geraakt bij een verkeerongeval of bedrijfsongeval en lijdt u schade?

Letselschade advocaat Hoogezand

Het kan iedereen overkomen en meestal door toedoen van een ander, een ongeval. Het kan dan gaan om een auto-ongeluk of een ongeval op het werk. Maar ook kunt u gewond raken doordat u als fietser aangereden worden of door een hondenbeet.

Na een ongeval veranderd uw leven voor korte of langere tijd. U heeft letsel opgelopen met pijnklachten tot gevolg. Wellicht kunt u niet werken en u maakt kosten. U lijdt dan schade welke letselschade genoemd wordt.

De veroorzaker van het ongeval is aansprakelijk en moet uw letselschade vergoeden. Voor het indienen van uw letselschadeclaim kunt u terecht bij een letselschade jurist of een letselschadebureau. Maar u kunt ook kiezen voor een gespecialiseerde en gecertificeerde letselschade advocaat in Hoogezand. Deze vindt u bij Brugman Letselschade Advocaten.

Voor de kosten hoeft u het niet te laten, uw letselschadde advocaat in Hoogezand van ons kantoor helpt u namelijk kosteloos. De kosten van rechtsbijstand worden door de aansprakelijke persoon betaald!

Icon

Brugman Letselschade Advocaten

Brugman Letselschade Advocaten draagt het specialisten keurmerk van de specialistenvereniging van letselschade advocaten en van de Orde van Advocaten Nederland. Voor u de garantie dat u te maken heeft met een deskundige en betrouwbare belangenbehartiger.

Bij ons werken zowel alleen gespecialiseerde letselschade advocaat ondersteund door ervaren letselschade juristen. Ook hebben wij een eigen medisch adviseur en een arbeidsrechtjurist. Daarnaast is er een groot netwerk aan medisch specialisten en arbeidsdeskundigen. Zo weet u zeker dat u de beste begeleiding bij letselschade krijgt die mogelijk is.

Contact met uw letselschade advocaat in Hoogezand

Bent u gewond geraakt bij een verkeersongeval, arbeidsongeval of hondenbeet? Neemt u dan contact met uw letselschade advocaat in Hoogezand op. Wij helpen u gegarandeerd kosteloos. Wij zijn geen no cure no pay advocaat waarbij u een deel van uw letselschade vergoeding moet afstaan. Wij verhalen de advocaatkosten bij de tegenpartij, vaak een letselschade verzekeraar.

Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht voor vragen over uw letselschade of indienen van een letselschadeclaim. Wij helpen u graag!

Icon

Wat doet een letselschade advocaat in Hoogezand?

Letselschade kent diverse oorzaken. Het kan gaan om een ongeval in het verkeer, een ongeval op het werk of een hondenbeet. De consequenties zijn vaak groot. Dan is het fijn als u in Hoogezand terecht kunt bij een letselschade advocaat om u bij te staan bij het verhalen van de letselschade.

De rechtsbijstand van een letselschade advocaat bestaat onder andere uit de volgende werkzaamheden:

✅ Het opstellen van een aansprakelijkstelling

✅ Opstellen van een schadestaat en regelen van een voorschot

✅ Letselschade berekenen en smartengeld berekenen

✅ Onderhandelen met de verzekeraar over de totale schade

✅ De gevolgen het ongeval voor de toekomst laten onderzoeken door een medisch adviseur

✅ Het opstellen van een eindregeling met een voorbehoud voor toekomstige letselschade

Wilt u weten wat een letselschade advocaat in Hoogezand voor u kan betekenen? Lijdt u schade na een ongeluk en wilt u uw schade verhalen? Neem dan contact met ons op. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij nemen nog dezelfde dag contact met u op.

Icon

Letselschade berekenen

Letselschade bestaat uit vele componenten. Er zijn 3 hoofdgroepen letselschade posten: Materiële schadeposten, smartengeld en gemaakte kosten. Bij kosten gaat het om medische kosten zoals het eigen risico en reiskosten. Maar ook kosten voor overname van huishoudelijke taken en kosten voor onderhoud van uw huis en tuin horen tot uw letselschade vergoeding.

Bij materiële schadeposten gaat het onder andere om schade als gevolg van arbeidsongeschiktheid. Want dit kan soms de consequentie zijn van een ongeval met letsel. Er is dan sprake van inkomensschade. Uw letselschade advocaat in Hoogezand berekent deze schade in het inkomen en verhaalt deze op de aansprakelijk gestelde persoon.

Smartengeld

Kosten en schade zijn op geld waardeerbaar. Dit is anders bij smartengeld. Dit is een vergoeding voor geleden pijn door het ongeval, angstklachten waaronder angst in het verkeer en een PTSS, ontsierende littekens na een brandwond of hondenbeet en psychische schade. Smartengeld berekenen is niet eenvoudig. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de Smartengeldgids.

Lijdt u letselschade en wilt u deze laten verhalen door een letselschade advocaat? Brugman Letselschade Advocaten helpt u graag en 100% kosteloos. Nee contact met ons op voor een vrijblijvend letselschade advies bij u thuis. Samen met u inventariseren wij uw letselschade en verhalen deze op de aansprakelijke partij! Bel 0800 278 46 26 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan nog dezelfde dag contact met u op.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar