Is u in Middelburg een ongeval met letsel overkomen en lijdt u schade?
Uw letselschade advocaat in Middelburg verhaalt kosteloos uw letselschade!

Letselschade advocaat Middelburg

Wanneer u bent aangereden of slachtoffer bent van een bedrijfsongeval en hierdoor schade lijdt, dan dient onderzocht te worden wie hiervoor aansprakelijk is. Dit is niet altijd even eenvoudig! Uw letselschade advocaat in Middelburg adviseert u graag.

Een letselschade advies is altijd gratis, evenals de rechtsbijstand van uw letselschade advocaat in Middelburg bij het verhalen van uw letselschade. Deze kosten worden, net als uw letselschade, betaalt door de aansprakelijke partij!

Lijdt in Middelburg letselschade door een verkeersongeval, arbeidsongeval of hondenbeet? Neem contact met ons op voor het claimen van uw letselschade. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos!

Letselschade? Deze schadeposten worden vergoed

Als de aansprakelijkheid is erkend, dan is de vraag welke schadeposten voor vergoeding in aanmerking komt. Is er sprake van letsel? Dan is er in ieder geval recht op smartengeld. Dit is een vergoeding voor de pijnklachten en het verdriet en leed dat u door het ongeval heeft. Smartengeld berekenen gaat door middel van de smartengeld gids. Meer informatie over smartengeld en de smartengeldgids vindt u hier!

Naast smartengeld heeft u recht op een vergoeding van de kosten die u maakt door het ongeluk. Denkt u hierbij aan het eigen risico en eigen bijdragen voor medische behandelingen. Maar ook inkomensschade door arbeidsongeschiktheid komt voor vergoeding in aanmerking.

Wilt u dat wij vrijblijvend uw letselschade berekenen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos!

Letselschade na een verkeersongeval in Middelburg

Er gebeuren jaarlijks heel wat verkeersongelukken in Nederland. De gevolgen blijven veelal beperkt tot blikschade, maar er kan ook sprake zijn van fysiek letsel. Er is dan meestal recht op een letselschadevergoeding. Niet alleen voor het slachtoffer zelf, maar in bijzondere gevallen ook voor de naasten van het slachtoffer.

Uiteraard is er recht op een letselschade vergoeding als een ander het auto-ongeluk of fietsongeluk heeft veroorzaakt. Maar wist u dat er ook bij een eenzijdig verkeersongeval en zelfs bij een eigen verkeersfout recht op een schadevergoeding kan zijn? Zo kunt u mogelijk aanspraak maken op een uitkering vanuit de schade-inzittendenverzekering. En als u op de fiets aangereden bent of als voetganger betrokken bent bij een ongeval, dan is er altijd recht op een letselschade vergoeding. Deze bedraagt ten minste 50% (bij eigen verkeersfout) tot 100%!

Bedrijfsongeval in Middelburg: werkgeversaansprakelijkheid

Werkgeversaansprakelijkheid betekent dat de werkgever de letselschade moet betalen veroorzaakt door een bedrijfsongeval. Op werkgevers rust namelijk een bijzonder zware zorgplicht. Deze houdt in dat de werkgever er alles aan gedaan moet worden om ongevallen te voorkomen. Het feit dat er een ongeval is gebeurd betekent meestal al dat de werkgever aansprakelijk is voor de schadelijke gevolgen van het bedrijfsongeval.

Bijna alle werkgevers in Nederland zijn verzekerd tegen aansprakelijkheid. Uw letselschade wordt dan ook door een letselschade verzekeraar betaalt. Uw letselschade advocaat in Middelburg regelt uw letselschade claim dan ook voor zover mogelijk met deze verzekeraar. Zo wordt de band tussen u en uw werkgever niet aangetast.

Contact met uw letselschade advocaat in Middelburg

Lijdt u letselschade door een verkeersongeval, bedrijfsongeval of hondenbeet? Onze letselschade advocaten helpen u graag en 100% kosteloos! Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht.

Friso Brugman is een van de letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten

Friso W. Brugman is al meer dan 13 jaar letselschade advocaat en houdt zich bezig met het verhalen van letselschade na een verkeersongeluk, hondenbeet of bedrijfsongeval.

 

Onze letselschade advocaten in Middelburg helpen u in heel Zeeland. Dus ook voor een letselschade advocaat in Breezand kunt u bij ons terecht.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten Middelburg

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar