Wij verhalen uw schade kosteloos op basis van de wet!
Bent u slachtoffer van een bijtincident?

Letselschade na een motorongeluk in Den Haag

U bent aangereden op de motor en hierbij gewond geraakt. Lijdt u hierdoor schade, dan is er sprake van letselschade. U kunt dan schadevergoeding eisen op de aansprakelijke partij. Bij letselschade na een motorongeluk in Den Haag heeft u ook recht op gratis rechtsbijstand van een letselschade advocaat in Den Haag. Bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres.

Onze letselschade advocaten helpen u graag bij het verhalen van letselschade na een motorongeluk. Wij stellen de tegenpartij aansprakelijk, zorgen voor een voorschot op uw letselschade en onderhandelen namens u met de verzekeraar van de tegenpartij over de hoogte van de schadevergoeding.

Wilt u ook gratis uw letselschade na een motorongeluk in Den Haag verhalen? Neem dan contact met onze letselschade advocaten op. Bel gratis 0800 278 4626 of klik op onderstaande button en wij gaan direct voor u aan de slag.

Letselschade claimen na een motorongeluk in Den Haag

Na een motorongeluk kunt u te maken krijgen met schade. Bijvoorbeeld omdat u voor korte of lange tijd niet kunt werken. Maar ook maakt u medische kosten zoals het eigen risico en voor de fysiotherapeut. Logisch dat u deze letselschade wilt claimen. Maar dit is niet zo simpel als het wellicht lijkt. U krijgt immers te maken met allerlei partijen waaronder de verzekeraar van de tegenpartij.

Gelukkig is in de wet opgenomen dat u gratis gebruik kunt maken van de dienstverlening van een advocaat. De enige voorwaarde is dat een ander aansprakelijk is voor uw letselschade. Bijvoorbeeld omdat u op de motor aangereden bent door een auto. Maar ook op grond van een schade opzittende verzekering is er vaak recht op schadevergoeding en gratis rechtsbijstand.

Letselschade claimen na een motorongeluk in Den Haag doet u door het aansprakelijk stellen van de tegenpartij. Bent u aangereden door een motorvoertuig? Voor alle motorrijtuigen geldt een verzekeringsplicht. Dit betekent dat een letselschade claim rechtstreeks bij de motorverzekering of autoverzekering van de tegenpartij kan worden ingediend. Uiteraard doet uw letselschade advocaat in Den Haag van ons kantoor dit voor u.

Aanrijding motor in de file

Het voordeel van een motor is onder andere dat u tussen de file door kunt rijden. Maar wat nu als u in de file wordt aangereden omdat een auto van baan verwisseld? Wordt uw letselschade dan vergoed?

In beginsel is het niet toegestaan om tussen de file door te rijden. Verzekeraars wijzen een letselschade claim in deze situatie vaak af. Sinds 1991 is het echter niet verboden om met de motor tussen de file door te rijden.

Of er sprake is van aansprakelijkheid hangt meestal af van de omstandigheden van het geval. Rijdt u in het midden van een file, dan geldt er een code, de file gedragscode. Hierin zijn regels opgenomen voor het met de motor rijden tussen een file door. U vindt de gedragscode hier.

Wat te doen bij een aanrijding?

Bent u aangereden op de motor? Dan zijn een aantal dingen van belang:

 • zorg dat er een schadeformulier wordt ingevuld
 • laat het schadeformulier door de tegenpartij ondertekenen
 • vraag om de gegevens van getuigen
 • bel bij doorrijden na een aanrijding ter plaatse de politie
 • ga direct met uw letsel naar een arts
 • schakel zo spoedig mogelijk een letselschade advocaat in

Wat valt onder letselschade?

Bij een motorongeluk in Den Haag heeft u recht op een schadevergoeding. Maar wat valt onder letselschade? Met andere woorden, welke letselschade bedragen worden vergoed?

In de wet staat dat alle geleden schade vergoed dient te worden door de aansprakelijke persoon. Hieronder vallen ten eerste alle kosten die u maakt, zoals medische kosten en kosten voor een hulp in het huishouden. Maar er kan ook sprake zijn van arbeidsongeschiktheid. Ook de loonschade die u hierdoor lijdt komt voor vergoeding in aanmerking.

Naast alle materiële schade valt ook smartengeld onder een schadevergoeding. Hierbij gaat het om een vergoeding voor pijnklachten, angst zoals verkeersangst en psychische klachten als gevolg van het ongeluk, zoals een PTSS.

Contact met uw letselschade advocaat in Den Haag

Wilt u na een motorongeluk in Den Haag gratis uw letselschade laten verhalen? Neem dan contact met onze letselschade advocaten in Den Haag op. Wij helpen u graag en altijd volledig kosteloos bij het verhalen van uw letselschade.

Bel voor gratis rechtshulp bij letselschade 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in, onze letselschade specialisten helpen u graag bij het verhalen van uw letselschade.

 

Friso Brugman is een van de letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar