In de Jordaan op zoek naar een letselschade advocaat?
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade advocaat Jordaan

 

De Prinsengracht,  de Lijnbaansgracht, de Brouwersgracht en de Leidsegracht, grachten waarlangs de Amsterdamse Jordaan loopt. Een van de mooiste delen van Amsterdam. Het verkeer in- en rondom de Jordaan is steeds drukker geworden. Fietsers, auto’s, scooters en natuurlijk de trams 13 en 17 zorgen voor gevaar en niet zelden voor ongevallen. Helaas soms ook met letsel tot gevolg. En dit kan grote schade met zich meebrengen. Schade als gevolg van een ongeval is letselschade.

Brugman Letselschade Advocaten Amsterdam is gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een verkeersongeval, maar ook bijvoorbeeld na een ongeval op het werk. En wij werken gratis voor u. Want naast uw letselschade verhalen wij ook ook de kosten van uw rechtsbijstand op de aansprakelijke partij.

Lijdt u in de Jordaan letselschade en wilt u deze op de aansprakelijk partij laten verhalen? Of u nu een whiplash, enkelband letsel of een botbreuk heeft, u kunt altijd bij onze letselschade advocaten in Amsterdam terecht. Vraag gerust advies aan een van onze Amsterdamse letselschade advocaten. En zij komen als u dat wilt gewoon bij u thuis om uw letselschade te verhalen. U bereikt ons op telefoonnummer 0800 278 4626 of per mail. Wilt u chatten met een letselschade advocaat over het ongeval? Dan kan ook via onderstaande button.

Ongeval met letsel Jordaan

Een ongeval met letsel in de Jordaan zit in een klein hoekje, maar helaas kan het wel grote gevolgen voor u hebben. Want door het ongeval kunt u misschien niet (volledig) werken, maakt u medische kosten en heeft u hulp in het huishouden nodig. Bent u aangereden of is u een ongeval op het werk overkomen? Dan is respectievelijk de persoon die u heeft aangereden en in de meeste gevallen uw werkgever gehouden uw letselschade te vergoeden. En deze schadevergoedingsplicht gaat ver. Op grond van de wet moet u namelijk volledig schadeloos worden gesteld. Dat betekent dat als u minder kunt werken, het gederfde loon moet worden aangevuld. Medische kosten moeten worden vergoed en kosten die u maakt voor een hulp in het huishouden moeten betaald worden.

Voor het berekenen van letselschade bestaan diverse richtlijnen, zoals een richtlijn voor huishoudelijke hulp. Maar voor sommige schadeposten zijn er geen richtlijnen, deze letselschade wordt “concreet” berekend. Een voorbeeld hiervan is uw inkomensschade. Deze berekenen wij door uw inkomen voor het ongeval te berekenen met uw inkomen na het ongeval. En daarbij kijken wij ook naar het vakantiegeld, bonussen en onregelmatigheidstoeslagen. Want u mag in de Jordaan niet slechter worden van het u overkomen ongeval!

Brugman Letselschade Advocaten

Brugman Letselschade Advocaten is specialist als het om het verhalen van letselschade gaat. Onze letselschade advocaten komen uit Amsterdam en kennen dan ook de beurt. Wij spreken uw taal en dat is wel zo fijn. Vraag ons daarom gerust om advies als u in de Jordaan een ongeval is overkomen. Wij zorgen er voor dat u volledig schadeloos wordt gesteld. Bel 0800 28 4626 (gratis) of mail ons. Chatten kan ook via onderstaande button.

Onze letselschade advocaten werken in de hele regio van Amsterdam. Dus ook voor een letselschade advocaat in Amstelveen of een letselschade advocaat in de Haarlemmermeer kunt u bij onze schade letsel advocaten terecht.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar