Is u een ongeval overkomen en zoekt u een letselschade advocaat in Alkmaar?
Brugman Letselschade Advocaten helpt u!

Letselschade? Uw letselschade advocaat in Alkmaar helpt kosteloos!

Er is u in Alkmaar een aanrijding of bedrijfsongeval overkomen. Of u bent gebeten door een hond. De gevolgen van een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet kunnen groot zijn. Dan is het prettig als u een beroep kunt doen op een letselschade advocaat in Alkmaar bij het verhalen van uw letselschade. Deze vindt u bij Brugman Letselschade Advocaten.

Brugman Letselschade Advocaten uit Alkmaar houdt zich al meer dan 12,5 jaar bezig met het verhalen van letselschade voor letselschade slachtoffers. En wist u dat wij u altijd volledig kosteloos bijstaan? Net als uw letselschade worden de advocaatkosten betaald door de aansprakelijke partij of svi-verzekering.

Bent u op zoek naar een ervaren en deskundige letselschade advocaat in Alkmaar voor een gratis letselschade advies of het verhalen van uw letselschade? Wij helpen u graag. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul het contactformulier in. Wij nemen nog dezelfde dag contact met u op.

Wat vinden anderen van onze letselschade advocaten?

Uiteraard gaat u niet zomaar met een letselschade advocaat in zee maar wilt u weten wat anderen over uw letselschade advocaat zeggen. Hieronder vindt u een aantal recente reviews over ons kantoor.

Jacob 075Jacob 075
16:05 15 Jan 24
Echt een top bureau! Ik ben Zeer tevreden met mevrouw Hajar el Haddad. Ze is altijd erg betrokken geweest en gaat door tot de beste resultaat wordt behaald! Ook op momenten dat ik niet wist welke kant ik op moest, is mevrouw El Haddad er altijd voor mij geweest. 1 ding is zeker. Met mevrouw Haddad als advocaat sta je er nooit alleen voor en hoef je niet om te kijken. In letsel zaken is het naar mijn mening vooral belangrijk dat er iemand aan je zij staat die vecht tot het einde. Iemand die zich niet klein laat maken, en dapper strijd net of het haar/zijn eigen zaak is. Dit is bij mevrouw El Haddad zeker het geval. Ik wens niemand een ongeluk toe, maar als het je overkomt is mevrouw el Haddad de advocaat die je nodig hebt. Dat garandeer ik je!
Willem NourisWillem Nouris
09:03 11 Dec 23
Mijn vakantie naar Spanje nam een plotse wending toen ik een auto-ongeval meemaakte. Ik heb mijn vakantie moeten staken en ben helaas terug naar huis moeten gaan.Jurist MooyMan&Partners in arm genomen maar naar enige tijd kwamen ze er achter dat de zaak te groot voor hun was. Toen zoeken naar letselschade juristen en bij de heer Blanken terecht gekomen.Ik ben erg blij en opgelucht dat de heer Blanken mijn zaak wilde aannemen.De communicatie verliep vlot en hij hield mij goed op de hoogte van het verloop van de zaak. Met een mooi resultaat aan het einde.
T.H.OT.H.O
08:36 24 May 23
In één woord ''GEWELDIG''!!!Ik word sinds kort bijgestaan door W.Blanken (Willem Blanken Law) en wat een verademing!Letterlijk mijn redder in Nood!Na 3 jaar lang getouwtrek en niet begrepen, niet gehoord, niet gesteund en niet (echt) geholpen te worden door diverse ''lestelschadespecialisten'' de overstap gemaakt naar ''Brugman Letselschade Advocaten''.Tot de dag van vandaag ben ik hen (als zelfstandig ondernemer) eeuwig dankbaar dat ze mij hebben gekoppeld aan Dhr. W.Blanken en zijn zeer bekwame team van ( o.a. medisch en financieel) experts!!!Niet alleen heb ik nu rust, duidelijkheid, steun, (echte) hulp en perspectief in de gehele situatie, maar het aller belangrijkste is dat ik nu exact krijg waar ik recht op heb en Dhr. Blanken (in tegenstelling van de div. letselschadespecialisten) puur en alleen voor mijn belangen vecht en strijdt!Ik kan het iedereen aanraden die op zoek is naar (echte) hulp, duidelijkheid, rust en perspectief omtrent het (juridische en financiële) gedeelte van zijn of haar letselschadezaak!Je word (echt) gehoord, (echt) geholpen en (echt) begrepen!!
silvana ijsendijksilvana ijsendijk
17:27 18 Apr 23
Zeer positieve ervaring met dit advocatenkantoor. Heel fijn contact over en weer. Medewerkers heel kundig en professioneel.
Björn LanserBjörn Lanser
19:10 23 Feb 23
Gewoon top!
jakub jaszczukjakub jaszczuk
17:49 04 Jan 23
Zeer betrouwbaar, professioneel en nauwkeurig. Veel dank aan het hele team.
elly uitslagerelly uitslager
09:58 22 Oct 22
Top advocaten,hele goede contacten over en weer, Charlotte dankjewel voor alles je bent een topper en Friso dankjewel dat je mij attent maakte op de mogelijkheden.
Goede ervaring, professioneel en duidelijk.De medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt! Kortom, positieve ervaring. Voornamelijk mevrouw El Haddad heeft mijn dossier behandeld! Ze geven jou zaak de aandacht die het verdiend. Mvg V
C ÖC Ö
21:29 28 Apr 22
Ik heb een positieve ervaring met dit advocaten kantoor.Mevrouw El Haddad heeft mij geholpen bij mijn letselschadezaak na een auto ongeluk. Ze is erg deskundig, vriendelijk, betrokken en behulpzaam. Altijd goed bereikbaar zowel per e-mail als telefonisch en heeft mij altijd goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Ik raad Mevrouw El Haddad dan ook zeer zeker aan.Heel erg bedankt voor alles!!
Tobias MoonTobias Moon
17:34 28 Jan 22
Absoluut ongelofelijk! Ik ben overgestapt naar Brugman Letselschade na een zeer teleurstellende ervaring bij een ander advocatenkantoor. Het verschil in service, bekwaamheid en professionaliteit was ongelooflijk. Ik zou niet aarzelen om dit bedrijf aan te bevelen. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn zaak, werd goed geadviseerd en had altijd het gevoel dat ik een sterke en ervaren bondgenoot aan mijn zijde had.Ik kan Mvr El Haddad en haar collega's niet genoeg aanbevelen of bedanken! Heel veel, heel veel dank 🙂
Roos van WinkelRoos van Winkel
10:19 09 Aug 17
Goede ervaring, professioneel en duidelijk. Gewoon normaal en niet met veel gedoe, de medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt, ook mijn werkgever hebben ze geholpen hun loonschade te verhalen. Kortom, positieve ervaring.
js_loader

Lees hier meer reviews van onze letselschade advocaten!

Brugman Letselschade Advocaten Alkmaar

Na een ongeval zit u als slachtoffer met vragen. Het is vaak onduidelijk hoe hoog de schade is en bij wie u deze letselschade kunt verhalen. Daarnaast zijn er natuurlijk allerlei praktische vragen, bijvoorbeeld: Hoe zit het met het re-integratietraject op het werk? Krijg ik mijn salaris wel (volledig) doorbetaald of ontstaat er loonschade? Hoe moet ik nu zorg dragen voor het huishouden? Wordt mijn letselschade wel vergoed, ook in de toekomst? Allemaal vragen die uw letselschade advocaat in Alkmaar voor u beantwoordt.

Brugman Letselschade Advocaten maakt graag een vrijblijvende afspraak met u. Dit kan bij ons op kantoor in Alkmaar, Hoorn of Wognum, maar natuurlijk ook bij u thuis. Tijdens dit gesprek legt uw letselschadespecialist uit hoe het letselschade- traject in zijn werk gaat en inventariseert hij de schade die u als gevolg van uw ongeval lijdt. Indien noodzakelijk kan uw letselschade advocaat in Alkmaar een voorschot op uw schade voor u regelen, waardoor u de gemaakte kosten alvast (gedeeltelijk) vergoed krijgt.

De heer mr. Friso W. Brugman, letselschade advocaat
mr. Friso Brugman
Senior letselschade advocaat en kantooreigenaar

Oprichter van het kantoor en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade voor ondernemers en zwaar letsel.

Contact

mr. Hajar El Haddad, letselschade advocaat
Hajar El Haddad
Senior letselschade advocaat

Hajar is een ervaren letselschade advocaat. Zij heeft meer dan 10 jaar ervaring in het verhalen van letselschade voor cliënten die slachtoffer zijn geworden van (onder meer) een verkeers- of bedrijfsongeval.

Contact

mr. Steven Polak
Senior letselschade advocaat

Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van letselschade kunt u bij Steven terecht voor al uw letselschadezaken en het verhalen van overlijdensschade.

Contact

Kijk hier voor het gehele team van Brugman Letselschade Advocaten Alkmaar.

Wat wordt verstaan onder letselschade?

Letselschade is de gezondheidsschade die u lijdt als gevolg van een ongeval. De meest voorkomende oorzaken van letselschade zijn aanrijdingen, bedrijfsongevallen en een hondenbeet. Raakt u bij een ongeluk gewond en maakt u hierdoor kosten en raakt u arbeidsongeschikt, dan noemen wij de schade die u hierdoor lijdt letselschade.

Letselschade kan het gevolg zijn van bijvoorbeeld een whiplash, gebroken ledenmaten, een hersenschudding of een dwarslaesie. De hoogte van de schadevergoeding hangt af van de aard en ernst van het letsel en de gevolgen ervan. Zo is de letselschade vergoeding hoger bij zwaar letsel en bij arbeidsongeschiktheid. Jonge mensen hebben meestal maar schade als er ook toekomstschade speelt.

Een letselschade advocaat in Alkmaar zal samen met u de gevolgen het letsel in kaart brengen en de letselschadeposten op een schadestaat noteren. U weet dan precies wat in uw geval wordt verstaan onder letselschade.

Wat doet een letselschade advocaat in Alkmaar voor mij?

Indien u slachtoffer bent van een verkeersongeval of bedrijfsongeval en u lijdt hierdoor schade, dan is er sprake van letselschade. Letselschade bestaat uit materiële schade- denk daarbij bijvoorbeeld aan medische kosten, inkomensschade en reiskosten- en immateriële schade.

De Nederlandse wetgeving bepaalt dat slachtoffers van een ongeval recht hebben op een schadevergoeding. Dit maakt het mogelijk dat bovengenoemde schade en andere schadeposten voor vergoeding in aanmerking komen.

Voor u als slachtoffer is het belangrijk dat uw belangen op een goede manier behartigd worden. Een verkeersongeval of bedrijfsongeval kan immers verstrekkende gevolgen hebben! Een gespecialiseerde letselschade advocaat zorgt ervoor dat u de schadevergoeding waar u recht op heeft ook daadwerkelijk ontvangt. En bij Brugman Letselschade Advocaten in Alkmaar werken wij ook nog eens volledig kosteloos voor u.

Wij maken een graag een schadeberekening letselschade voor u en verhalen deze op de aansprakelijke persoon, altijd volledig kosteloos!

Welke schadeposten worden vergoed bij letselschade?

Op grond van de wet dient uw letselschade volledig vergoed te worden. In de wet staan echter niet de schadeposten die vergoed moeten worden. Op basis van ervaring zijn dit de meest voorkomende schadeposten bij letselschade:

 • Schade in uw inkomen
 • Pensioenschade
 • Ziekenhuisdaggeldvergoeding
 • Revalidatiedaggeldvergoeding
 • Medische kosten (eigen risico en eigen bijdragen)
 • Eigen bedragen zoals medische hulpmiddelen
 • Reiskosten
 • Een studievertraging
 • Pensioenschade
 • Kosten voor huishoudelijke hulp
 • Mantelzorg
 • (Extra) kinderopvang
 • Smartengeld.

Smartengeld is een vergoeding van de schade die niet op geld te waarderen is. Denkt u hierbij aan schade door pijnklachten, angstklachten en psychische klachten door het ongeval.

Het kantoor van Brugman Letselschade Advocaten in Alkmaar

U vindt ons kantoor aan de Comeniusstraat 2 A, 1817 MS in Alkmaar. Hier bent u van harte welkom om samen met uw letselschade advocaat Alkmaar te praten over wat u is overkomen en de gevolgen hiervan. Samen met u maken wij een stappenplan om uw letselschade voortvarend en volledig te verhalen op de aansprakelijke partij.

Heeft u liever een afspraak bij u thuis? Dan komen wij gewoon naar u toe, dit is nooit een probleem voor ons.

U vindt Brugman Letselschade Advocaten niet alleen in Alkmaar. Dit zijn onze adressen:

Kantoor Wognum
Dick Ketlaan 2
1687 CD Wognum

Kantoor Alkmaar
Comeniusstraat 2 A
1817 MS Alkmaar

Kantoor Hoorn
Nieuwe Steen 44
1625 HV Hoorn

Letselschade Kompas Alkmaar is een letselschade bureau waar wij samen mee werken. Hier kunt u terecht voor een letselschade jurist of letselschade advocaat Alkmaar voor het verhalen van schade na een auto ongeluk.

Letselschade door een aanrijding in Alkmaar

Er is u een aanrijding overkomen. Naast blikschade of fietsschade kunt u hierbij gewond zijn geraakt en klachten aan over hebben gehouden.  Daarbij kan sprake zijn van letsel zoals nekklachten, een gebroken arm, een tibia plateau fractuur tot hersenletsel of een dwarslaesie aan toe. Er gelden verschillende regels over aansprakelijkheid bij een auto ongeluk of fietsongeluk. Daarom bespreken wij beide aanrijdingen afzonderlijk.

Letselschade door een auto ongeluk

Letselschade door een auto ongeluk is vaak het gevolg van een achterop aanrijding, zoals bij een kop-staart botsing of kettingbotsing. Hierbij kunt u letsel oplopen, zoals nekklachten, botbreuken of hersenletsel. Hieruit ontstaat vaak letselschade.

Letselschade na een kop-staart botsing of kettingbotsing kan vaak rechtstreeks op de WAM- verzekering van de tegenpartij verhaald worden. U hoeft dus niet de bestuurder of bezitter van de achterop rijdende auto aan te spreken. Daarbij is het zo dat alle motorvoertuigen in Nederland verplicht verzekerd zijn. Het is dus altijd mogelijk uw letselschade te claimen bij een auto botsing.

Niet alleen bij een aanrijding, ook bij een eenzijdig ongeval is er recht op een letselschade vergoeding. Dit geldt ook als u zelf een verkeersfout heeft gemaakt. U kunt dan uw letselschade claimen op de schade inzittendenverzekering. Hier kunt u een letselschadeclaim indienen ongeacht de toedracht van het auto ongeluk.

Schuldloze derde regeling bij auto ongeluk

Bijzondere bescherming genieten passagiers van een auto, scooter of motor. Deze verkeersdeelnemers kunnen gebruik maken van de schuldloze derde regeling. Op basis van deze regeling is er bij een aanrijding altijd recht op een vergoeding van schade, ook als u als passagier meereed in de auto die de verkeersfout heeft gemaakt. Uw letselschadeclaim dient u dan in bij de WAM- verzekeraar van het voertuig waarin u meereed.

Als fietser aangereden of als voetganger aangereden? Altijd een schadevergoeding!

Bent u als fietser aangereden in Alkmaar of als voetganger aangereden? Dan kunt u een aanspraak maken op een letselschadevergoeding, ongeacht de toedracht van het ongeval. U ontvangt dus altijd een letselschadevergoeding.

Is er sprake van een ongeval tussen auto en fiets of auto en voetganger en is de automobilist fout? Dan ontvangt u uiteraard een volledige schadevergoeding. Andersom ontvangt u ten minste 50% van uw letselschade vergoed. Dit kan met de billijkheidscorrectie oplopen tot 100%. Kinderen tot 14 jaar krijgen alle schade vergoed, ondanks de toedracht.

Bedrijfsongeval in Alkmaar? Uw werkgever is aansprakelijk

Een ongeval op het werk zit in een klein hoekje. Een defecte machine, een natte vloer of een fout van een collega zijn vaak de oorzaak van een bedrijfsongeval. De gevolgen hiervan kunnen groot zijn, zeker als u niet meer kunt werken door het arbeidsongeval.

Werkgevers zijn in de regel aansprakelijk voor de letselschade haar medewerkers lijdt. Op werkgevers rust namelijk een zware zorgplicht. Hierdoor loont het altijd om de werkgever aansprakelijke te stellen voor uw letselschade. Omdat werkgever meestal verzekerd zijn tegen aansprakelijkheid bij een bedrijfsongeval betaalt deze letselschadeverzekeraar uw schade.

Aansprakelijkheid voor werkgevers wordt werkgeversaansprakelijkheid genoemd. Van werkgeversaansprakelijkheid is sprake als de zorgplicht van de werkgever geschonden is. Dit is het geval als de werkgever onvoldoende maatregelen tegen het gevaar van een bedrijfsongeval heeft genomen.

Onder werkgeversaansprakelijkheid valt niet alleen de situatie dat de zorgplicht werkgever geschonden is. Werkgevers zijn ook aansprakelijk voor schade:

 • veroorzaakt door een collega, bijvoorbeeld als u bij een heftruck ongeluk aangereden wordt
 • die u door een aanrijding onder werktijd lijdt!

Is er sprake van werkgeversaansprakelijkheid? Neem dan altijd een letselschade advocaat in de arm. Bij een arbeidsongeval krijgt u namelijk te maken met een letselschade jurist van de verzekeraar. Deze zal proberen de schade uitkering zo laag mogelijk te houden. Uw letselschade specialist weet echter precies waar u recht op heeft en zal ervoor zorgen dat uw letselschade maximaal verhaald wordt.

Kosteloze letselschade advocaat in Alkmaar

Slachtoffers van een ongeval kiezen voor het verhalen van hun letselschade vaak voor de hulp van een rechtsbijstandsverzekeraar, letselschade jurist of een letselschadebureau. De meest genoemde beweegreden voor deze keuze is de gedachte dat deze hulp goedkoop is. Veel mensen weten echter niet dat de gespecialiseerde letselschade advocaten die werkzaam zijn bij Brugman Letselschade Advocaten kosteloos werken. Zowel uw letselschade in Alkmaar als de advocaatkosten verhalen wij namelijk volledig op de aansprakelijke partij.

Heeft u de rechtsbijstand van een deskundige letselschade advocaat in Alkmaar nodig? Of wordt u op dit moment al bijgestaan door een rechtsbijstandsverzekeraar of letselschadebureau en wilt u overstappen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We kunnen u informeren over de voordelen van een gespecialiseerde letselschade advocaat en eventueel uw dossier overnemen. Zelfs dan kunnen wij u kosteloos bijstaan!

Bel voor een kosteloos letselschade advies of het verhalen van uw letselschade 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan direct contact met u op.

Contact met uw letselschade advocaat in Alkmaar

Vraag vrijblijvend een persoonlijk gesprek aan met één van onze letselschade specialisten of bel 0800 278 4626 (gratis). Dan kijken we samen wat we voor u kunnen betekenen.

 

Mensen lezen ook:

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Bezoekadres

Brugman Letselschade Advocaten
Dick Ketlaan 2
1687 CD Wognum (Noord-Holland)

Spreeklocatie Hoorn

Gebouw Startwijzer
Nieuwe Steen 44
1625 HV Hoorn

Spreeklocatie Alkmaar

Smart Business Center
Comeniusstraat 2a
1817 MS Alkmaar

Postadres

Brugman Letselschade Advocaten
Postbus 10
1687 ZG Wognum

Spreeklocatie Almere

WTC Almere TMOO
P.J. Oudweg 4
1314 CH Almere

Spreeklocatie Eindhoven

Flight Forum 40
5657 DB Eindhoven

Spreeklocatie Enschede

Capitool 10
7521 PL Enschede

Spreeklocatie Arnhem

Mr. B.M. Telderstraat 7
6842 CT  Arnhem

Spreeklocatie Groningen

Martini
Paterswoldseweg 806
9728 BM Groningen

Spreeklocatie Den Haag

Centraal Station
Koningin Julianaplein 10
2595 AA Den Haag

Spreeklocatie Utrecht

Business Park
Newtonlaan 115
3584 BH Utrecht

Spreeklocatie Rotterdam

Willemswerk
Boompjes 40
3011 XB Rotterdam

Spreeklocatie Amsterdam

Amstel
Joop Geesinkweg 901-999
1114 AB Amsterdam – Duivendrecht

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar