Lijdt u schade door een verkeersongeval of bedrijfsongeval in Sneek?
Onze letselschade specialist in Friesland Eke Tinga helpt u graag en 100% kosteloos!

Icon

Letselschade advocaat Sneek

U heeft in Sneek een ongeval meegemaakt in het verkeer of op het werk. Of u bent gebeten door een hond. Dan wilt u natuurlijk uw schade verhalen. Dit is in eerste instantie mogelijk als een ander het ongeval heeft veroorzaakt, bijvoorbeeld bij een achterop aanrijding. Maar ook als iemand op grond van de wet schadeplichtig is, zoals een werkgever bij een arbeidsongeluk.

Schade als gevolg van een ongeval wordt letselschade genoemd. Letselschade berekenen en verhalen is als slachtoffer lastig, zeker als het gaat om inkomensverlies en smartengeld. Uw letselschade specialist in Sneek helpt u hierbij. Wij berekenen uw letselschade en het smartengeld en zorgen dat u financieel volledig gecompenseerd wordt.

Neem contact met Eke Tinga van Brugman Letselschade Advocaten op. Wij helpen u graag in Sneek. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht.

Icon

Gratis rechtsbijstand van een letselschade advocaat in Sneek

Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, gratis rechtsbijstand van een letselschade advocaat in Sneek. Toch is niks minder waar, onze letselschade advocaten verhalen de kosten van rechtsbijstand namelijk op de aansprakelijke partij. Hierdoor kunnen wij altijd 100% kosteloos voor u werken.

Sommige letselschade juristen of letselschade bureaus werken op basis van no cure no pay. Er zijn zelfs no cure no pay advocaten. U staat dan een deel van uw letselschade af. Bij Brugman Letselschade Advocaten vinden wij dit niet eerlijk, uw schade is uw schade! Daarom garanderen wij u dat wij nooit kosten in rekening brengen!

Icon

Letselschade door een verkeersongeval in Sneek

Het verkeer in Sneek is druk. Neem bijvoorbeeld de N7 of de Stadsrondweg. Helaas gebeuren er in Sneek dan ook regelmatig verkeersongevallen. Bent u buiten uw schuld betrokken bij een auto ongeluk, fietsongeluk of scooterongeval, dan krijgt u uiteraard uw letselschade volledig vergoed. Het gaat dan om alle kosten die u maakt, maar ook om loonschade en smartengeld.

Wist u dat ook zonder aansprakelijkheid u mogelijk recht heeft op een letselschade vergoeding? En dat als u op de fiets aangereden bent of als voetganger u altijd recht heeft op een schadevergoeding, ook als u zelf een verkeersfout heeft gemaakt? Uw letselschade advocaat in Sneek adviseert u graag.

Een ongeval op het werk in Sneek, wie betaalt mijn schade?

Bij een ongeval op het werk spreken wij van een bedrijfsongeval. Bijna altijd is de werkgever verantwoordelijk voor de gevolgen van het bedrijfsongeval. Deze dient namelijk te bewijzen dat alle noodzakelijke stappen zijn gezet om een ongeval op het werkt te voorkomen. Uit de rechtspraak blijkt dat dit een bijna onmogelijke taak is. In de meeste gevallen is de werkgever dan ook verplicht om uw letselschade te vergoeden.

Uiteraard begrijpen wij dat het een drempel kan zijn om uw werkgever aan te spreken. Onze letselschade advocaten in Sneek gaan hier uiterst voorzichtig mee om om ervoor te zorgen dat de relatie met uw werkgever goed blijft. Bijna alle werkgevers zijn ook verzekerd voor arbeidsongevallen, dus meestal regelen wij de schade met de letselschade verzekeraar.

Door een hond gebeten in Sneek, de bezitter is aansprakelijk!

Het zal je maar gebeuren, je wordt gebeten door een hond. Dit kan tot vervelende verwondingen leiden, zoals spierletsel of zelfs zenuwletsel. En uiteraard zijn er pijnklachten door de hondenbeet.

Een hondenbeet lijdt veelal tot schade. Denk aan medische kosten, maar er kan ook sprake zijn van inkomensschade of een overname van taken in het huishouden. Dan is het goed om te weten dat de bezitter van de hond die u gebeten heeft aansprakelijk is voor de schade. Het gaat dan om de materiële schadeposten en het smartengeld!

Bent u gebeten door een hond en lijdt u schade? Uw letselschade advocaat in Sneek helpt u graag. Neem contact op voor het maken van een afspraak. U wordt in Sneek geholpen door onze letselschadespecialist Eke Tinga. Zij zorgt ervoor dat uw letselschade 100% kosteloos wordt verhaalt.

Icon

Uw letselschade specialist in Sneek Eke Tinga

Eke Tinga is een van de letselschade specialisten van Brugman Letselschade Advocaten. Eke houdt zich met name bezig met het verhalen van verkeersongevallen en bedrijfsongevallen in Friesland. Zij is geboren en getogen in Friesland en spreekt de taal vloeiend. U kunt dus gewoon in het Fries met Eke Tinga praten over de gevolgen die het ongeluk voor u heeft.

Wilt u een letselschade advies van Eke in Sneek? Neem dan contact met Brugman Letselschade Advocaten op. Wij helpen u graag en 100% kosteloos!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar