Is u een ongeval overkomen en zoekt u een letselschade advocaat in Alkmaar?
Brugman Letselschade Advocaten helpt u!

Letselschade advocaat Alkmaar

Indien u slachtoffer bent geworden van een ongeval in de gemeente Alkmaar, heeft u wellicht letsel en daarmee letselschade opgelopen. Deze schade bestaat naast de materiële schade- denk daarbij bijvoorbeeld aan medische kosten, inkomensschade en reiskosten- ook uit immateriële schade. Dit noemt men ook wel smartengeld. De Nederlandse wetgeving bepaalt dat slachtoffers van een ongeval recht hebben op een schadevergoeding. Dit maakt het mogelijk dat bovengenoemde schade en andere schadeposten voor vergoeding in aanmerking komen.

Voor u als slachtoffer is het belangrijk dat uw belangen op een goede manier behartigd worden. Een verkeersongeval of bedrijfsongeval bijvoorbeeld, kan verstrekkende financiële gevolgen voor u als slachtoffer hebben. Een gespecialiseerde letselschade advocaat zorgt ervoor dat u de schadevergoeding waar u recht op heeft ook daadwerkelijk ontvangt. Het is daarbij belangrijk te vermelden dat onze letselschadespecialisten hun werkzaamheden voor u meestal geheel kosteloos kunnen uitvoeren.

Uw letselschade advocaat uit Alkmaar gaat direct aan de slag

Na een ongeval in zit u als slachtoffer vaak met vele vragen. Het is vaak onduidelijk wat de schade is en bij wie u deze letselschade kunt verhalen. Daarnaast zijn er natuurlijk allerlei praktische vragen, bijvoorbeeld: Hoe zit het met het re-integratietraject op het werk? Krijg ik wel (volledig) doorbetaald? Hoe moet ik nu zorg dragen voor het huishouden? Allemaal vragen die uw letselschade advocaat uit Alkmaar voor u kunt beantwoorden.

Zodra u contact met ons opneemt, maakt uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten een vrijblijvende afspraak met u. Dit kan bij ons op kantoor In Alkmaar, Hoorn of Wognum, maar natuurlijk ook bij u thuis. Tijdens dit gesprek legt uw letselschadespecialist uit hoe het proces in zijn werk gaat en inventariseert hij de schade die u gevolg van uw ongeval lijdt. Indien noodzakelijk kan uw letselschade advocaat een voorschot op uw schade voor u regelen, waardoor u de gemaakte kosten alvast (gedeeltelijk) vergoed krijgt.

Waarom Brugman Letselschade Advocaten in Alkmaar?

Ons kantoor is werkzaam in en rond Alkmaar. Het maakt niet uit of u woonachtig bent in Huiswaard, Overdie, Oudorp, de binnenstad of één van de andere wijken in Alkmaar of een plaats in de buurt van Alkmaar. Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten kent de buurt. Er is altijd een advocaat die snel bij u kan zijn. Meestal kan de afspraak binnen 48 uur plaatsvinden!

Een persoonlijke benadering staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zorgen er dan ook voor dat u een eigen letselschade advocaat krijgt, die te allen tijde uw persoonlijke aanspreekpunt is. Bij vragen kunt u bij deze letselschade advocaat terecht. Hij of zij is van A-Z op de hoogte van uw dossier.

Brugman Letselschade Advocaten is niet alleen gespecialiseerd in alle aspecten met betrekking tot letselschade, maar ook zijn we gespecialiseerd in arbeidsrecht. Dat betekent dat u bij ieder mogelijk probleem dat ontstaat als gevolg van uw letselschade met betrekking tot het re-integratieproces ook op onze hulp kunt rekenen.

Een ander groot voordeel van ons advocatenkantoor is dat wij de beschikking hebben over een eigen medisch adviseur en een arbeidsdeskundige. Deze specialisten zijn essentieel voor een goede behandeling van letselschadezaken.

Kosteloze rechtsbijstand

Slachtoffers van een ongeval kiezen voor het verhalen van hun letselschade vaak voor de hulp van een rechtsbijstandsverzekeraar of een letselschadebureau. De meest genoemde beweegreden voor deze keuze is vaak de gedachte dat deze hulp goedkoper is. Veel mensen weten echter niet dat de gespecialiseerde letselschade advocaten die werkzaam zijn bij Brugman Letselschade Advocaten meestal kosteloos voor het slachtoffer werken.

Is u een ongeval overkomen en heeft u de rechtsbijstand van een deskundige letselschade advocaat nodig? Wordt u op dit moment bijgestaan door een rechtsbijstandsverzekeraar of door een letselschadebureau? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We kunnen u dan informeren wat de voordelen van een gespecialiseerde letselschade advocaat zijn en eventueel uw dossier van uw huidige belangenbehartiger overnemen. Zelfs dan kunnen wij u kosteloos bijstaan.

Vraag vrijblijvend een persoonlijk gesprek aan met één van onze specialisten, dan kunnen we samen kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Brugman Letselschade Advocaten is actief in de gehele regio Alkmaar. Dus ook in Heerhugowaard, Broek op Langedijk, Stompetoren, Ursem, Purmerend en Heiloo.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Switch The Language

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar