Lijdt u letselschade na een verkeersongeval of ongeval op het werk?
Onze advocaten staat voor u klaar!

Letselschade advocaat Andijk

Zoekt u na een ongeval met letsel een kosteloze letselschade advocaat in Andijk? Neem dan contact op met een letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten in de buurt van Andijk. Ons kantoor is gevestigd in West- friesland in de gemeente Medemblik. Onze letselschade advocaat Andijk heeft geruime ervaring met het verhalen van schade als gevolg van een verkeersongeval, bedrijfsongeval of medische fout. Loopt uw dossier reeds bij een letselschadebureau maar bent u niet tevreden? Neemt u dan contact met ons op voor een kosteloze second opinion.

Als u slachtoffer bent van een ongeval in Andijk dan heeft u recht op een schadevergoeding. Het verhalen van letselschade is echter niet eenvoudig. Schakelt u daarom altijd contact met een erkende en ervaren letselschade advocaat op als u letsel heeft als gevolg van een ongeval. Laat u onze letselschade specialisten uw schade verhalen, dan is dit in de meeste gevallen geheel kosteloos voor u!

Letselschade advocaat Andijk

Wilt u een intakegesprek of adviesgesprek met een van onze letselschade advocaten bij u thuis? Onze medewerkers zij telefonisch bereikbaar op telefoonnummer: 0229 507903. Stuurt u liever een mail? U ontvangt nog dezelfde dag een antwoord van ons. Uw letselschade advocaat in Andijk helpt u graag!

Letsel en schade in Andijk

Een ongeval met letsel is erg ingrijpend. U bent gewond, heeft pijn en er zijn beperkingen. U heeft zorg nodig of kunt uw eigen huishouden niet meer volledig zelf doen. Bent u naar de eerste hulp van het Westfries Gasthuis gebracht? Dan dient u het eigen risico van uw zorgverzekering te betalen. U maakt dus kosten en heeft schade. Maar wie betaalt deze schade? En hoe moet u iemand aansprakelijk stellen? Dit zijn allemaal zaken die uw letselschade advocaat in Andijk voor u regelt. Onze letselschade advocaat zorgt dat uw schade snel en volledig vergoed wordt door de aansprakelijke partij.
Uw letselschade advocaat Andijk verhaalt al uw schade. Zowel uw materiële schade als het smartengeld waar u recht op heeft. Smartengeld is een vergoeding voor de door u geleden pijn. Als u door een ongeval gewond bent geraakt, heeft u altijd recht op een bedrag aan smartengeld.

Brugman Letselschade Advocaten in Andijk

Zodra u besluit om uw letselschade door ons te laten verhalen, komt uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten bij u thuis. Samen met u worden de gevolgen van het ongeval in kaart gebracht. Na het bezoek bij u thuis in Andijk gaat uw letselschade advocaat voor u aan het werk. De schade wordt begroot en verhaalt op de verzekeraar.

Bij Brugman Letselschade Advocaten heeft u de garantie dat uw letselschadeclaim in goede handen is. Onze letselschade advocaat is lid van de vereniging van letselschade advocaten, de LSA. Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten voert ook het keurmerk van deze organisatie. U weet dus zeker dat u met een absolute specialist te maken heeft!

Contact met uw letselschade advocaat in Andijk

Bent u gewond geraakt bij een ongeval en lijdt u hierdoor schade? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag! Bel 0229 507903 of mail ons.

Brugman Letselschade Advocaten is de specialist op het gebied van letselschade in heel West- Friesland. Wij werken o.a. in Andijk, Enkhuizen, Bovenkarspel, Grootebroek, Wognum, Medemblik, Hoorn, Zwaag, Zwaagdijk en Berkhout.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar