Bent u op de fiets aangereden in Dordracht en bent u gewond?
Onze letselschade advocaten verhalen kosteloos uw letselschade!

Als fietser aangereden in Dordrecht, wat nu

U bent op de fiets aangereden in Dordrecht en hierbij bent u gewond geraakt. Dan is uw herstel natuurlijk het allerbelangrijkste. Maar vaak lijdt u ook schade door het fietsongeluk. Voor het kosteloos verhalen van deze schade kunt u in Dordrecht terecht bij Brugman Letselschade Advocaten in Rotterdam.

Schade na een fietsongeval kan bestaan uit kosten die u maakt zoals medische kosten. Maar er kan ook sprake zijn van uitval voor het werk en het niet kunnen verrichten van huishoudelijke taken of onderhoud in de tuin. Schade na een ongeval noemen wij letselschade en uw letselschade advocaat in Dordrecht verhaalt deze graag voor u, geheel kosteloos. Zo kunt u zich richten op uw herstel.

Icon

Schade verhalen indien u als fietser aangereden bent in Dordrecht

Schade verhalen is niet eenvoudig. Bent u echter als fietser aangereden in Dordrecht, dan wordt u door de wet wel bijzonder goed beschermd. Fietser zijn namelijk volgens de Wegenverkeerswet “kwetsbare” verkeersdeelnemers. Dit geldt ook als u als voetganger aangereden wordt.

De bescherming in de wet van fietsers en voetgangers houdt in dat u altijd ten minste 50% van uw letselschade vergoed krijgt. Dit onafhankelijk van de vraag wie schuld heeft aan het ongeval. Dus ook indien u als fietser aangereden bent in Dordrecht omdat u geen voorrang verleende of door het rode licht reed is er recht op een letselschadevergoeding!

De enige voorwaarde voor het recht op een schadevergoeding op grond van deze bijzondere wet is dat u door een auto bent aangereden of door een ander motorvoertuig als een scooter of vrachtwagen. Is er sprake van zwaar lichamelijk letsel? Dan heeft u zelfs recht op meer dan 50% van uw schade. Bent u buiten uw schuld op de fiets aangereden in Dordrecht? Dan ontvangt u uiteraard altijd een volledige letselschade vergoeding.

Icon

Schadevergoeding na fietsongeval

Is de aansprakelijkheid erkend? Dan is er recht op een schadevergoeding. Uw letselschade advocaat in Dordrecht of Rotterdam helpt u bij het verhalen hiervan. Dit doen wij altijd kosteloos voor u.

Letselschade bestaat enerzijds uit materiële schadeposten. Dit zijn alle posten die op geld waardeerbaar zijn. De meest voorkomende materiële schadeposten zijn:

✅ Inkomensschade
✅ Medische kosten als het eigen risico
✅ Reiskosten
✅ Kosten voor extra kinderopvang
✅ Onderhoudskosten voor huis en tuin
✅ Verzorgingskosten en verpleegkosten
✅ Daggeldvergoeding voor ziekenhuisopname
✅ Mantelzorg
✅ Kosten voor huishoudelijke hulp

Icon

Wat is Smartengeld

Naast materiële schadeposten heeft u ook recht op smartengeld. Dit is een vergoeding voor de pijnklachten die u door het ongeval lijdt, verdriet en eventuele psychische klachten als een post traumatische stress stoornis.

Kosteloze hulp van een letselschade advocaat in Dordrecht

Bent u als fietser aangereden in Dordrecht en wilt u uw letselschade op de aansprakelijke partij verhalen? Uw letselschade advocaat in Dordrecht helpt u kosteloos! Ons kantoor is gevestigd aan de Boompjes 40 te Rotterdam. Maar onze letselschade advocaat komt gewoon bij u thuis voor een uitgebreide intake. Samen met u bespreekt hij of zij de gevolgen van het ongeval en wordt uw letselschade snel en volledig verhaald.

Wilt u de hulp van een kosteloze letselschade advocaat in Dordrecht? Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij helpen u graag! Nu ook voor gratis hulp van een letselschade advocaat in Barendrecht!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten Dordrecht

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar