Onze letselschade advocaten verhalen 100% kosteloos uw schade!
Op zoek naar een deskundige letselschade advocaat?

Letselschade advocaat Haarlemmermeer

Een letselschade advocaat van ons kantoor in Haarlemmermeer helpt als u betrokken bent geraakt bij een ongeluk. Is een derde schuldig aan het ongeval, dan is de hulp van een letselschade advocaat gratis voor u. De verzekeraar van de aansprakelijke partij moet naast een schadevergoeding de kosten van rechtsbijstand betalen. Dit staat in de wet.

Als u in Haarlemmermeer op zoek bent naar een letselschade advocaat, neemt u dan eens contact met onze letselschade specialisten op. U wordt altijd bijgestaan door een letselschade advocaat met geruime ervaring in het claimen van letselschade na een aanrijding of bedrijfsongeval.

Wie is mijn letselschade advocaat in Haarlemmermeer?

Brugman Letselschade Advocaten is een specialist in het verhalen van letselschade na een ongeluk of hondenbeet. Onze letselschade specialisten zijn allen Universitair opgeleid en de advocaten zijn verbonden aan de Nederlandse Orde van Advocaten. Wij dragen ook het specialistenkeurmerk van de Orde van Advocaten en het keurmerk van de LSA, de beroepsvereniging van letselschade advocaten.

Onze letselschade advocaten in Haarlemmermeer!

Ons team van letselschade advocaten in Haarlemmermeer bestaat uit 10 letselschade advocaten. Deze advocaten worden ondersteund door 10 letselschade juristen en 5 juridisch medewerkers. Samen doen wij er alles aan om uw letselschade snel en volledig te verhalen.

U vindt ons advocatenkantoor gespecialiseerd in letselschade door heel Noord- Holland. Dus niet alleen in Haarlemmermeer, maar ook voor een letselschade advocaat in Purmerend of een letselschade advocaat in Almere kunt u kosteloos bij ons terecht voor het verhalen van letselschade.

Ontmoet ons team!

Gratis hulp van een letselschade advocaat in Haarlemmermeer!

Wist u dat wij u altijd gratis kunnen helpen als u letsel aan een ongeval overgehouden hebt? De advocaatkosten dienen op grond van de wet betaald te worden door de aansprakelijke persoon.

Wat te doen bij een aanrijding?

 

Bij een aanrijding met letsel is het belangrijk om een schade aanrijdingsformulier in te vullen. Op een schadeformulier staan namelijk gegevens die belangrijk zijn om te bewijzen wie aansprakelijk is voor de achterop aanrijding:

 • gegevens partijen
 • namen en adresgegevens getuigen
 • een situatieschets
 • het letsel

Omdat beide partijen het schadeformulier tekenen is het een geldig bewijsmiddel om te bewijzen dat de tegenpartij aansprakelijk is.

Wie is schuldig bij een aanrijding?

Wie schuldig is bij een aanrijding hangt af van de situatie van het geval. Gaat het om een auto botsing? Bij een kop-staart botsing of kettingbotsing is de achterop rijdende bestuurder schuldig en dus aansprakelijk voor uw letselschade. Dit klinkt ook vanzelfsprekend. Minder vanzelfsprekend is dat als een fietser aangereden wordt door een auto, de autobestuurder altijd schuldig is aan het auto ongeluk. Ook als het ongeval tussen auto – fiets te wijten is aan een fout van de fietser!

De regel dat bij een aanrijding tussen een fiets en auto de auto altijd schuldig is, vinden wij in artikel 185 wvw. Hierin staat dat een motorvoertuig gehouden is een schadevergoeding te betalen als hij of zij betrokken is bij een aanrijding, ongeacht de toedracht! Wel wordt de schadevergoedingsplicht verminderd tot 50% bij schuld van de fietser.

Bent u dus als fietser aangereden door een auto, dan ontvangt u altijd een schadevergoeding. Alleen bij overmacht is dit anders. Dit doet zich echter bijna nooit voor. De regeling van artikel 185 wvw geldt ook als u als voetganger aangereden bent.

Hoe lang duurt het voordat je schadevergoeding krijgt?

Een letselschade claim kost tijd. Het duurt gemiddeld tussen de 6 maanden en 3 jaar voordat u een schadevergoeding ontvangt. Dit wordt ook wel een slotbetaling genoemd. In de tussentijd ontvangt u namelijk wel een of meerdere voorschotten op uw letselschade. Zo hoeft u dus nooit kosten voor te schieten en lijdt u geen schade tijdens het letselschade traject.

Gratis letselschade claimen

Wilt u gratis letselschade laten claimen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat bij u in de buurt? Neem dan contact op met onze letselschade specialisten. Wij helpen u graag.

Bij Brugman Letselschade Advocaten vindt u letselschade advocaten in Amsterdam en omstreken. Neem contact met ons op via onderstaande button en wij gaan direct voor u aan de slag!

Charlotte is 1 van de letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten

Charlotte is een ervaren en deskundige letselschade advocaat. Zij helpt slachtoffers bij het verhalen van letselschade na een aanrijding, bedrijfsongeval of een hondenbeet.

 

Brugman Letselschade Advocaten werkt in de hele regio Haarlem en Amsterdam. Dus ook voor een letselschade advocaat in Haarlem en een letselschade advocaat in Velserbroek kunt u bij onze letselschade specialisten terecht.

Mensen lezen ook:

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar