Bent u in Uden op zoek naar een ervaren en deskundige letselschade advocaat?
Onze letselschade advocaten helpen u 100% kosteloos bij letselschade!

Letselschade advocaat Uden

Letsel door een auto-ongeluk, een aanrijding op de fiets of een bedrijfsongeval veroorzaakt kosten en schade. Kosten en schade na een ongeval wordt letselschade genoemd.

Is een ander aansprakelijk voor uw schade? Dan krijgt u u uw letselschade vergoed. Maar ook zonder aansprakelijkheid kan er recht zijn op een letselschade vergoeding. Uw letselschade advocaat legt u dit graag uit.

Brugman Letselschade Advocaten helpt u in Uden. Wij komen ook gewoon bij u thuis in Uden en omstreken voor een vrijblijvend letselschade advies. En onze letselschade specialisten werken altijd kosteloos voor u! Want de kosten verhalen wij op de verantwoordelijke partij!

Icon

Letselschade verhalen in Uden

Voor het verhalen van letselschade in Uden bent u bij onze letselschade advocaten en letselschade juristen aan het juiste adres. Als onze mensen zijn specialist in het claimen van letselschade. Het maakt daarbij niet uit of het om een hondenbeet, een verkeersongeval of een arbeidsongeval gaat.

Letselschade omvat alle kosten die u maakt, inkomensschade en smartengeld. Deze laatste schadepost is een vergoeding voor pijnklachten, angstklachten en ander leed dat u door de aansprakelijke persoon is aangedaan. Wij onderzoeken samen met u welke letselschade voor vergoeding in aanmerking komt. Daarna stellen wij een aansprakelijkstelling op zorgen dat de aansprakelijke partij u een voorschot betaalt op de totale schade. Zo hoeft u geen schade zelf te dragen of kosten voor te schieten.

Wilt u uw letselschade verhalen in Uden en omstreken? Bel dan met uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos! Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht.

Icon

Letselschade door verkeersongeval in Uden

Een aanrijding tussen auto’s of een auto en een fiets. Een verkeersongeval is nog steeds het meest voorkomende ongeluk met letsel tot gevolg. En helaas gaat het vaak om ernstig letsel als whiplash klachten (kop-staart-botsing) of ander (zwaar) lichamelijk letsel. Dit letsel lijdt tot schade.

Bij een achterop aanrijding is de achteroprijdende auto aansprakelijk. Het is duidelijk dat u dan een letselschadevergoeding ontvangt. Soms is er echter geen aansprakelijke partij, bijvoorbeeld bij een eenzijdig verkeersongeval of als u zelf een verkeersfout maakt. Of u zit als passagier in de auto die het verkeersongeluk veroorzaakt heeft. De vraag is wat dan, heeft u ook dan nog recht op een compensatie van uw letselschade?

Is er sprake van een eenzijdig auto-ongeluk? De passagiers kunnen dan vaak de verzekeraar van de bestuurder aanspreken. Maar vaak is er ook een schade-inzittendenverzekering. Hier kunnen alle inzittenden een beroep op doen. De volledige schade wordt dan vergoed, ook het smartengeld!

Als fietser aangereden

Fietsers en voetgangers nemen een bijzondere positie is als het om verkeersongevallen gaat. Wordt een fietser aangereden door een motorvoertuig, dan heeft deze fietser recht op een schadevergoeding, ook bij eigen schuld aan het fietsongeval. Dit geld ook voor voetgangers. Stel dus dat u zelf geen voorrang verleend en u wordt als fietser aangereden, dan nog ontvangt u een letselschade vergoeding!

Is het motorvoertuig fout? Dan krijgt u als letselschadeslachtoffer natuurlijk uw volledige schade vergoed. Bent u zelf verantwoordelijk voor het verkeersongeluk, dan ontvangt u als fietser of voetganger ten minste 50% van uw letselschade vergoed. Dit kan oplopen tot 100%. Dit op grond van de billijkheidscorrectie.

Icon

Letselschade door een bedrijfsongeval in Uden

Een val van een trap of door een gladde vloer. Of een defecte machine of fout van een collega. Wat er ook gebeurd op de werkvloer, er is in bijna alle gevallen sprake van werkgeversaansprakelijkheid na een bedrijfsongeval. Op de werkgever rust namelijk een zorgplicht. Voldoet ze hier niet aan, dan is zij aansprakelijk voor uw letselschade.

Werkgevers zijn meestal goed verzekerd tegen aansprakelijkheid door bedrijfsongevallen. Uw letselschadevergoeding wordt dan ook geclaimd bij deze verzekeraar. Zo wordt de goede relatie die u met de verzekeraar hebt niet verstoord.

Is u een bedrijfsongeval in Uden overkomen? Neem dan contact met uw letselschade advocaat of letselschadejurist van ons kantoor op. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar