Is u een ongeval overkomen en zoekt u een letselschade advocaat in Alkmaar?
Brugman Letselschade Advocaten helpt u!

Letselschade advocaat Alkmaar

Lijdt u in de regio Alkmaar letselschade als gevolg van een ongeval of medische fout? Dan is het fijn als u bij het verhalen van uw schade wordt geholpen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat die begrijpt wat het betekent om letsel te hebben na een ongeval of medisch fout. Brugman Letselschade Advocaten uit Alkmaar is al meer dan 10 jaar de letselschade specialist in Alkmaar en omgeving en helpt u graag verder.

Letselschade slachtoffer in Alkmaar

Indien u slachtoffer bent geworden van een ongeval of medische fout en u woont in de gemeente Alkmaar, dan heeft u wellicht letsel en daarmee letselschade opgelopen. Deze schade bestaat naast de materiële schade- denk daarbij bijvoorbeeld aan medische kosten, inkomensschade en reiskosten- ook uit immateriële schade. De Nederlandse wetgeving bepaalt dat slachtoffers van een ongeval recht hebben op een schadevergoeding. Dit maakt het mogelijk dat bovengenoemde schade en andere schadeposten voor vergoeding in aanmerking komen.

Voor u als slachtoffer is het belangrijk dat uw belangen op een goede manier behartigd worden. Een verkeersongeval of bedrijfsongeval bijvoorbeeld, kan verstrekkende financiële gevolgen voor u als slachtoffer hebben. Een gespecialiseerde letselschade advocaat zorgt ervoor dat u de schadevergoeding waar u recht op heeft ook daadwerkelijk ontvangt. Het is daarbij belangrijk te vermelden dat onze letselschadespecialisten hun werkzaamheden voor u kosteloos kunnen uitvoeren.

Wist u dat niet alleen een slachtoffer, maar ook naasten van een slachtoffer recht hebben op een schadevergoeding? Hier leest u meer over deze affectieschade.

Icon

Uw letselschade advocaat uit Alkmaar

Na een ongeval zit u als slachtoffer met vragen. Het is vaak onduidelijk wat de schade is en bij wie u deze letselschade kunt verhalen. Daarnaast zijn er natuurlijk allerlei praktische vragen, bijvoorbeeld: Hoe zit het met het re-integratietraject op het werk? Krijg ik wel (volledig) doorbetaald? Hoe moet ik nu zorg dragen voor het huishouden? Wordt mijn letselschade wel vergoed, ook in de toekomst? Allemaal vragen die wij voor u kunnen beantwoorden.

Brugman Letselschade Advocaten maakt graag een vrijblijvende afspraak met u. Dit kan bij ons op kantoor in Alkmaar, Hoorn of Wognum, maar natuurlijk ook bij u thuis. Tijdens dit gesprek legt uw letselschadespecialist uit hoe het proces in zijn werk gaat en inventariseert hij de schade die u als gevolg van uw ongeval lijdt. Indien noodzakelijk kan uw letselschade advocaat een voorschot op uw schade voor u regelen, waardoor u de gemaakte kosten alvast (gedeeltelijk) vergoed krijgt.

Icon

Waarom advocatenkantoor Brugman Letselschade Advocaten?

Bij Brugman Letselschade Advocaten in Alkmaar doen wij maar één ding: letselschade verhalen. En daar zijn wij dan ook heel goed in! Zo goed zelfs dat wij het keurmerk van de Vereniging van Letselschade Advocaten, de LSA en de Orde van Advocaten mogen voeren. Dit is voor u de garantie dat u in Alkmaar te maken heeft met een betrouwbare en deskundige partij.

Ons kantoor is werkzaam in en rond Alkmaar. Het maakt niet uit of u woonachtig bent in Huiswaard, Overdie, Oudorp, de binnenstad of één van de andere wijken in Alkmaar of een plaats in de buurt van Alkmaar. Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten kent de buurt. Er is altijd een advocaat die snel bij u kan zijn. Meestal kan een afspraak binnen 48 uur plaatsvinden!

Een persoonlijke benadering staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zorgen er dan ook voor dat u een eigen letselschade advocaat krijgt, die te allen tijde uw persoonlijke aanspreekpunt is. Bij vragen kunt u bij deze letselschade advocaat terecht. Hij of zij is van A-Z op de hoogte van uw dossier.

Een ander groot voordeel van ons advocatenkantoor is dat wij de beschikking hebben over een eigen medisch adviseur en een arbeidsdeskundige. Deze specialisten zijn essentieel voor een goede behandeling van letselschadezaken.

Icon

Kosteloze letselschade advocaat

Slachtoffers van een ongeval kiezen voor het verhalen van hun letselschade vaak voor de hulp van een rechtsbijstandsverzekeraar of een letselschadebureau. De meest genoemde beweegreden voor deze keuze is vaak de gedachte dat deze hulp goedkoper is. Veel mensen weten echter niet dat de gespecialiseerde letselschade advocaten die werkzaam zijn bij Brugman Letselschade Advocaten kosteloos werken. Zowel uw letselschade in Alkmaar als onze kosten verhalen wij namelijk volledig op de aansprakelijke partij.

Heeft u de rechtsbijstand van een deskundige letselschade advocaat nodig? Of wordt u op dit moment al bijgestaan door een rechtsbijstandsverzekeraar of letselschadebureau en wilt u overstappen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We kunnen u informeren over de voordelen van een gespecialiseerde letselschade advocaat en eventueel uw dossier van uw huidige belangenbehartiger overnemen. Zelfs dan kunnen wij u kosteloos bijstaan.

Contact met uw letselschade advocaat in Alkmaar

Vraag vrijblijvend een persoonlijk gesprek aan met één van onze letselschade specialisten of bel 0800 278 46 26. Dan kijken we samen wat we voor u kunnen betekenen.

 

letselschadebureau-brugman-overstappen

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Switch The Language

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar