Maak gebruik van een gratis letselschade behandelaar!
Is er sprake van letselschade na een ongeluk of hondenbeet?

Wat doet een belangenbehartiger bij letselschade?

Het kan iedereen zomaar overkomen, een ongeluk. U begeeft zich dan in een wereld die u waarschijnlijk niet kent. Letsel en schade zijn vaak het gevolg. Maar wat te doen bij een ongeluk? Wie moet er aansprakelijk gesteld worden en hoe stel je aansprakelijk? En welke schadevergoeding bij letselschade wordt vergoed?

Iemand aansprakelijk stellen voor letselschade is niet eenvoudig. U krijgt ook nog eens te maken met een letselschade jurist van een verzekeraar die veel kennis heeft van letselschade. Daarom is het wijsheid om hulp in te roepen. Deze hulp wordt geboden door een belangenbehartiger bij letselschade.

Bij Brugman Letselschade Advocaten vindt u een ervaren en deskundige belangenbehartiger. Wij helpen u graag bij uw letselschadeclaim en doen dit gratis voor u. Hoe wij gratis uw letselschade kunnen verhalen leest u hier.

Wilt u gratis hulp van een belangenbehartiger bij letselschade? Neem dan contact met ons op. Bel 0800 278 4626 (gratis) of klik op onderstaande button en een van onze letselschade advocaten gaat direct voor u aan de slag.

Kosten belangenbehartiger bij letselschade

Als u schade lijdt door een ander, dan kunt u aanspraak maken op een letselschade vergoeding. Het is verstandig daarbij de rechtsbijstand van een belangenbehartiger letselschade in te schakelen. Maar wat zijn eigenlijk de kosten van een belangenbehartiger bij letselschade? Het antwoord op deze vraag vinden wij in artikel 6:96 lid 2 van het Burgerlijk Wetboek. Dit artikel luidt:

Als vermogensschade komen mede voor vergoeding in aanmerking:
 1. De redelijke kosten ter voorkoming of beperking van schade die als gevolg van de gebeurtenis waarop de aansprakelijkheid berust, mocht worden verwacht;
 2. redelijke kosten ter vaststelling van schade en aansprakelijkheid;
 3. redelijke kosten ter verkrijging van voldoening buiten rechte.

Op grond van dit artikel is er dus recht op kosteloze rechtsbijstand voor zover wij niet voor u naar de rechtbank hoeven met uw letselschade claim, Wist u dat ruim 99% van alle letselschadezaken zonder tussenkomst van de rechter geregeld wordt? U betaalt dus eigenlijk nooit voor de rechtsbijstand van uw belangenbehartiger bij letselschade.

Letselschade advocaat of letselschadebureau?

Neemt u een belangenbehartiger bij letselschade in de arm? Dan kunt u kiezen tussen een:

 • letselschade advocaat
 • letselschade jurist van een letselschade bureau
 • rechtsbijstandsverzekeraar

Bij Brugman Letselschade wordt u altijd geholpen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat. Dit heeft meerdere voordelen ten opzichte van een letselschade jurist van een letselschade bureau:

 • letselschade advocaten hebben een universitaire opleiding
 • advocaat is een beschermde titel, iedereen mag zich echter letselschade specialist noemen
 • indien nodig kunnen wij voor u procederen, vaak kosteloos
 • heeft u een rechtsbijstandverzekering? Moeten wij procederen, dan betaalt de rechtsbijstandsverzekeraar onze advocaatkosten
 • letselschade advocaten hebben meer kennis dan een letselschade jurist van een letselschadebureau

Wat doet een letselschade advocaat?

Kiest u voor een letselschade advocaat van ons kantoor? Dan komen wij eerst bij u thuis voor een gratis letselschade advies. Wij bespreken wat er is gebeurd en gaan in op de persoonlijke gevolgen van bijvoorbeeld een kop-staatbotsing of bedrijfsongeval. Daarna gaan wij echt voor u aan het werk en stellen wij een aansprakelijkheidsbrief op en versturen deze naar de tegenpartij.

Is er een erkenning van de aansprakelijkheid? Dan:

 • zorgen wij dat u een letselschade voorschot ontvangt
 • wordt er een schadestaat met alle schadeposten opgesteld
 • voeren wij de correspondentie met de letselschade verzekeraar
 • nemen wij de discussie over de hoogte van de schadevergoeding op ons
 • zorgen wij dat u een zo hoog mogelijke schadevergoeding ontvangt

Schakel uw belangenbehartiger in

Bent u op zoek naar een geschikte belangenbehartiger? Neem dan eens contact met onze letselschade advocaten op. Bel voor gratis rechtsbijstand bij letselschade 0800 278 4626 (gratis) of klik op onderstaande button en wij komen direct voor u in actie.

 

mr. Friso W. Brugman, letselschade advocaat

Friso Brugman is letselschade advocaat en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een verkeersongeval of bedrijfsongeval.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar