Wilt u uw letselschade in Amstelveen laten verhalen door een erkende letselschade advocaat?
Brugman Letselschade Advocaten helpt u!

Letselschade advocaat Amstelveen

Woont u in Amstelveen en lijdt u letselschade door een verkeersongeval of bedrijfsongeval? Onze letselschade advocaat uit Amstelveen verhaalt kosteloos uw schade. Onze letselschade advocaat heeft jarenlange ervaring bij het verhalen van een ongeval. Of dit nu een verkeersongeval, een bedrijfsongeval of een ander ongeval met letselschade tot gevolg is. Uw letselschade wordt door onze letselschade advocaat uit Amstelveen voortvarend en volledig verhaald op de aansprakelijke partij.

Bent u het slachtoffer van een ongeval en wilt u weten wat onze letselschade advocaat in Amstelveen voor u kan betekenen? Bel ons geheel vrijblijvend op telefoonnummer: 0800-2784626 of neem contact op via ons contactformulier.

Letselschade advocaat vs. letselschadebureau

Er zijn in Amstelveen veel aanbieders op het gebied van letselschade. Naast een deskundige letselschade advocaat zijn er letselschadebureaus. Hier werken geen advocaten. Vaak wordt uw letselschadedossier niet eens behandeld door een jurist. Er is ook weinig controle op letselschadebureaus.

Bij een letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten is dit wel anders. Onze letselschade advocaat in Amstelveen heeft een specialistenopleiding van de Grotius Academie gevolgd. Dat is de hoogst haalbare opleiding in Nederland op het gebied van letselschade. Ook staan alle aan ons kantoor verbonden letselschade advocaten onder toezicht van de Nederlandse Orde van Advocaten. U weet bij Brugman Letselschade Advocaten dus zeker dat u met een betrouwbare partij in zee gaat.

Sommige mensen kiezen voor een letselschadebureau omdat dit kosteloos is. Een letselschade advocaat zou veel geld kosten. Niks is echter minder waar! Uw letselschade Advocaat in Amstelveen werkt volledig kosteloos voor u. Wij verhalen onze kosten namelijk op de aansprakelijke partij. Bij ons krijgt u dus een absolute specialist op het gebied van letselschade zonder dat het u iets kost.

Traject verhalen letselschade Amstelveen

Indien u het slachtoffer bent van een ongeval en u raakt hierbij gewond, dan noemen wij de schade die u door het ongeval lijdt letselschade. Deze bestaat uit materiële schade en smartengeld. U kunt bij de eerste categorie denken aan medische kosten, reiskosten, verlies van inkomen en de behoefte aan huishoudelijke hulp. Smartengeld is een vergoeding voor geleden pijn en verdriet als gevolg van het ongeval.

Om uw letselschade voortvarend te verhalen, komt onze letselschade advocaat in Amstelveen direct na uw aanmelding bij u thuis om met u te praten over de gevolgen van het ongeval. Indien gewenst kan deze intake al binnen 24 uur plaatsvinden.

Tijdens de intake wordt een eerste inventarisatie van uw schade gemaakt. Deze wordt door de letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten verwerkt in een schadestaat. Deze gaat tezamen met een aansprakelijkstelling naar de verzekeraar van de aansprakelijke partij. Wij verzoeken dan direct een voorschot op uw schade zodat u de eerste kosten direct vergoed krijgt.

Brugman Letselschade Advocaten werkt samen met diverse specialisten, zoals medisch adviseurs en arbeidsdeskundigen. Mocht dit nodig zijn, dan schakelen wij deze personen voor u in. Een arbeidsdeskundige komt nogal eens om de hoek kijken bij arbeidsongeschiktheid en re- integratie. Houden de klachten als gevolg van het letsel aan of is het letsel chronisch, dan schakelen wij altijd onze medisch adviseur in.

Uiteindelijk wordt de totale schade vastgesteld in een zogeheten vaststellingsovereenkomst. Na ondertekening hiervan komt er een einde aan uw letselschade dossier.

Aanmelding schade of second opinion

Bent u het slachtoffer van een ongeval? Onze deskundige letselschade advocaat in Amstelveen staat u kosteloos bij. Onze medewerkers maken graag een afspraak voor een kosteloos intakegesprek voor u. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer: 0800-2784626. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van ons aanmeldingsformulier.

Bent u niet tevreden over uw huidige belangenbehartiger? Onze letselschade advocaat in Amstelveen voert kosteloos een second opinion voor u uit. Eventueel kunnen wij de zaak na de second opinion overnemen. Ook dan werken wij kosteloos voor u.

Brugman Letselschade Advocaten werkt onder andere in Amstelveen, Hoofddorp, Amsterdam- Noord, Amsterdam- Zuid, Haarlem, Zaandam, Schiphol en Purmerend.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar