Wilt u uw letselschade in Amstelveen laten verhalen door een erkende letselschade advocaat?
Brugman Letselschade Advocaten helpt u!

Letselschade advocaat Amstelveen

Woont u in Amstelveen en lijdt u letselschade door een verkeersongeval of bedrijfsongeval? Onze letselschade advocaten in Amstelveen claimen uw letselschade. Wij hebben jarenlange ervaring bij het verhalen van  letselschade na een ongeluk. Of dit nu om een aanrijding van achteren, een bedrijfsongeval of een hondenbeet gaat, onze letselschade advocaten helpen u graag. Uw letselschade wordt door een letselschade advocaat uit Amstelveen voortvarend en volledig verhaald op de aansprakelijke partij.

Contact met uw letselschade advocaat in Amstelveen

Bent u het slachtoffer van een ongeval en wilt u weten wat onze letselschade advocaat in Amstelveen voor u kan betekenen? Bel ons geheel vrijblijvend op telefoonnummer: 0800-2784626 of neem contact op via ons contactformulier. Dit geldt ook letselschade in Amsterdam opgelopen. U kunt dan contact opnemen met onze letselschade advocaat in Amsterdam. U vindt ons hier

Wat te doen bij letselschade door een aanrijding in Amstelveen?

Een aanrijding gaat vaak gepaard met letsel en klachten. In deze bijdrage beschrijven wij de volgende aanrijdingen:

 • Kop-staartbotsing
 • Kettingbotsing
 • Aanrijding als fietser
 • Als voetganger aangereden

Bij al deze ongevallen zijn andere regeling van toepassing. Maar in ieder geval kunt u bijna altijd aanspraak maken op een letselschade vergoeding bij een auto ongeluk of fietsongeval, zolang er maar een motorvoertuig bij het verkeersongeval betrokken is.

Is u een aanrijding in Amstelveen overkomen? Dan adviseren wij u:

 • vul het aanrijdingsformulier in
 • vraag gegevens van getuigen
 • ga nog dezelfde dag naar een arts
 • bel uw letselschade advocaat van ons kantoor

Lijdt u letselschade door een verkeersongeluk in Amstelveen? Been dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Letselschade claimen na een auto botsing

Dagelijks gebeuren er auto botsingen. Vaak met alleen materiële schade, maar helaas kunt u ook letsel aan een auto ongeluk overhouden. De vraag is dan welke letselschade geclaimd kan worden en op welke partij. Aansprakelijk voor een auto ongeluk is volgens artikel 5 van de Wegenverkeerswet degene die zich zodanig op de weg gedraagt dat gevaar op de weg wordt veroorzaakt of kan worden veroorzaakt of dat het verkeer op de weg wordt gehinderd of kan worden gehinderd. Een ingewikkelde wetsbepaling die er eigenlijk op neerkomt dat iemand aansprakelijk is voor schade na een auto- ongeval als:

 • er niet voldoende afstand wordt gehouden (achterop aanrijding)
 • het ongeval veroorzaakt wordt door te hard rijden
 • deze persoon met zijn telefoon bezig was tijdens het rijden
 • iemand met alcohol achter het stuur zit

De meest voorkomende reden voor een auto botsing is met stip de aanrijding van achteren. Deze ontstaat vaak door te weinig afstand houden. De achterop aanrijder is dan aansprakelijk voor de schade die het letselschade slachtoffer lijdt.

Letselschade claimen op de schade- inzittendenverzekering

Steeds meer mensen sluiten een schade-inzittendenverzekering af. Dit is verstandig omdat je bij een auto ongeluk dan altijd een letselschadevergoeding kunt claimen. Hierdoor maakt de toedracht namelijk niet uit. Dus ook bij een eenzijdig auto ongeluk (in de slip raken) of als u zelf een achterop aanrijding veroorzaakt, kunt u aanspraak maken op een letselschade vergoeding. Dit geldt zowel voor de bestuurder als alle andere inzittenden.

Passagiers kunnen overigens altijd een letselschade claim indienen. Zij worden aangemerkt als schuldloze derde. Alles over deze regeling vindt u hier.

Als fietser aangereden

Bij een fietsongeluk zien wij helaas vaak letsel als gevolg van de aanrijding. Dit omdat als een fietser aangereden wordt, hij veelal ten val komt of hard tegen de auto aanrijdt. Veel voorkomend letsel na een fietsongeval betreft:

Bent u op de fiets aangereden door een motorvoertuig? Dan is het goed om te weten dat de schade die u door het fietsongeluk lijdt altijd voor ten minste 50% vergoed wordt. Dit is ook het geval als u zelf een aanrijding veroorzaakt. Bijvoorbeeld als u geen voorrang verleent. Is het motorvoertuig schuldig aan het auto ongeluk? Dan ontvangt u uiteraard uw volledige letselschade vergoed.

Kinderen tot 14 jaar ontvangen altijd een volledige schadevergoeding bij een aanrijding op de fiets door een motorvoertuig.

Als voetganger aangereden

Voor voetgangers geldt dezelfde regeling als bij fietsers. Uw letselschade wordt altijd (deels) vergoed. Bij een aanrijding op het zebrapad uiteraard altijd volledig. Steekt u over waar het niet mag, dan wordt ten minste 50% van de geleden schade vergoed. Dit kan oplopen tot 100% op grond van de billijkheidscorrectie.

Letselschade advocaat of letselschadebureau?

Er zijn in Amstelveen veel aanbieders op het gebied van letselschade. Naast een deskundige letselschade advocaat zijn er letselschade juristen van een letselschadebureau. Hier werken dus geen advocaten. Vaak wordt uw letselschadedossier niet eens behandeld door een jurist. Er is ook weinig controle op letselschadebureaus.

Bij een letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten is dit wel anders. Onze letselschade advocaat in Amstelveen heeft een specialistenopleiding van de Grotius Academie gevolgd. Dat is de hoogst haalbare opleiding in Nederland op het gebied van letselschade. Ook staan alle aan ons kantoor verbonden letselschade advocaten onder toezicht van de Nederlandse Orde van Advocaten. U weet bij Brugman Letselschade Advocaten dus zeker dat u met een betrouwbare partij in zee gaat.

Sommige mensen kiezen voor een letselschadebureau omdat dit kosteloos is. Een letselschade advocaat zou veel geld kosten. Niks is echter minder waar! Uw letselschade Advocaat in Amstelveen werkt volledig kosteloos voor u. Wij verhalen onze kosten namelijk op de aansprakelijke partij. Bij ons krijgt u dus een absolute specialist op het gebied van letselschade zonder dat het u iets kost.

Traject verhalen letselschade Amstelveen

Indien u het slachtoffer bent van een ongeval en u raakt hierbij gewond, dan noemen wij de schade die u door het ongeval lijdt letselschade. Deze bestaat uit materiële schade en smartengeld. U kunt bij de eerste categorie denken aan medische kosten, reiskosten, verlies van inkomen en de behoefte aan huishoudelijke hulp. Smartengeld is een vergoeding voor geleden pijn en verdriet als gevolg van het ongeval.

Om uw letselschade voortvarend te verhalen, komt onze letselschade advocaat in Amstelveen direct na uw aanmelding bij u thuis om met u te praten over de gevolgen van het ongeval. Indien gewenst kan deze intake al binnen 24 uur plaatsvinden.

Tijdens de intake wordt een eerste inventarisatie van uw schade gemaakt. Deze wordt door de letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten verwerkt in een schadestaat. Deze gaat tezamen met een aansprakelijkstelling naar de verzekeraar van de aansprakelijke partij. Wij verzoeken dan direct een voorschot op uw schade zodat u de eerste kosten direct vergoed krijgt.

Brugman Letselschade Advocaten werkt samen met diverse specialisten, zoals medisch adviseurs en arbeidsdeskundigen. Mocht dit nodig zijn, dan schakelen wij deze personen voor u in. Een arbeidsdeskundige komt nogal eens om de hoek kijken bij arbeidsongeschiktheid en re- integratie. Houden de klachten als gevolg van het letsel aan of is het letsel chronisch, dan schakelen wij altijd onze medisch adviseur in.

Uiteindelijk wordt de totale schade vastgesteld in een zogeheten vaststellingsovereenkomst. Na ondertekening hiervan komt er een einde aan uw letselschade dossier.

Aanmelding schade of second opinion

Bent u het slachtoffer van een ongeval? Onze deskundige letselschade advocaat in Amstelveen staat u kosteloos bij. Onze medewerkers maken graag een afspraak voor een kosteloos intakegesprek voor u. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer: 0800-2784626. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van ons aanmeldingsformulier.

Bent u niet tevreden over uw huidige belangenbehartiger? Onze letselschade advocaat in Amstelveen voert kosteloos een second opinion voor u uit. Eventueel kunnen wij de zaak na de second opinion overnemen. Ook dan werken wij kosteloos voor u.

Brugman Letselschade Advocaten

Brugman Letselschade Advocaten is een advocatenkantoor met letselschade advocaten in Amstelveen, maar heeft ook letselschade advocaten in Amsterdam. Sinds kort kunt u ook voor een letselschade advocaat in Utrecht bij ons terecht. Wij werken alleen voor letselschade slachtoffers en dus niet voor verzekeraars of andere aansprakelijke personen.

Hier treft u het volledige team aan van Brugman Letselschade Advocaten.

Letselschade specialist Lisa van Diepen

 

Onze letselschade advocaten in Amstelveen werken in heel Amstelveen, maar ook daarbuiten. Zo kunt u ook voor letselschade na een verkeersongeluk in Uitgeest of bij letselschade in Amsterdam Nieuwendam bij onze letselschade specialisten terecht.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar