Uw letselschade advocaat in Hoogeveen verhaalt uw letselschade kosteloos voor u!
Bent u op zoek naar een letselschade advocaat in Hoogeveen?

Letselschade advocaat Hoogeveen

U heeft recht op een letselschade vergoeding indien iemand anders aansprakelijk is voor het letsel dat u lijdt. Bijvoorbeeld na een auto-ongeluk, als u als fietser aangereden bent of door een bedrijfsongeval. Deze letselschadevergoeding omvat zowel de kosten die u maakt, de geleden schade en het smartengeld! Uw letselschade advocaat in Hoogeveen helpt u graag bij het claimen van uw letselschade.

Schakelt u een letselschade jurist of letselschade advocaat in Hoogeveen in, dan hoeft u zich over uw letselschadeclaim geen zorgen te maken. Wij regelen dit voor u. Zo kunt u zich richten op uw herstel van het ongeluk. En wij werken altijd 100% kosteloos voor u want onze kosten verhalen wij op de aansprakelijke persoon!

Lijdt u schade door een verkeersongeval, arbeidsongeval of hondenbeet? Bel dan uw letselschade advocaat in Hoogeveen. Wij helpen u 100% kosteloos. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in, wij nemen nog dezelfde dag contact met u op!

Icon

Gratis bijstand letselschade advocaat in Hoogeveen

Uw letselschade advocaat in Hoogeveen van Brugman Letselschade Advocaten helpt u kosteloos bij het verhalen van letselschade. In de wet staat namelijk dat naast schade ook kosten van rechtsbijstand door de aansprakelijke persoon betaald moeten worden. Dit is overigens vaak een letselschade verzekeraar. U kunt dus gratis een deskundige letselschade specialist in de arm nemen als u letselschade lijdt na een ongeval. Wel zo fijn!

Wij houden van een persoonlijke benadering, het is ook niet niks wat u is overkomen! Daarom komt uw letselschade advocaat bij u in (de regio) Hoogeveen bij u thuis om over de gevolgen van het ongeval te praten. Wij brengen uw schade in beeld, stellen een aansprakelijkstelling op en regelen direct een eerst voorschot op de schade voor u. Zo hoeft u geen kosten voor te schieten en wordt bijvoorbeeld inkomensschade direct vergoed.

Letselschade advocaat Hoogeveen

Bij Brugman Letselschade Advocaten werken alleen maar letselschade advocaten en letselschadejuristen gespecialiseerd in het verhalen van letselschade. Omdat wij ons specialiseren in 1 rechtsgebied weten wij meer dan advocaten die in meer rechtsgebieden werkzaam zijn. Daarnaast werken wij alleen voor letselschadeslachtoffers en dus niet voor letselschadeverzekeraars en aansprakelijke personen.

Uw letselschade advocaat in Hoogeveen van ons advocatenkantoor is lid van de specialistenvereniging van letselschade advocaten, de LSA. Ook mogen wij het keurmerk specialistenvereniging van de Orde van Advocaat voeren. Voor u de garantie dat u met een erkende, betrouwbare en deskundige letselschade advocaat in Hoogeveen te maken heeft!

Icon

Verkeersongeval in Hoogeveen

Het zal je maar gebeuren, een kop-staart botsing, een fietsongeluk of een aanrijding met de scooter. Het gevolg is vaak letsel. Bij letselschade door een verkeersongeval is er bijna altijd recht op een letselschadevergoeding. Natuurlijk is dit het geval als u van achteren wordt aangereden. Maar ook bij een eenzijdig verkeersongeval en zelfs bij eigen schuld aan een ongeval kunt u een letselschadeclaim indienen! Bijvoorbeeld als er een schade inzittendenverzekering (SVI-verzekering) is. En passagiers kunnen aanspraak maken op een bijzondere regeling op basis waarvan zij bij een ongeval tussen meerdere motorrijtuigen altijd de letselschade vergoed krijgen!

Bent u als fietser aangereden of als voetganger aangereden? Op grond van artikel 185 van de Wegenverkeerswet ontvangt u te allen tijde een schadevergoeding. Ook bij eigen schuld aan het ongeval. Bijvoorbeeld omdat u door rood gereden bent of geen voorrang verleende. U ontvangt dan ten minste 50% van uw letselschade vergoed. Kinderen tot 14 jaar ontvangen zelfs een volledige schadevergoeding!

Bedrijfsongeval in Hoogeveen

Onder een bedrijfsongeval wordt verstaan een ongeval dat u op het werk is overkomen. Het kan dan ook gaan om een ongeval tijdens de pauze of als u op de weg zit voor uw werkgever. Het hoeft dus niet per se onder werktijd of op de werkplek zelf te zijn.

Op de werkgever rust een zorgplicht. Dit houdt in dat hij er voor zorgt dat u veilig kunt werken. Gebeurt u toch een arbeidsongeval, dan is de werkgever in de regel aansprakelijk. Dit wordt werkgeversaansprakelijkheid genoemd. Uw werkgever is hiervoor meestal verzekerd. De letselschade verzekeraar betaalt dan uw kosten en letselschade.

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een letselschade vergoeding na een bedrijfsongeval? Neem dan contact op met uw letselschade advocaat in Hoogeveen: 0800 278 46 26 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag en 100% kosteloos!

Icon

Brugman Letselschade Advocaten Hoogeveen

Brugman Letselschade Advocaten Hoogeveen is een advocatenkantoor dat zich uitsluitend bezighoudt met het verhalen van letselschade van letselschadeslachtoffers. Wij werken uitsluitend voor letselschade slachtoffers. Dit doen wij altijd 100% kosteloos voor u. De kosten van rechtsbijstand worden verhaald op de aansprakelijke partij.

Lijdt u letselschade en wilt u de gratis bijstand van een letselschade advocaat in de regio Hoogeveen? Bel met uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten: 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij nemen nog dezelfde dag contact met u op!

Charlotte is 1 van de letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten

Charlotte is een ervaren en deskundige letselschade advocaat. Zij helpt slachtoffers bij het verhalen van letselschade na een aanrijding, bedrijfsongeval of een hondenbeet.

 

Mensen lezen ook:

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar