Uw letselschade advocaat in Krommenie legt het u uit!
Wie is er aansprakelijk bij letselschade?

Letselschade Krommenie

Bent u het slachtoffer van een ongeval in Krommenie? Of woont u in Krommenie en is u een ongeval overkomen? Dan is de kans groot dat u recht heeft op een letselschade vergoeding. Wij adviseren u hier graag over. Onze letselschade advocaten in Krommenie leggen u uit wie aansprakelijk is en op welke schade u recht heeft. Wilt u uw letselschade claimen bij de aansprakelijke partij? Met onze gratis hulp weet u zeker dat alle schade netjes verhaald wordt.

Al onze letselschade advocaten zijn specialisten op het gebied van het verhalen van letselschade. Zowel het kantoor als de advocaten zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten. Dit is uw garantie dat u te maken heeft met erkende specialisten. Bij ons bent u met uw letselschade claim dan ook aan het juiste adres.

Bent u gewond geraakt bij een ongeluk en lijdt u door het letsel schade? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul het contactformulier in. Wij nemen dan nog dezelfde dag contact met u op.

Wanneer een letselschade advocaat in Krommenie inschakelen?

Een letselschade advocaat schakelt u in als u bij een aanrijding gewond bent geraakt of hieraan klachten hebt overgehouden. Hetzelfde geldt bij een bedrijfsongeval of hondenbeet. Een letselschade advocaat weet namelijk de route en zorgt dat het letselschade traject correct verloopt. Want u wilt natuurlijk niet schade blijven zitten. Helaas gebeurt dit maar al te vaak. Vaak kiezen slachtoffers van een ongeluk namelijk voor een letselschade jurist of letselschade bureau. Helaas is letselschade jurist of letselschade specialist geen beschermd beroep. Het gevolg is dat u te weinig schadevergoeding krijgt.

Letselschade bureaus en letselschade juristen vragen soms zelfs een deel van uw schadevergoeding als loon. Dit wordt no cure no pay genoemd. Brugman Letselschade Advocaten Krommenie werkt niet op deze manier. Bij ons vindt u geen no cure no pay advocaat. Wij werken namelijk altijd geheel gratis voor u. De kosten van rechtsbijstand verhalen wij op de aansprakelijke partij of diens letselschade verzekeraar.

Wat doet een letselschade advocaat?

Kiest u voor een letselschade advocaat van ons kantoor, dan begeleiden en vertegenwoordigen wij u tijdens het gehele letselschade traject. Dit houdt in dat wij eerst bij u thuis komen voor een letselschade advies. Samen bespreken wij wat er gebeurd is en wat de gevolgen zijn van het verkeersongeval, bedrijfsongeval of de hondenbeet.

Na de intake stellen wij de tegenpartij aansprakelijk en regelen wij een voorschop op de letselschade voor u. Daarnaast:

 • onderhandelen wij met de letselschade verzekeraar
 • stelt uw letselschade advocaat in Krommenie een schadestaat op
 • zorgt hij of zij ervoor dat u een eerlijke schadevergoeding ontvangt

Contact met uw letselschade advocaat in Krommenie

Laat uw letselschade in Krommenie en omstreken verhalen door een van onze letselschade advocaten. Wij helpen u graag en gaan direct voor u aan de slag. U kunt bij ons terecht voor alle soorten ongevallen, een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet. Ben nu voor gratis juridische hulp bij letselschade 0800 278 4626 (gratis) of vul hier uw gegevens in. Een letselschade specialist van ons kantoor neemt dan contact met u op.

Brugman Letselschade advocaten vindt u niet alleen in Krommenie, maar ook in Alkmaar en Amsterdam. Ook voor een letselschade advocaat in Alkmaar of een letselschade advocaat in Amsterdam kunt u dus bij ons terecht.

Jacqueline is een van de letselschade specialisten van ons advocatenkantoor.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar